güzel gezi olmuş, keşke bize de iştirak etmek kısmet olsaydı kıskandım, bende gidicem en yakın zamanda oralara
güzel gezi olmuş, keşke bize de iştirak etmek kısmet olsaydı kıskandım, bende gidicem en yakın zamanda oralara
bende atmaya başlıyayım resimleri yavaş yavaş
---------- Mesaj ekleme zamanı: 19:05 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 19:01 ----------
küçük motorcularda baya iyiydi yolda bu işi kapıcaklar yakında
---------- Mesaj ekleme zamanı: 19:08 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 19:05 ----------
---------- Mesaj ekleme zamanı: 19:11 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 19:08 ----------
biraz çayır çimen yeşil bir başka oluyor yaz geliyor diyor bize,her gün motor yıkamaya paydoz ayda bir yıkarız artık
---------- Mesaj ekleme zamanı: 19:13 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 19:11 ----------
Hızlı bir Rider olmak için hızlı bir motor yetmez! o hızı yapabilecek (g..) yürek te lazım.. GHOST RİDER
çok güzel bi gezi olmuş fotoğraflar harika ramzey qm250 motor harika görünüyor
tekirdag hükümet binası,köfte molası vermiştik
---------- Mesaj ekleme zamanı: 19:18 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 19:16 ----------
motor harika sahibi harika,ama yolda ekzoz dan başımız şişti sanki yanımızda RR gidiyor
---------- Mesaj ekleme zamanı: 19:19 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 19:18 ----------
anahtarı üzerinde bırakmamalı, versem nerdeyse götürcek motoru kerata
---------- Mesaj ekleme zamanı: 19:22 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 19:19 ----------
doguştan motorcumusunuz kardeşimmm
---------- Mesaj ekleme zamanı: 19:27 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 19:22 ----------
---------- Mesaj ekleme zamanı: 19:34 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 19:27 ----------
bu gök yüzü biraz sonra ıslanacagımızın habercisi,yağmur yağıyor biz gazlamaya devam bir an önce benzin istasyonu çay molası mecburen
---------- Mesaj ekleme zamanı: 19:35 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 19:34 ----------
---------- Mesaj ekleme zamanı: 19:38 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 19:35 ----------
sonunda sığınağa kavuştuk çaylarda sadece 35 krş,vay be
Hızlı bir Rider olmak için hızlı bir motor yetmez! o hızı yapabilecek (g..) yürek te lazım.. GHOST RİDER
Evet resimlerin devamını sabırsızlıkla bekliyorum arjantinli devam
Yolver gitsin .
bunlarda akılları sıra güneşi tutuyorlar az kalsın yakalayacaklardı ama
---------- Mesaj ekleme zamanı: 19:45 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 19:43 ----------
güzel bi gezi olmuş tebrikler hepinize,şehitlerimizin gönlünü almışınız resimler için teşekkürler.
-geç gitmek HİÇ GİTMEMEKTEN iyidir-
www.perkitan.com
BİRKISIM İNSANLARA KIZIP TÜM İNSANLARA DÜŞMAN OLMAYA DEĞMEZ BUHAYAT
u kardeş arjantinli69
---------- Mesaj ekleme zamanı: 19:48 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 19:46 ----------
teşekkürler,senin izinden yavaş yavaş gidiyoruz ümmet abi
---------- Mesaj ekleme zamanı: 19:49 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 19:48 ----------
yorulmuş afacanlar,artçı olmak kolaymı
---------- Mesaj ekleme zamanı: 19:52 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 19:49 ----------
motor güzel ama neden acaba
---------- Mesaj ekleme zamanı: 19:54 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 19:52 ----------
ileride bir tane almalı bundan oğluma çok hoşuna gitti
Ben beğenmedim.
Bir damla özür nice yangınları söndürür.Gurur yapmayın yoksa o yangın tüm sevdiklerinizide götürür.
Teessüf ederim abicim benim sayemde farkedildik yollarda fenamı yaa
Bi dahaki sefere çağırmazsınız artık beni
---------- Mesaj ekleme zamanı: 20:09 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 20:08 ----------
EEE kedi uzanamadığı ciğere mındar edermiş abicim :D Çalış seninde olsun
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır.
keyf bunda asfaltın ortasına yattı araçlar sağdan soldan geçiyor hiç oralı değil.meğer oranın kabadayısı buymuş
Bir damla özür nice yangınları söndürür.Gurur yapmayın yoksa o yangın tüm sevdiklerinizide götürür.
yemek molası
yatma zamanı geliyor sabah erken kalkıcaz kısmetse ,çalışın arkadaşlar
bu resim biraz enteresan ama çalışıyor güzelim insanlar.10 dakikada gecekonduları diktiler valla
gecelerin adamı,ne düşünüyor acaba ? bilene çaylar furkan dan
---------- Mesaj ekleme zamanı: 20:27 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 20:24 ----------
abim senin makina sıkılır bunların yanında ama bir ara 140 la gidiyorum yanımdan bir motor geçti birde baktım bizim memet miş,kaç km hızla gidiyor Allah bilir,sonra peşinden devamı geliyor.paso sıkıyorlar gazı 160-180 ondan sonra çok yakıyor diyorlar motor korkut
---------- Mesaj ekleme zamanı: 20:36 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 20:27 ----------
ufacık çadıra girmişler sabaha kadar kıpraşıp durdular
bu nasıl bir vaziyet böyle sinan usta
bu resmi gördükçe hayla gülüyorummmm
Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 misafir)