Kuzey Batı İstanbul Issızlığında 50.000. KM
Reklamlar
-
Reklamlar
-
Güzel gezi olmuş. Top ile çekilmiş fotolara farklı anlamlar yüklenebilir .. Bu arada bir resimde sigara içtiğini görüyorum Metehan kardeş. Gençlere kötü örnek oluyorsun, yakışmıyor, bırak artık bi zahmet. 13 yıl içtikten sonra 2004 de bıraktım, kendime yaptığım en büyük iyiliktir.
Nice 50.000 km lere , kazasız belasız inşallah...
-
Nice 50.000 lere Metehan abi. Kazasız belasız inşallah.
Güzel gezi olmuş, baya da eğlendiniz görünüyorsunuz, paylaşımınız için teşekürler.
-
sarı çizmeli mete ağa. köyüne teftişe çıkmış. güzel gezi.
dükkanı açarken çekerim her daim bismillah
pirimizdir sofuoğlu olsun şampiyon sağlığına zeval vermesin allah
-
sana 50 binler, 150 likler yetmez metehan abi, hop daha ileriye (mürsel (geniş aile) ),,
kazasız belasız inşallah
Uzaklarda bir güneş doğuyor!..
-
Çınarcığa pazar günü gidecekseniz haberim olsun
Resimler şahane
-
Abi güzel gezi olmuş paylaştığın için ellerine sağlık. Foto Yorumlarına ise diyecek yok
Sözün en güzeli, söyleyenin doğru olarak söylediği, dinleyenin de yararlandığı sözdür.
-
Serengetili kardeşim güzel gezi olmuş.Gözlerinden öperim.
-
Güzel gezi olmuş.
Fotoğraflar daha da güzel
Kazasız belasız nice 50binlere
Bilgi paylaştıkça çoğalır.
"Bir insanın neye güldüğü zekasını, nasıl güldüğü ahlakını gösterir."
-
nice 50.000 km lere kanka kazasız belasız sürüşler dileğimle...
Even the english word "believe" also has a "lie" hidden in the middle...
-
kurubuz adlı üyeden alıntı
Güzel gezi olmuş. Top ile çekilmiş fotolara farklı anlamlar yüklenebilir
.. Bu arada bir resimde sigara içtiğini görüyorum Metehan kardeş. Gençlere kötü örnek oluyorsun, yakışmıyor, bırak artık bi zahmet. 13 yıl içtikten sonra 2004 de bıraktım, kendime yaptığım en büyük iyiliktir.
Nice 50.000 km lere , kazasız belasız inşallah...
xph adlı üyeden alıntı
Nice 50.000 lere Metehan abi. Kazasız belasız inşallah.
Güzel gezi olmuş, baya da eğlendiniz görünüyorsunuz, paylaşımınız için teşekürler.
ortadadogulu adlı üyeden alıntı
sarı çizmeli mete ağa. köyüne teftişe çıkmış. güzel gezi.
mondial50tt adlı üyeden alıntı
sana 50 binler, 150 likler yetmez metehan abi, hop daha ileriye (mürsel (geniş aile)
),,
kazasız belasız inşallah
babaçi adlı üyeden alıntı
Çınarcığa pazar günü gidecekseniz haberim olsun
Resimler şahane
htmetin adlı üyeden alıntı
Abi güzel gezi olmuş paylaştığın için ellerine sağlık. Foto Yorumlarına ise diyecek yok
CAPANORD adlı üyeden alıntı
Serengetili kardeşim güzel gezi olmuş.Gözlerinden öperim.
AydoganX adlı üyeden alıntı
Güzel gezi olmuş.
Fotoğraflar daha da güzel
Kazasız belasız nice 50binlere
jason55 adlı üyeden alıntı
nice 50.000 km lere kanka kazasız belasız sürüşler dileğimle...
Hacı abiler marka fanatikliği yapmak istemiyorum ama 15 Ocak 2007 den beri bir kez yolda kalmadı...50.000 devirdik Allahın izni bendeki iman cc si ile daha 100.000 e kadar gider diyorum...
Allah kimseye kaza bela vermesin...duran motoru yere bile düşürmesin...bilirim ki o makinalar üzerinde ne emekler vardır ne itina gösterilir...
babaçi ok abi...ben ama bu seferki gibi kendimi Çınarcığa ayarlayabilirmiyim...belkide gelemem...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
-
Güzel keyifli bir gezi olmuşta badi bize haber verseydin ya dün Temelle ne yapalım nerye gidelim diye düşündük Alçak badi.
Bir damla özür nice yangınları söndürür.Gurur yapmayın yoksa o yangın tüm sevdiklerinizide götürür.
-
valla temız havayı burda hissettim harıka gezı olmuş o topların olduğu yerdemı karaburun ben o kadar gıderım ama rastlamadım yoksa sızmı koydunuz oraya nice 50 bın km relere ALLAH cc. kazasız belasız nasıplendırsın
-
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
-
alçak badi yine yedinmi len köfteleri yalnız ...
AYNI DİLİ KONUŞANLAR DEĞİL,AYNI DUYGULARI PAYLAŞANLAR ANLAŞIR
-
ne köftesi hacı totoş Hanımellere talim ettik...köftecim kapalı hacı kış sezonu diye...
-
Irkçımısınız nesiniz? İlla cbf 150 mi almak gerek aranıza katılmaya? Yav benim mekanın dibinden geçmişsiniz bi telefon etmemişsiniz..cık cık cık
Sayın handro..Telimi attım özelden..Vallah billah aramazsan gücenirim bundan kelli..
-
Güzel bir gezi olmuş.Asfaltı ve çimeni ardarda görmek güzel oldu.
-
yine güzel gezmissin mete
Benim en son manda görme olayim cooook ama cok eski..
Rahmetli dedemde vardi manda malak...
Sonralari cok kere köylere gitsemde manda falan göremedim...
Soyu tükenmis sanmistim ama tükenmemis..
Annem bazen anlatir yeni evlediginde nasil sagdigini o mandalari..
Kizar durur yani..
Ne günlerdi o günler der anamda babamda..
60 li yillardan konusuyorum simdi ben..
Birde anlamadigim o motoru o cizmelerle nasil kullaniyorsun yaaaaaa...
Seni rahatsiz etmiyormu o sari cizmeler???????
Hayatin icin bir saniyeni harca.
Hayatini bir saniye icin harcama.
-
Güzel gezmişsiniz ,nice kilometrelere...
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler