Kuzey Batı İstanbul Issızlığında 50.000. KM
Reklamlar
-
1. o ilk fotoları hangi makina çekti ? (bisikletli olanlar)
2. dizliklerin çok güzelmiş
3. 50bin'ci km hayırlı olsun nice km lere
4. çağırdığın üç geziye gelmediğim için hala üzülüyorum
5. benim bu kymcoyu satınca ne alıcam
6. ybr alırsam kapışırız
7. herşey çok güzel
zengin veya fakir farketmez, apaçilik ya da ezik alt kültürün, motosiklet üzerinde hiç bir izahı ve bahanesi olamaz...
) (3 litre benzin koyuyorum bir hafta geziyorum diyen adamlardan ve motorlarından uzak durun)
Reklamlar
-
şu mandaları en son animal planet te görmüştüm .. dogayla iç içe bi gezi olmuş .saolun
http://www.akilli.tv/video/453769/Harley-Davidson-883-custom-ista.aspx
-
Osbourne adlı üyeden alıntı
Irkçımısınız nesiniz? İlla cbf 150 mi almak gerek aranıza katılmaya? Yav benim mekanın dibinden geçmişsiniz bi telefon etmemişsiniz..cık cık cık
Sayın handro..Telimi attım özelden..Vallah billah aramazsan gücenirim bundan kelli..
Hacı dün gece cevap yazdım ama databese error davasından mesajım uçtu sonra çıktım...
senin mekan hangisi bu arada...inşallah bir dahaki sefere...peki Karaburuna inerken tam fenere giren yolda bi restoran var orası kazıkmı...yemek yiyecek yer arıyorumda...bira varmı hacım...ne yiyelim oralarda...
Ömercik adlı üyeden alıntı
Güzel bir gezi olmuş.Asfaltı ve çimeni ardarda görmek güzel oldu.
cennet valla...birde orda olsan var ya sessizliği dinlersin...
remzi_39 adlı üyeden alıntı
yine güzel gezmissin mete
Benim en son manda görme olayim cooook ama cok eski..
Rahmetli dedemde vardi manda malak...
Sonralari cok kere köylere gitsemde manda falan göremedim...
Soyu tükenmis sanmistim ama tükenmemis..
Annem bazen anlatir yeni evlediginde nasil sagdigini o mandalari..
Kizar durur yani..
Ne günlerdi o günler der anamda babamda..
60 li yillardan konusuyorum simdi ben..
Birde anlamadigim o motoru o cizmelerle nasil kullaniyorsun yaaaaaa...
Seni rahatsiz etmiyormu o sari cizmeler???????
iRemzi Başkanım manda gören masum Alamancılar gibi hislendin demek...eee kan çekiyo.. ataların Orta Asyadan geldiği için göçebe toplumun bir parçasıydı senin atalar...bu hayvanlara çok değer verirlerdi...canını al hayvanına dokunmaydı yani durum...ilim teknoloji yoktu sadece hayvancılık vardı... benim babamda anlatır...leşbermiş...yani çobanmı ne işte...bende çoban çocuğuyum ağbiii... sonra imam hatipten ne alakaysa polis olmuş...ama oğlu neredeyse gavur olmuş...
satoyama adlı üyeden alıntı
1. o ilk fotoları hangi makina çekti ? (bisikletli olanlar)
2. dizliklerin çok güzelmiş
3. 50bin'ci km hayırlı olsun nice km lere
4. çağırdığın üç geziye gelmediğim için hala üzülüyorum
5. benim bu kymcoyu satınca ne alıcam
6. ybr alırsam kapışırız
7. herşey çok güzel
Maşin Nıkon D80..
Dizliklerim Daınese senin motoruna bedel yani fiyatı...
bende seni 50.000 kere öperim...
gelsende gelmesende tınn...
ybr alıcan bana dua edicen sonra...
ybr ile bisikletlerle yarışırsın...
