[ADANA MT] 28.03.2010 Yerköprü, Namrun Gezisi
Reklamlar
-
Bu Pazar programsız ve hazırlıksız bir buluşma ile nereye gideceğimize toplanma noktamızda karar vermek üzere bir araya geldik. Mustafa abimiz bize sıradışı bir parkur önerdi. Karaisalı üzeri yerköprüye gidilecek, oradan Hacıkırı üzeri Çamalana ve at dağında yemek yedikden sonra Namrun yaylasına, yayladan Tarsusa inip Adana' ya dönüş şeklinde bir gezi gerçekleştirdik. Toplam 250 Km. yol yaptık. 8 Motor ve 10 kişi katılımı oldu. Resimlerin çekimi Gürsel (ÇelikGürsel) kardeşimize ait. Çok keyifli bir gezi oldu. Viraj, çamur, stabilize, akarsu geçişi, doğa güzellikleri, lezzetli yiyecekler, keyifli kahvaltı, güzel hava, hafif soğuk, kısacası bir gezide olabilecek tüm güzellikler mevcuttu. Gürsel kardeşimin karelerini paylaşımınıza sunuyorum.
Karaisalı merkezden görüntüler
Yerköprü
Hüseyin ve Ümitten birer kare
Yerköprüdeki şantiyeden bir görüntü
Ben Ve Transalpımden bir kare
Yol koşullarına uyumlu olmayan motorlu arkadaşlardan bir kare
Hacıkırı Tren İstasyonunda Mola Veriyoruz
Dogal güzelliklerden bir parça
Tarihi Alman köprüsünden görüntüler
Çamalana Doğru Giderken Yolda Önümüzü Bir Grup Keçi Kesti
Kadıncık Barajı
Atdağında Ögle Yemeği
Katılan Ve Emeği Geçen Herkese Teşekkürler
İnsan mı paraya bağlı, para mı insana bağlı? Bu, insana bağlı.
Reklamlar
-
ooohhh ne güzel allah muhabbetinizi arttırsınn yediginiz içtiginiz sizin olsun güzel yerler gezmişşsiniz rota güzel miş yani....
[U][U][COLOR="Red"][/COLOR][COLOR="Blue"]Menfaat yolunda edinilen dostluk,çile yokuşunda son bulurmuş[/COLOR][/U].[/U]
-
guzel yerler guzel gezi olmus.... afiyet olsun...
-
25 kişi okuyor 4 kayıtlı 21 misafir bu nekadar çook misafir böyle adanalıyız misafir perveriz yani
[U][U][COLOR="Red"][/COLOR][COLOR="Blue"]Menfaat yolunda edinilen dostluk,çile yokuşunda son bulurmuş[/COLOR][/U].[/U]
-
Mersin İl Temsilcisi
ben geçenlerde atdağî'ndan geçerken vahşi at sürüsü görmüştüm ama eşşekliğime doymayım, durup fotoğraf çekmedim. siz gördünüz mü?
KALMAK KADAR ESKİ, GİTMEK KADAR YENİ OLMAYANDIR ÖZLEMEK!
BEDDUALARI DENEDİM, HİÇ BİR İŞE YARAMIYOR!!!
KEŞKE, KÜFÜRLERE DE DUADAKİ GİBİ, "AMİN" BENZERİ BİR ŞEY DİYEBİLSEK....
-
OOhh süper gezmişsiniz valla, bende her sene yazın Sebil kasabasına gelmeye çalışıyorum. Fakat Cehennem deresine gitmemişsiniz, bu bir eksik sayılabilir aslında. Gerçekten çok güzel yerler, gezilerin dahasını bekliyoruz.
-
Adana İl Temsilcisi
harika bir parkur olmuş dostlarım.güzel yerler emeğinize sağlık.
DÜNYADA ÖLÜMDEN BAŞKASI YALAN.
BORA KARAKAŞ (BEN)
KİMSEYE KİN DUYMAM,DÜŞMANIM KİNDİR BENİM.....YUNUS EMRE
-
-
Tebrik ederim yine güzel gezmişsiniz
Motosiklete binmeden önce aynaya bak. Gülümsüyorsan, tak bire devam et.
-
Yorum yazan tüm arkadaşlara teşekkür ederim
Denildiği kadar okumayan bir toplum değiliz. ErkekIer bildiğini okuyor, kadınlar da canına okuyor
-
... Arkadaşlar,harika bir gün geçirmişsiniz tekerlerinize sağlık,paylaşım için teşekkürler....
-
muzaffer1968 adlı üyeden alıntı
Emeği geçen tüm arkadaşlara teşekkür ederim bunun gibi gezileri herzaman 4 gözle beklerim
En kısa zamanda buluşma dileğimle...
Muzaffer kardeşimin her kelimesine bende katılıyorum.
İnsan mı paraya bağlı, para mı insana bağlı? Bu, insana bağlı.
-
çok güzel olmuş tekerinize sağlık
enjoy your ride
and enjoy forever
-
Çok güzel
Motorsiklet+doğa+dostlar artılar sonsuza uzar bu zevk ve tutku oldukça.Ne kadar güzel olmuş.Seyrederken insan orada hissediyor kendisini.Bizlerle bu güzellikleri paylaştığınız için ayrıca teşekkürler...
-
paylaşım için teşekkürler arkadaşlar, keyfiniz bol olsun
sıkıysa yakala HAYALBUYSA
-
Aramıza uzun süredir katılmayan arkadaşlarıda gezilerimizde görmek isteriz
Denildiği kadar okumayan bir toplum değiliz. ErkekIer bildiğini okuyor, kadınlar da canına okuyor
-
Paylaşımınız için tesekkürler. Sizleri gercekten ozlemeşim Adanalı Agabilerim Kardeşlerim..
Bisi soracam Yusuf ziya Bey, fotoları nereden yuklediniz.? Normalde sirket biligisayarından siteye yuklenen fotaların cogunu goremiyordum. Ama bu gezi folarının hepsini gorebildim... Neseniz bol olsun..
Dostu-Düşmanı ayırdettik ve bıraktık bir ovaya. Dedik ki, gerçekten bilmiş miyiz.
baktık ki, kime ne etiket yapıştırmışsak doğru çıkmış..
-
-
gezgin_33 adlı üyeden alıntı
Paylaşımınız için tesekkürler. Sizleri gercekten ozlemeşim Adanalı Agabilerim Kardeşlerim..
Bisi soracam Yusuf ziya Bey, fotoları nereden yuklediniz.? Normalde sirket biligisayarından siteye yuklenen fotaların cogunu goremiyordum. Ama bu gezi folarının hepsini gorebildim... Neseniz bol olsun..
Ben Yusuf Beyin Oğluyum Fotoları Ben Yükledim..
www.tinypic.com Adresini Kullanıyorum Resim Yüklemede..
Motosiklete binmeden önce aynaya bak. Gülümsüyorsan, tak bire devam et.
-
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler