sakın üşümedik demeyin, inanmam güzel gezi, motorlarınıza canlarınıza sağlık
sakın üşümedik demeyin, inanmam güzel gezi, motorlarınıza canlarınıza sağlık
sıkıysa yakala HAYALBUYSA
evet hava gerçekten soğuktu.üşümedik diyemeyiz ama bu havada bile motor kullanmanın vermiş olduğu ayrı bir zevk var.1100 rakımlı bir yayla.ama hava o kadar berrak ve temizdi ki,değdi doğrusu.+ dostlarla olmak.bir de bilmeyen arkadaşlar için,gittiğimiz BAHÇE kazasının suyu çok meşhurdur.bol bol su içtik.
DÜNYADA ÖLÜMDEN BAŞKASI YALAN. BORA KARAKAŞ (BEN)
KİMSEYE KİN DUYMAM,DÜŞMANIM KİNDİR BENİM.....YUNUS EMRE
Çok istememe ragmen gelemedim hava cok soguktu bu tarafta sevgili dostlar inş başka bir sefere görüşmek üzere...
HAyat bisikLET GİBidİR PEDal ceVİRmeSSEn düşERSİn....
O BİR SUZUKİ ( YAKIŞIKLI )
Tüh be böyle geziyi kaçırdık süper gezi olmuş emeğinize ve tekerinize sağlık
Yusuf abimede evini sizelere açtığı için bendende teşekkürler
Denildiği kadar okumayan bir toplum değiliz. ErkekIer bildiğini okuyor, kadınlar da canına okuyor
Hakikatten 10 numara gezi olmuş... Ellerinize sağlık...
ZEKA BOCALAR, DİL SÜRÇER, ZİHİN TÖKEZLER
LUCRETIUS
arkadaşlarımızın yüreginin sıcaklıgı havanın sogugunu hiçe saydırdı gerçekten çok güzel bir geziydi katılan düm dostlara ve bizi evinde misafir eden yusuf abimize sonsuz teşekküler daha nice ge gezlerde hep beraber olmak ilegle
BEN DEGİL,BİZ DİYE ÇIKTIK BU YOLA
bensiz boğazınızdan nasıl geçtii cıkcık
kişisel neyimiz varki iletimiz olsun...
guzel bir gezi olmus tebrikler
kara murat benim FUAT KOŞAK
İnsanlar güzel motorlar güzel Adana tabiiki güzel süper bir gezi olmuş..
Sözün en güzeli, söyleyenin doğru olarak söylediği, dinleyenin de yararlandığı sözdür.
motor yol ve rüzgar soğuk ise bu ekibe sadece aksesuar olur...bizim motorlar garajda yatıyor....
[B][COLOR="Red"]İNSANLAR HAYALLERİ KADAR ÖZGÜRDÜR.[/COLOR][/B]
gerçekten çok güzel bir gezi olmuş
kaçırdım mis gibi geziyi bende pazar günü solo küçük bir gezi yaptım ama bilsem sizlere katılırdım
yorum yapan arkadaşlara teşekkürler.
DÜNYADA ÖLÜMDEN BAŞKASI YALAN. BORA KARAKAŞ (BEN)
KİMSEYE KİN DUYMAM,DÜŞMANIM KİNDİR BENİM.....YUNUS EMRE
Afiyet olsun yarasın ...
Tadı başka...
Keyfi başka ...
Doğası bambaşka ....
Teşekkürler paylaşım için ... Nice buluşmalarda bir ve beraber olmanız dileğiyle....
Kangren olmuş tüm kollara adanmıştır.
Eğer bir yıl sonrasını düşünüyorsan, bir tohum ek. Eğer on yıl sonrasını düşünüyorsan, bir ağaç ek. Eğer yüz yıl sonrasını düşünüyorsan, insanları eğit.
güzel geziymiş tekeriniz daima düz bassın inşallah
Motora bindiğim için farklı değilim! farklı olduğum için biniyorum...
Katılan herkesi tek tek tebrik ederim.
ADANA (MT) BAŞKADIR ADANA MT NİN TARZI HİÇBİR (MT)DE OLMAYAN YANI...İYİ BİR MOTOSİKLET + DOSTLAR + BİRDE ÇUKUROVANIN EŞSİZ OLUŞU İŞTE TÜM MESELE BU... MUZAFFER ABİMEDE BURADAN SLM LAR...
Denildiği kadar okumayan bir toplum değiliz. ErkekIer bildiğini okuyor, kadınlar da canına okuyor
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)