zamisli adlı üyeden alıntı
şu mandaları en son animal planet te görmüştüm .. dogayla iç içe bi gezi olmuş .saolun
ama hiç sempatisi olamayan hayvancıklar...özümüze döndük...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
-
Allah bize de nasip etsin.. Ben de 10.000 de durup çekmiştim. Ama tam 0'da siz 5 km gecikmişsiniz : )
-
alkadras adlı üyeden alıntı
Allah bize de nasip etsin.. Ben de 10.000 de durup çekmiştim. Ama tam 0'da siz 5 km gecikmişsiniz : )
kekoroların ikisinide uyardım hatırlatın diye ama Karaburunda manzarayı görünce akıl 2 karış havaya giriyor...yollarda güzel...oraya vardığımızda anladık 5005 i...artık 55.555 i yakalamaya çalışcam...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
-
mete_han adlı üyeden alıntı
ne köftesi hacı totoş Hanımellere talim ettik...köftecim kapalı hacı kış sezonu diye...
o tufaya bende geldim 2 hafta önce bi gittim dediler köfteci nisana kadar kapalı dediler ,bi çay içip bende tırıs tırıs geri döndüm
-
yazık köfteyi yemeden döndünüz ha , boşuna gitiniz yani.
50bin km az değil, daha nice km lere metehan abi.
İnsan olmak yetmez, yetmiyor zaten süpermen olmak lazım bazen..
-
avkan65 adlı üyeden alıntı
o tufaya bende geldim 2 hafta önce bi gittim dediler köfteci nisana kadar kapalı dediler ,bi çay içip bende tırıs tırıs geri döndüm
hani karaburuna giriyosunda rampa aşağı denize iniyorsun ya...karşına ferner çıkıyor...işte orada harika bir restoran var...balık ağırlıklı tam sana göre...oray gidebilirsin...
ilhan YAZICI adlı üyeden alıntı
yazık köfteyi yemeden döndünüz ha , boşuna gitiniz yani.
50bin km az değil, daha nice km lere metehan abi.
hacı zaten para azdı...
inşallah 100.000 ide deviricem Allahın izniyle...
-
Güzel gezi metehan abi nice 50000 km lere
-
yola devam durmak yok.....
DÖNERSEN ISLIKÇAL.
....Huzur islamda,sen nerdesin
-
Mersin İl Temsilcisi
-
Bu nasıl gezi... Ne amacı var ne bir atraksiyon.... Bin motora çevir gazı... Boşa benzin yak... Kamu zararlısı seni....
En azından 2 odun yak , çakmakla falan bi sucuk pişir... Len keko..Gez gez nereye kadar?...
Olmamış... Becerememişin... Gezinin tek egzantirik yanı çizmelererin.... Benle gezi yapsaydın arkandan gelemezdim gülmekten...
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
-
uniqe adlı üyeden alıntı
Güzel gezi metehan abi nice 50000 km lere
edoxk adlı üyeden alıntı
yola devam durmak yok.....
sağolun abiler öylesine takıldık işte...
yürekçe adlı üyeden alıntı
yahu hacı efsane bir şeysin ( şeysin diyorum, çünkü ne olduğunu çözebilmiş değilim )
yahu seni uzaylılar kaçırıp çip mi taktı be
eğer öyle bişey yaptılarsa ben o uzayın taaa en derin kara deliğine ... e mi
Hacı sezonu açtık işte yalandan bi gezi patlattık maksat muhabbet...
alp_tunay adlı üyeden alıntı
Bu nasıl gezi... Ne amacı var ne bir atraksiyon.... Bin motora çevir gazı... Boşa benzin yak... Kamu zararlısı seni....
En azından 2 odun yak , çakmakla falan bi sucuk pişir... Len keko..Gez gez nereye kadar?...
Olmamış... Becerememişin... Gezinin tek egzantirik yanı çizmelererin.... Benle gezi yapsaydın arkandan gelemezdim gülmekten...
sana gezimi beğendircem aslanım... bununla idare et...bu geziden sayılmaz fasulye bu...
-
metehen abi güzel gezi olmuş sizi tebrik ederim, başlıkta 50,000 km'yi görünce bende 50,000 km yol yaptiniz zannettim
İç sesim dışardan duyulsa beni kurşuna dizersiniz..
-
-
-
La insan bi gezi topiğimizi ziyaret eder görgüsüz panda.........
Gel de gözün gezi görsün...
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
-
beraber kazasız belasız nice gezilere. . .
motogünlüğüm: youtube.com/c/Bereñârı
-
metehan güzel bir gezi olmuş paylaşımın içiğn teşekkürler senin olduğun herşey güzeldir bence en az sizin kadar bizde eğlendik fotolardan saolun daha çok gezi daha çok km kazasız belasız
-
guzel bir gezi olmus . tskler
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler