Honda yine eski Cbf 150'sini dizmiş
cok güzel olacak keşke gidebilseydim
Uzaklarda bir güneş doğuyor!..
Süper...
Ciddi ciddi İstanbul'a taşınmayı düşünüyordum zaten,tam bu sırada bu fotolar hiç iyi olmadı
öfff çinliler neler yapmış yaaa
zengin veya fakir farketmez, apaçilik ya da ezik alt kültürün, motosiklet üzerinde hiç bir izahı ve bahanesi olamaz... ) (3 litre benzin koyuyorum bir hafta geziyorum diyen adamlardan ve motorlarından uzak durun)
mete abi senin verdiğin fotolarda motor yokbitane var onunda lastik patlak heralde
ya bmw'nin motorlarına bayıldım arkadaş tam benlik ya
Benim SYM standını da gördüm ordaaa
emeğine sağlık dostum..yine fena bir fuar bizi bekler
Bu yıl uzakta olduğum için gidemiyorum,fotoğraflardan takip ederiz artık paylaşım için teşekkürler...
...dunpa55...Geology Engineer & Profession of Engineering Management
...55VATAN41MEKAN...
honda standında yeni cbr 125 yoktu sanki
Anahtara bakın beyler :D Sanki range rover SPort Anahtarı gibi tombul tombul :D:D
[B]AnıL DOĞRU[/B]
anildogru@mynet.com
ellerine sağlık gitmiş gibi olduk dicem ama yakından görmekte fayda var .resimler çok güzel
Hızlı bir Rider olmak için hızlı bir motor yetmez! o hızı yapabilecek (g..) yürek te lazım.. GHOST RİDER
Yeni YBR125 gelmiş, pekte hoş duruyor.. Bugün bi bakalım!
~ Bütün mesele yolda olmak... ~
teşekkürler
ilk defa bu fuara gidicem o yüzden mazur görün bişey sorcam.motorların üstüne binip foto cekilebiliomuyuz? yoksa bi yasak var mı?bide orda cafe tarzı biyer varmış sanırım aperatif tarzı seyler mi oluo yoksa fuar alanı civarlarında yemek yiyebilceğimiz biyer varmıdır?
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)