senin mororun her şeyi güzel ama koltuğu ve ön çamurluğu beni ifrit ediyor be abim.
o şaseye transalp koltuğu yerleştirseler var ya hiç düşünmeden alırım.
senin mororun her şeyi güzel ama koltuğu ve ön çamurluğu beni ifrit ediyor be abim.
o şaseye transalp koltuğu yerleştirseler var ya hiç düşünmeden alırım.
KALMAK KADAR ESKİ, GİTMEK KADAR YENİ OLMAYANDIR ÖZLEMEK!
BEDDUALARI DENEDİM, HİÇ BİR İŞE YARAMIYOR!!!
KEŞKE, KÜFÜRLERE DE DUADAKİ GİBİ, "AMİN" BENZERİ BİR ŞEY DİYEBİLSEK....
yüreğinize tekerinize sağlık... çok güzel kareler... bizlerde resimlere bakıp mutlu oluyoruz sayenizde... ayrıca karşılama komiteside süpermiş... paylaşım için teşekkürler...
HAYATLA DALAŞMA :)
Para her şeydir diyen, para için her şeyi yapabilendir...
Nasıl bir hayat yaşıyorsan, öyle ölürsünüz. Nasıl öldüyseniz, öylede dirilirsiniz.
http://gezginpardus.blogcu.com/
Gercekten çok güzel bir gezi olmuş hocam anlatım resimler harıka olmuş gitmiş kadar oldum sayenızde ayrıca motorunuzd çok hoş rabbim kaza bela vermesin..
Mersin de görüşmek üzere...Gaziantep den selamlar..
HAyat bisikLET GİBidİR PEDal ceVİRmeSSEn düşERSİn....
O BİR SUZUKİ ( YAKIŞIKLI )
Güzel gezi olmuş elinize saglık paylaşiminiz için teşekürler..
Ne zamandır saz dinlemiyordum gercekten cok iyi geldi gezide super olmuş. Erolu gercekten ayakta altışladım.
Ötenazi hakkımı yaşayarak kullanıyorum. Z @ B ! T
Gideceği yeri bilmeyene hiç bir GPS yardımcı olmaz!...
anamurumu bi kere daha gördüm sayende
İyi akşamlar;öncelikle paylaşımınız için teşekkür ederim.Anamur askeri kampında sıcaktan bunalırken,merak ettiğim,eşimin gitmeme izin vermediği O yeri bize anlatmanızdan dolayı,çok sevindiğimi belirtmek isterim.motorunuza,ayağınıza ,yüreğinize sağlık.
Memleket hasretini dindireyim diye resimlere bakarken memleket özlemi iyice depreşti hocam... 28 yıllık Bozyazılı olarak henüz ben de Azı Tepesi'ne çıkmadım. İnşallah yamaç paraşütümü alınca uçmaya çıkacağım oraya...
İki canlı kuşu birbirine bağlasan, dört kanatlı oldukları halde uçamazlar, çünkü ikilik mevcuttur.
işte benim hayatımda gördüğüm ilk motosiklet gezisi bu gezi,meğer ne büyük zevkmiş böyle motorla gezmek,bazen arabamı bile gözüm görmüyor,varsada yoksada hep motor diyor çocuklarım,gezmek dediğin işte böyle olmalı,gezdiğin yerleri iyi anlamalı ,iyi anlatmalı,hele bu gezide hayatımda ilk defa gödüğüm eksiz bir bütün ağaç dalından yapılmış kaşık ve halkaları gerçekten büyük bir maharet,işte benim örnek aldığım gezi böyle geziler,içerisinde doğa olan,içerisinde samimiyet olan ,sıcaklık olan ,dostluk olan geziler,teşekkürler MEHMET HOCAM ! emeğine yüreğine sağlık,saygılar.
- HAYAT GEZİNCE GÜZEL -
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)