Güzel fotolar hoş bi gezi olmuş.
Güzel fotolar hoş bi gezi olmuş.
çok güzel gezi olmuş nicelerine inşallah.
bu arada derbiyi çok beğendim aslında tam 2. motor olarak alınacak makineymiş. hem ybr ekonomikliği hem de çok daha hoş görünüm.
.....ve sordu torununa yaşlı kızılderili büyücüsü : sen hiç orta sehpalı supersport gördün mü.....
Çok fena ettin beni akşam akşam. Emekli ettiğim düldülüm (1989 Renault 9) ve ciğerimi delen mazideki sevdiceğimle geçtiğimiz yolların birebir aynısını geçmişsin. Eline gözüne sağlık güzel gezi olmuş.
Makina sağlama benziyor.. güzel gezi olmuş.. Rent a Motor diyosun yani
Sözün en güzeli, söyleyenin doğru olarak söylediği, dinleyenin de yararlandığı sözdür.
foto makinesi fuji z3 e benziyor z1 de olabilir. lazım olursa elimde 3 tane batarya var .birini hediye edebilirim
ÖĞRENMEDEN,ÇALIŞMADAN,YORULMADAN,RAHAT YAŞAMANIN YOLLARINI ARAMAYI ALIŞKANLIK HALİNE GETİREN MİLLETLER;ÖNCE HAYSİYETLERİNİ, SONRA HÜRRİYETLERİNİ,SONRA İSTİKLALLERİNİ,KAYBETMEYE MAHKUMDURLAR. K.ATATÜRK
Süpersin karedeşim, eline emeğine tekerine denklanşörüne sağlık..
Oturduğum yerden gezmiş gibi oldum, bu yaz inşallah bizede nasip olurr
GKN MOTORS
Bende bu çocuğu nereden hatırlıyorum diyorum . Burak ne zaman motosiklet aldında ne zaman yaptın bu kadar geziyi bayadır haberleşememişiz Çok hoş bir gezi olmuş.
"Özgür yaşayanların bakış açısı" Motojektif
Paylaşım için teşekkürler.harika koylar,süper manzaralar.zevkle izledim.
DÜNYADA ÖLÜMDEN BAŞKASI YALAN. BORA KARAKAŞ (BEN)
KİMSEYE KİN DUYMAM,DÜŞMANIM KİNDİR BENİM.....YUNUS EMRE
güzel gezi, tebrikler ve eline sağlık.
ama dikkat ettim de, hiç bir fotoğrafında gülümsememişsin bile. çocuklarla çekildiklerin dahil. gülümsemek güzeldir...
eline sağlık cok keyıflı fotolar. ıkı kısı olsaydın heralde uzun yolda canım sıkılmazdı hiç.
bu arada motorun çok yakışıklı gerçeten ,süper bir tipi var
250cc olsa tadına doyum olmazdı dıye düsünüyorum
On numara olmuş ama kışın böyle yaz fotoğrafları koyuyorsun bize yazık değil mi?
Yollar size, sizler Allah'a emanet.....
turist de çok güzelmiş....
güzel bir gezi......
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
yok ali abi motosiklet almadım . kiraladım evet uzun zaman oldu zaten izmirdeyim 4-5 aydır okula ara verdim bu sene...
çok nadir gülümserim genelde birde sıkılınca çabuk somurtuyom ne yapayım
teşekkürler ama motor benim değildi ;)
mersi
onlar ayaklı döviz arkadaşım
ülkemizle ilgili güzel itibar bırakmak lazım
çok teşekkürler ;)
ÖĞRENMEDEN,ÇALIŞMADAN,YORULMADAN,RAHAT YAŞAMANIN YOLLARINI ARAMAYI ALIŞKANLIK HALİNE GETİREN MİLLETLER;ÖNCE HAYSİYETLERİNİ, SONRA HÜRRİYETLERİNİ,SONRA İSTİKLALLERİNİ,KAYBETMEYE MAHKUMDURLAR. K.ATATÜRK
çok hoş... ben de balıkesir'den (ikamet ettiğim şehir) izmir, aydın ve muğla düşünüyorum. bana bir rota önerir misin??
"DoksanSekiz Beygir." Herkes hakettiği gibi yaşar.
Süper bi gezi olmuş.Bize de nasip olur inşallah
müthiş güzel yerler resimlemişsin, paylaştığın için teşekkürler
sıkıysa yakala HAYALBUYSA
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)