geziye başlarken önce motora emeği geçenleri:
başta -deer_152(özgüre), marmaris turkchopperden değerli aliriza başkana,alev yatçılıktan fehmi abiye,ömer vatanoğluna,umut assubaya ayrıca turkchopper in değerli üyelerine,aydın motor ve bisikletten:ismail ustaya,ramazan ustaya,semih kardeşe ve tüm çalışanlara ayrı ayrı candan teşekkür ederim.
gelelim geziye: özgürden aldığım motoru 12 gün evvel bursada aydın motor ve bisiklete bakım ve eksikleri gidermeleri için teslim ettim,2 gün evvel motoru kullanınılır bir şekilde geri aldım ve başladım bursadan geziye,hedef:bandıma,gönen,biga,çanakkale,edremit, bergama,şakran,aliağa ve izmir.izmirde 2 gün konaklama dan sonra kuşadası orda 1 hafta konaklama,sonrası için kuşadasında program yapçam.bergamaya kadar elverişsiz hava şartlarında çektiğim resimler.
aydın motor ve çalışanları:ismail abi,ramazan usta,semih ve ekibi
yola çıkarken cemal ve isa ustanın yanına uğradım zuhal yemek sanayiye k.sanayide yemek ikmali yapmak için,değerli ikramları için teşekkürler kendilerine.
balıkesir gönende gönen chopper başkanı tansel kardeşime uğradım,kişiliğine yakışır bir şekilde karşıladı sağolsun,bana ayırdığı zaman,konaklama ve destekleri için sağolsun,
gönenden bigaya yoluyla lapsekiye geldim,lapsekideki çok güzel sohbet için yaşar ustaya çok teşekkürler.
lapsekiden ayrıldım çanakkaleye 10 km kala akşam saatlerinde kayış koptu,hiç uğraşmadan yolkenarındaki şantiyeye bıraktım motoru,çanakkleye sadık ustanın yanına gittim,ustasından sabah için randevu aldım,sabah buluşup motorun yanına gittik ve kayışı taktık.zafer ustaya herşey için çok teşekkürler.
alev yatçılıktan fehmi abime saygılarımla
bugünde akşam oldu çorbacıda karnımı doyurduktan sonra bergamaya devam ettim konaklama için.
[/QUOTE]