evet size iyi bir fotoraf makinası gerek.
ayrıca antepli Aydemir arkadaşımız buraya kadar geldin ve beni aramadın ya alacağın olsun beni antepte karşıladığın günü unutmadım hem bende geldim fuar alanına bugün ama seni göremedim hem MT standına geldim ve tatlıdan yediğim halde senle görüşemedik ya buna üzüldüm şimdi
Hayat ENDURO yla başlar
ENDURO yla devam eder
ENDURO yla biter.
site kitlendi database error diyo yaww
---------- Mesaj ekleme zamanı: 01:44 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 01:30 ----------
---------- Mesaj ekleme zamanı: 01:45 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 01:44 ----------
---------- Mesaj ekleme zamanı: 01:53 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 01:45 ----------
çok kötü çıkmışım ama önemli değill çok güzel bir gündüüü unutulmazlar arasınayazdım bugünü....
[B][COLOR="Gray"]Hyosung [/COLOR][COLOR="DeepSkyBlue"]GT[/COLOR]250[COLOR="Red"]R[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]Drift religion[/COLOR][/B]:cat:
---------- Mesaj ekleme zamanı: 02:09 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 01:58 ----------
---------- Mesaj ekleme zamanı: 02:23 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 02:09 ----------
mehmet abiye alacaz bi tane
---------- Mesaj ekleme zamanı: 02:24 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 02:23 ----------
şimdilik bu kadar
çok güzeldi .. Bişey fark ettim geçen seneye göre, bu sene kahvaltı çeşiti daha çok
İnanın Çocuklar! Güzel Günler Göreceğiz, Güneşli Günler, Motorları maviliklere süreceğiz.
sorma yaaa 5 çeşit peynir vardı)
o dükkanın önündeki kırmızılılar ,,,PAKET SERVİS MOTORLARI GALİBA
BMW F650,,,KTM EXC 400,,,CRF 250X.....msx 125
''Gürcan Moto Garaj''
0 535 939 20 86
---------- Mesaj ekleme zamanı: 04:33 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 04:12 ----------
Bunlarda benden olsunn..İlk foto yükleme denemem..umarım başarabilmişimdir...
Çok tatlı çıkmışız yaa
Temizlik imandandır
Nehir hanımda motorcuymuş meğer..
Karizmaya bakk
Buda hayalet sürücü sanırım...
Süper çıkmıssın abicimm günün fotosu seçtim bunu..
Keloncum biraz yarım çıkmıssın k.bakma artık.. Sebebini biliyorsun zaten..Hızına yetişemedik, tam çekicez gazlıyorsun o anda
Arnavutköyden bi ev..
Bide çaprazdannn..
Şimdide tatlı zamanıı..
Ufak ufak ayrılık vakti..
Çok hoş vakit geçirdik..Emeği geçen bütün arkadaşlara çok teşekkür ederimm..
Tekrar görüşmek dileği ile...
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır.
http://bayimg.com/image/iakiiaaco.jpg[/IMG]
GÜRKAN ABİ KÜPE TAKARKEN
---------- Mesaj ekleme zamanı: 02:55 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 02:34 ----------
kim çekti bilmiyorum ama tam hacıseyid den çıkarken bi arabadan biri çıkıp herkesi çekiyodu benide çekmişti sarı lacivert bi cross motor 2 kişi olan o resmi istiyorum yada videoyu bi bayandı hatta çeken
welcome to my world https://www.youtube.com/channel/UCPUpGYw2EcPIq_hQLSHGctw/
hakan abi resimlerini göremiyoruuuuuzzzz,www.ressim.net adresini dene istersen
mehmet abi ile yenge hanım elinize sağlık valla iyi olmuş eeeeee makina farkı biz telefonla adam canonla çekiyo
valla hala gülüyorum yaa resimlere baktıkça ama 2.süyfa baya bi resim dolmuş zor açılıyoo
güzel resimler güzel insanlar heşey için teşekkürler
۞۞۞۞Drift Religion۞۞۞۞ GT 250RR
güzel bir gündü saolun arkadaşlar
cerrahi sana teşekkür ederim bana hayatımın süprizini yaptın:
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)