taş durmaz çakıt vadisi belemedik pozantı kızıldağ.
Reklamlar
-
AYDEMİR adlı üyeden alıntı
Kadir abi yıne harıka bir gezi olmuş elizize yüregınıze saglık Antep de görüşemedık abi kusura bakma o gün çok yogundum...
Görüşmek üzere selamlar...
kusur olurmu gardaş ayıp ettin görüşürüz inşallah
---------- Mesaj ekleme zamanı: 19:28 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 19:26 ----------
savaskayan adlı üyeden alıntı
helal olsun,
buraları -13 olmasa atacağım kendimi yollara.
kendini yollara deyil dağlara at bence.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 19:30 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 19:28 ----------
YÖRÜK adlı üyeden alıntı
çok güzel bir gezi olmuş.ellerinize ve emeklerinize sağlık..
sağolun arkadaşlar sizlerede tavsiye ederim.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 19:31 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 19:30 ----------
Naci63 adlı üyeden alıntı
Süper gezi, müthiş fotolar. O güzergah zaten zor, bir de çöküntünün üzerinden geçmek işi iyice zorlaştırmış ama sanırım sizin istediiniz de buydu. Kadir usta ellerinize sağlık. Selamlar.
aynen abi bizim istediğimizde bu saygılar.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 19:33 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 19:31 ----------
eftelya adlı üyeden alıntı
süper harika muhtesem , baska bisi kaldı mı : )
paylaşım için tşk ...
maşallahı unutmuşsun heralde.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 19:49 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 19:33 ----------
TEKTEKER_RAMÇO adlı üyeden alıntı
harika çok güzel ....... canım dağ tepe çekti... hafta sonu cabuk gelse bari....
hafta sonuna ne kaldı sanki
---------- Mesaj ekleme zamanı: 19:51 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 19:49 ----------
okanco adlı üyeden alıntı
Gerçekten süper ya.. Manzara tek kelimeyle muhteşemmmm
sağol gardaş inşallah seninde olur.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 19:52 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 19:51 ----------
sgumral adlı üyeden alıntı
Taş durmaz doğru ama siz hala dimdik.maceraya devam.tüm ekibi kutlarım.saygılar.görüşmek üzere.
süleyman oralar seni çağırıyor.
Reklamlar
-
harika ve hareketli bir gezi olduğu fotoğraflardan açıkça anlaşılıyor. bakarken bile heyecan verici kareler var. paylaşım için teşekkürler.
-
Çok güzellll. Harika yerler gezmişsiniz. Enduro budur işte.
Gitti TDM kaldık yine ybr ile başbaşa..
-
raven71 adlı üyeden alıntı
harika ve hareketli bir gezi olduğu fotoğraflardan açıkça anlaşılıyor. bakarken bile heyecan verici kareler var. paylaşım için teşekkürler.
gardaş senin makinada o işlere uygun tavsiye ederiz.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:51 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:45 ----------
Su Silahı adlı üyeden alıntı
Çok güzellll. Harika yerler gezmişsiniz. Enduro budur işte.
gardaş 2tekerin gerçek tadı endro ve krostur. adanadan selamlar.
-
Kadir ustam bizlere güzel birgün yaşattığın için HATAY ekibi adına sana teşekkür ederim.Ayrıca bizleri 2.kez evinde misafir eden değerli MUSTAFA kardeşime ve ENİŞTESİNE ve ABLASINA teşekkür ederim hepiniz sağlıcakla kalın.
Yelkovana bak o sana hayatın Nasıl geçtiğini anlatacaktır
-
kroscu01 adlı üyeden alıntı
maşallah söyle gardaş. maraş uzak deyil senide bekleriz 1gün belki ben hafta sonu oraya gelebilirim yeğenim orda okuyor.adanadan selamlar.
ne demek abi pardon gecikmelide olsa maşaaaallllllllllaaaaahhhhhh hemde canı gönulden maşallah diyorum gel abi bekleriz
bu beklerizi öylesine dendiğini sanma sakın maraş mt öylesine laf etmez adana mt tanır beni motor46 misafir perver bir mt dir bekleriz işte tel o zaman 05369249762 ok ben mustafa
05428381357 mustafa minyas kahraman maraş merkez şimdiye kadar motor geçmişi +++ mobilet +mz 150cc++150cccelik coper +250cc regal rabtor+vf750c honda magna++er6 n++125cckymco++er5++şimidlik suziki bandit650s ve 150cckmt çelik sport
-
muhteşem olmuş!
