güzel eğlenmişe benziyosunuz 600 f o yallarda zorlanmadımı....maşallah temiizde duruyo....
birde o alman köprüsü dediğiniz yer normal tarafikte kullanılıyormu şu an...
uzerinden araç geçiyormu..
güzel eğlenmişe benziyosunuz 600 f o yallarda zorlanmadımı....maşallah temiizde duruyo....
birde o alman köprüsü dediğiniz yer normal tarafikte kullanılıyormu şu an...
uzerinden araç geçiyormu..
AYNI DİLİ KONUŞANLAR DEĞİL,AYNI DUYGULARI PAYLAŞANLAR ANLAŞIR
walla diyecek söz bulamıyorum.hızınıza yetişemiyoruz yavv sezon açıldı bakıyorum,geziler hep böle olsun işte beea bol ayrıntı ve fotoğraf...muzaffer abiiiiii bi ara bende katıldığımda yine gidelim buraya be abiii kısmetse çok merak ediom dünya gözüynen oraları görmeyi mersin tarafları sanırsam çok güzel yerler oralar kış ı da ayrı güzel valla.muzaffer abime burdan slm larımı iletiyorum,haa bu arada demirgürsel abimede slm lar az daha unutuyordum onu bea sonra kızar nie bizede slm göndermion azımızın payını almıak durduk yere hayde ii geceler tüm adana mt yee...
dostum bak beni unuttun diye kızıyordum, okumaya devam edince gördüm kendimi.
ama bu muzafferi önce selamlamana kızıyorum haberin olsun
sıkıysa yakala HAYALBUYSA
yok abi nedemek lafımı olur senin itin olur yawbidahaki sefere seni önce selamlarım...
valla bak bu benim aklıma heç gelmemişti.muzaffer abi farklı açıdan ele aldı olayı.harbi yaw demir abey sen neden slm larını esirgiyon benden biz din kardeşi değilmiyiz ayıp oluyor ama böleee tüm adana mt ye ii geceler... haa bu arada ernesto_sen nerelerdesin yavv hiç katılmıon mt nin sf sına gezilerdede göremiyoruz seni hadi benim durumum yok sen neden katılmıon
hemşerin motor kullanmayı öğrenememiş daha doğrumu
namrundan papazın bağınına gidilse orda bi balık yenilse daha güzel ve renkli olurmuş aslında ;)
B rh(+)
Aynada Herkesin Baktığı Yabancı
Güzelmiş geziniz, su geçiş fotolarınızı göremedim ama...
hallettim bile ama bana yetişemezler ağır kalırlar diye katılmıyorum
cüzelmiş.keçilere bayıldım.
kızı kolda fazerı yolda severim.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)