çok güzel gezi sagolasın paylaştığın için .....ayı güzergahı temmuz ayında bende kullanmıştım. ben gece geçtim oraları seydişehir alpet de mola vermiştim. sagolsunlar çok temiz bir petrol ve ayrıca lokantasıda vardı.
çok güzel gezi sagolasın paylaştığın için .....ayı güzergahı temmuz ayında bende kullanmıştım. ben gece geçtim oraları seydişehir alpet de mola vermiştim. sagolsunlar çok temiz bir petrol ve ayrıca lokantasıda vardı.
103 hp
resimlere bakıp yazıları okuyupta hem tad alıp hemde gezmiş kadar olduğum gezi yazılarından biri abi ellerine kollarına tekerine sağlıkbide motor benim motordan olunca tadından yenmedı valla harika olmuş tam benim kafadan elinize sağlık
Tşk ler, ne güzel özetlemişsiniz,,,
---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:36 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:35 ----------
tşk ler
---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:38 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:36 ----------
güzel yorumunuza çok teşekürler....
---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:40 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:38 ----------
[QUOTE=fthinky;2002719]Çok güzel gezi olmuş, resimlerde harika[
yorumunuza tşk ler...
---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:42 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:40 ----------
inceliğinize tşk ler....
---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:44 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:42 ----------
yorumunuza çok tşk ler....
---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:46 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:44 ----------
tşk ler en kısa zamanda yeni paylaşımlarda buluşmak dileğiyle....
---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:47 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:46 ----------
tşk ler mücahit....
hocam harika bir gezi olmus ekibinize katılmayı cani gönulden isterim kabul eederseniz sevinirim
Çok güzel, çok güzel, çok güzel, on puan, on puan, on puan
Devamını merakla bekliyorum.
"Geçmişini hatırlamayanlar onu tekrardan yaşamaya mahkumdurlar". -Santayana
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)