kıskanmamak elde değil
-
Çok hoş bir gezi ve çok renkli fotoğraflar olmuş Daha nice böyle geziler yapmayı ve nice fotoğraflar yüklemeyi Allah nasip etsin
-
hasancolakefe adlı üyeden alıntı
Kadir ustam bizlere güzel birgün yaşattığın için HATAY ekibi adına sana teşekkür ederim.Ayrıca bizleri 2.kez evinde misafir eden değerli MUSTAFA kardeşime ve ENİŞTESİNE ve ABLASINA teşekkür ederim hepiniz sağlıcakla kalın.
abi her zaman başımızın üstünde yeriniz var.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 20:03 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 20:01 ----------
regal adlı üyeden alıntı
ne demek abi pardon gecikmelide olsa maşaaaallllllllllaaaaahhhhhh hemde canı gönulden maşallah diyorum gel abi bekleriz
bu beklerizi öylesine dendiğini sanma sakın maraş mt öylesine laf etmez adana mt tanır beni motor46 misafir perver bir mt dir bekleriz işte tel o zaman 05369249762 ok ben mustafa
allah razı olsun gardaş gelirsem ararım inşallah.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 20:04 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 20:03 ----------
S.E.E. adlı üyeden alıntı
muhteşem olmuş!
kıskanmamak elde değil
sağol gardaş.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 20:05 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 20:04 ----------
Dr.MZÇ adlı üyeden alıntı
Çok hoş bir gezi ve çok renkli fotoğraflar olmuş
Daha nice böyle geziler yapmayı ve nice fotoğraflar yüklemeyi Allah nasip etsin
amin gardaş inşallah devam edeceğiz.
-
canınıza, motorlarınıza sağlık, güzel yerler gezmişsiniz.bir adanalı olarak oraları bir gezemedim
sıkıysa yakala HAYALBUYSA
-
Tebrik ederim,hakikaten çok güzel bir geziyi mutlu bir sonla bitirmişsiniz..
Resimler birbirinden dikkat çekici ve güzel..
Paylaşım içinde teşekkürler,emeğinize sağlık...
-
Çok süper bir gezi olmuş. Resimleri görüpte kros hayali kurmamak imkansız^^ Manzarayı, doğayı seven biri olarak bittim resmen ah ah
-
demirgursel adlı üyeden alıntı
canınıza, motorlarınıza sağlık, güzel yerler gezmişsiniz.bir adanalı olarak oraları bir gezemedim
gardaş ne zaman istersen beraber gideriz.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:21 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:19 ----------
ugur volkan adlı üyeden alıntı
Tebrik ederim,hakikaten çok güzel bir geziyi mutlu bir sonla bitirmişsiniz..
Resimler birbirinden dikkat çekici ve güzel..
Paylaşım içinde teşekkürler,emeğinize sağlık...
sağol gardaş çok şükür bu seferde sonu mutluluk oldu.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:24 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:21 ----------
EruKING adlı üyeden alıntı
Çok süper bir gezi olmuş. Resimleri görüpte kros hayali kurmamak imkansız^^ Manzarayı, doğayı seven biri olarak bittim resmen ah ah
gardaş doğayı seviyorsan hemen tarzını değiştir 1 endro veya kros al dağlara çık adanadan selamlar.
-
harika resimler helal olsun heyecanlanmamak mümkün değil yani
-
peyami adlı üyeden alıntı
harika resimler helal olsun heyecanlanmamak mümkün değil yani
olayın içinde olmak daha zevkli ısrarla önerilir.
-
Adana,muhteşemsiniz...Çok fena kıskandım.
-
mata adlı üyeden alıntı
Adana,muhteşemsiniz...Çok fena kıskandım.
kıskanma nolur dağa çık seninde olur.maşallah söyle gardaş.
-
27 Temmuz 2010, 21:30
Zorluk derecesi yüksek parkurlardan geçmişsiniz..
Adana MT'ye paylaşım için
[B][COLOR="Purple"] Ne insanlar gördüm üzerinde elbise yok..[/COLOR][/B][B][COLOR="RoyalBlue"][COLOR="Blue"]Ne elbiseler gördüm içinde insan yok[/COLOR]..[/COLOR][/B]
-
30 Temmuz 2010, 22:40
Helal olsun vallahi.Tebrik ediyorum hepinizi beyler...
-
31 Temmuz 2010, 21:19
Şeyh Şamil adlı üyeden alıntı
Zorluk derecesi yüksek parkurlardan geçmişsiniz..
Adana MT'ye paylaşım için
gücümüzün yettiğince zorları deniyoruz bekleriz. adanadan selamlar.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 20:19 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 20:16 ----------
[/COLOR]
erhan_39 adlı üyeden alıntı
Helal olsun vallahi.Tebrik ediyorum hepinizi beyler...
sağol gardaş maşallah söylemeyi unutma.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler