Motosiklette Müzik Keyfi..:))
Reklamlar
-
Akşam servise gitmiştim.uzaktan bi müzik sesi geliyodu. Sandım bi araba geliyo.arkamı döndüm bi baktım motosiklet.Hafıza kartı okuyan ve şarjlı üstelik seside baya yüksek. Uzaktan kumandalı ve ekolayzer ayarıda yapılabiliyor.
Reklamlar
-
-
Fikirlere Kurşun İşlemez .
-
-
)))) Yurdum insanının müthiş dehası..
-
sesi dışarı vermektense telefonundan yada ipod her nesi varsa kulaklığını takıp dinliyebilir
-
arkadaşlar bende de haojin marka motor vardı bende ona döşedim çok zevkl
i oluyor zevki başka
-
Osbourne adlı üyeden alıntı
Komançilik..
aga o nedemek ya ?? komançero var bildigim o da şarkı
http://www.akilli.tv/video/453769/Harley-Davidson-883-custom-ista.aspx
-
zamisli adlı üyeden alıntı
aga o nedemek ya ??
komançero var bildigim o da şarkı
Foto: Bir komançi..
-
Mehmet-07 adlı üyeden alıntı
Akşam servise gitmiştim.uzaktan bi müzik sesi geliyodu. Sandım bi araba geliyo.arkamı döndüm bi baktım motosiklet.Hafıza kartı okuyan ve şarjlı üstelik seside baya yüksek. Uzaktan kumandalı ve ekolayzer ayarıda yapılabiliyor.
mehmet antalyadamısın fiyatı nekadar nerden alabilirim markası modeli vs yazarmısın bi araştırıyım almak ıstıyorum ?yardımını beklıyorum
-
Osbourne adlı üyeden alıntı
Foto: Bir komançi..
valla bi baglanti kuramadim
http://www.akilli.tv/video/453769/Harley-Davidson-883-custom-ista.aspx
-
apaçilik diyor işte
normal bir toplumdakı ınsanın yapmıcagı sey demek ıstıyor
Dünyanın en güzel hediyesini sana vermek isterdim ama seni sana veremem ki...
-
ilhan1154 adlı üyeden alıntı
normal bir toplumdakı ınsanın yapmıcagı sey demek ıstıyor
Çok ciddi söylüyorum, bir tanım(her ne kadar Türkçe bozuk olsa da), kelimesi kelimesine bu kadar doğru olabilir..
-
aynen komançilikten başka bir şey değil.ankara da bolca var bu tarz motorlardan.geçen gün gördüm bir tane akşam saatleriydi eskişehir yolunda son ses gidiyordu ybr125,üstündekinde ne kask ne başka şey.utanmasa elleri bırakıp tempo tutacak.
..!Live to Ride,Ride to Live!..
-www.cihanersoy.com-
-
Adamlar yapıyor kardeşim
[B][COLOR="Black"]2bin7 HONDA CBF 150 :cat: (34 EN 6186) [/COLOR]İSTANBUL- AVCILAR[/B]
-
jijo89 adlı üyeden alıntı
aynen komançilikten başka bir şey değil.ankara da bolca var bu tarz motorlardan.geçen gün gördüm bir tane akşam saatleriydi eskişehir yolunda son ses gidiyordu ybr125,üstündekinde ne kask ne başka şey.utanmasa elleri bırakıp tempo tutacak.
malesef yurdumda böyle insanlar çok bizim burdada 150 cc lik scooterlara yapıyolar hiç sevmiyorum ve trafik akışı için tehlikeli buluyorum
-
Adana İl Temsilcisi
her ne kadar motosiklette müzük dinlemek dikkati dağıtır deniyorsa da,ben de,mp3 ümle uzun yolda dinliyorum,sıkılmamı önlüyor,keyif alıyorum.dikkat konusu kişiye bağlı diye düşünüyorum.sesi dışarı vermeyi bende tercih etmem.
DÜNYADA ÖLÜMDEN BAŞKASI YALAN.
BORA KARAKAŞ (BEN)
KİMSEYE KİN DUYMAM,DÜŞMANIM KİNDİR BENİM.....YUNUS EMRE
-
Komançi Apaçinin Gelişmişi Oluyor (:
Yani Böyle Şeyler Yapıp Dışarıdaki İnsanların "Bak Kanka Kroya Bak" Demesi Hoşunuza Giderse Tabiki Yapabilirsiniz.
"TayGuN"
"GuNControll"
"Hızlı Gidebilirim Sen Yapma Telaş (; "
-
Mehmet-07 adlı üyeden alıntı
Recaİ adlı üyeden alıntı
mehmet antalyadamısın fiyatı nekadar nerden alabilirim markası modeli vs yazarmısın bi araştırıyım almak ıstıyorum ?yardımını beklıyorum
Yardımcı olucak varmı..
-
Motosiklet için özel üretilmiş amfi ve hoparlör setleri var, cruisercustomizing.com dan bakabilirsiniz...
İkinci el Dragstar alacaksanız bknz: http://www.motosiklet.net/forum/motosiklet-modelleri/44545-yamaha-dragstar-xvs-650-kullanicilari-bilgi-paylasim-basligi-12.html#post2100035
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler