20 Mart '10 - Motosiklet Yıkama Günü Fotoları..
Reklamlar
-
mct 250'nin koruma demirleri üzerinde extra ışıklandırmamı var banamı öyle geldi Eğer öyleyse eminim çok yakışmıştır..
İç sesim dışardan duyulsa beni kurşuna dizersiniz..
Reklamlar
-
-
Osbourne adlı üyeden alıntı
Evet kendilerinin sis farı var
Kızımın küpeleri onlar..Baksana ışıl ışıl
Gerçi gezilerde önümde gidenler azcık sövüyordur
Bu arada Olcan'cım sen bir gizem adamımıydın yav? İfşa ettiysem kusura bakma valla bilmiyordum..
ayrıca haklısın iyi dude lafının üstüne gelirmiş gerçekten de
Engin abi garaj işini halletmişsin sanırım, bi ara garajla ilgili sıkıntı yaşıyordun yanılmıyorsam
-
SinanAksu adlı üyeden alıntı
Engin abi garaj işini halletmişsin sanırım, bi ara garajla ilgili sıkıntı yaşıyordun yanılmıyorsam
Burası bir arkadaşın garajı malesef o sıkıntı devam ediyor..
Ama güvenlikli bir yer buldum şuanda lakin hususi garaj gibisi yok tabii
-
Osbourne adlı üyeden alıntı
Burası bir arkadaşın garajı malesef o sıkıntı devam ediyor..
Ama güvenlikli bir yer buldum şuanda lakin hususi garaj gibisi yok tabii
malın var bir dert, malın yok ayrı dert, hayırlısı olsun abi
-
Super Moderator
-
Sen gelmeden metehan olsa böyle çekerdi bize diye geyik dönmüştü de oradan dem vurdum bende
Bu arada kitap buluşmasına geliyorsun değil mi? pazar günü..
-
Super Moderator
Bu hafta ben iptalim, kitap-dergi kalabalığımı da okul vasıtasıyla aynı amaç için vermiştim kısa zaman önce.
Tekrar bir şeyler toparlamaya çalışıyorum, bir sonrakine getirir veya bir ara sana elden vermeye çalışırım, bu hafta sonu toplanacaklara başarılar dilerim şimdiden.
-
Sanırım bir elin parmaklarını geçmeyeceğiz ama ben ısrarla buluşma yerinde olacağım her defasında..
-
mete_han adlı üyeden alıntı
Arkadaşlar Kızıltoprak çıkışında bir tabela var motosiklet yıkama diye...ne kadar orada yıkama...ilaçlı olacak ama...
15 lira. İpone un ilacı ile yağlar temizleniyor, Motor köpükleniyor, zincir temizleyici spreyi sıkılıyor. En son durulanıp gen ipone spreyleriyle zincir yağlanıyor.
Allah için güzel yıkanıyor ama ücreti fazla..
-
GKN adlı üyeden alıntı
15 lira. İpone un ilacı ile yağlar temizleniyor, Motor köpükleniyor, zincir temizleyici spreyi sıkılıyor. En son durulanıp gen ipone spreyleriyle zincir yağlanıyor.
Allah için güzel yıkanıyor ama ücreti fazla..
sağol hacı...ilaçlı yıkanıyorsa ve zincir yağlanıyorsa bence 15 lira bişey değil ...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
-
mete_han adlı üyeden alıntı
sağol hacı...ilaçlı yıkanıyorsa ve zincir yağlanıyorsa bence 15 lira bişey değil ...
bencede fiyat yıkama olarak düşünüldüğünde tabiki yüksek ama özenle motorun yıkanmasının yanında zincirede yapılan işleme göre arada bir düşünülebilir.
Gökhan kızıltoprak çıkışı derken tam olarak neresidir veya bilen varmı?
-
Kızıltopraktan çıkışa yaklaşırken Shell İstasyonu geçince cami yanından bir dar yol girer...orada zaten tabela var motosiklet yıkama diye...ilaçlı yıkamaya ben veririm aga 15 gayme acımam...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
-
İlaçlı yıkama hemen hemen tüm yıkamacılarda var zaten..
Bizim bu gittiğimizde sonax marka kullanıyordu misal..5 TL'ye yıkadı..
Farkları zincir temizleme + zincir yağlama yapmaları..
-
bana 15 gayme çok değil agalar...özenli olduğunu görürsem helal olsun...
-
Try not.Do or do not.There is no try. (Yoda)
-
Motoru yıkatmak istiyorum sizler gibi gülüşahenk ama İZMİR'de nerde ? Osbourne kardeşim, birde tazyikli su motorda biyerlere kaçıp, çalışma problemi yapıyor mu ? Dikkat edilmesi gereken bölümler neresi acaba MCT'de özellikle...
-
Benim şikayetim var arkdaşlar ne zaman yıkatsam yağmur yağıyor :(
---------- Mesaj ekleme zamanı: 16:52 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 16:51 ----------
mahoretti adlı üyeden alıntı
Motoru yıkatmak istiyorum sizler gibi gülüşahenk ama İZMİR'de nerde ? Osbourne kardeşim, birde tazyikli su motorda biyerlere kaçıp, çalışma problemi yapıyor mu ? Dikkat edilmesi gereken bölümler neresi acaba MCT'de özellikle...
Korna ve direksiyondaki gösterge sinyal düğmelerine fazla su gelmese iyi olur.
Tvs Apache '09 , Piaggio X9 250 '05 , Yamaha XT600 '94 , Honda CBF150 '11
-
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
-
_UnReaL_ adlı üyeden alıntı
Benim şikayetim var arkdaşlar ne zaman yıkatsam yağmur yağıyor :(
---------- Mesaj ekleme zamanı: 16:52 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 16:51 ----------
Korna ve direksiyondaki gösterge sinyal düğmelerine fazla su gelmese iyi olur.
skutırı yıkatsan ne olcak hacı...
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler