tekerine sağlık,ümmet abim...
yolun açık,sağlığın yerinde,depon dolu olsun..........
tekerine sağlık,ümmet abim...
yolun açık,sağlığın yerinde,depon dolu olsun..........
konular siline siline yazacak yer bulamıyorum ,ne olursa olsun bu adama çok ayıp ettiniz bence ,daha öncede silinen konularda yazdım buraya bir daha yazıcam ,bu gün bence insanlık adına Mt en kötü günlerinden birini yaşadı ,bir daha olmaması dileğiyle ,burda hepimiz arkadaşız kimisi dost olmuş ,yok etmeyelim iyisi kötüsü ile insanlarımıza sahip çıkalım lütfen
-geç gitmek HİÇ GİTMEMEKTEN iyidir-
www.perkitan.com
BİRKISIM İNSANLARA KIZIP TÜM İNSANLARA DÜŞMAN OLMAYA DEĞMEZ BUHAYAT
bir gezi daha acısıyla tatlısıyla kazasız belasız sona erdi,çıkarken 1750 km olan km bitişte 8600 km oldu,istanbuldan başlamıştım tekrar istanbulsa bitti.allah yeni gezileri nasip etsin inşallah,resimlere yorum yapamıyorum busefer elde olmayan sebeplerden dolayı kusura bakmayın.gezinin bitiminde talihsız bi olay yaşadım zonguldakta,trafik çevirdi muayene geçik olduğu için motoru bağladılar,hemen motorun vekaleti olan özgür kardeşimi aradım,oda sağolsun işini gücünü bırakıp gece çıktı yollara sabah zonguldağa geldi,trafikten motoru kurtardı ve birlikte zonguldaktan istanbula kadar sürdük motoru,herşey için özgür kardeşime teşekkürler varolsun sağolsun.
okadar yol yaptık finalde motoru bakıma aldık,fazla bişiy çıkmadı ama,genede yağını,kayışını,tahrik setini değiştirdik güzel oldu,motorun bakımını zahmet edip ilgilenen atılgan motor yetkilileri özkan ve mehmet ustalara çok teşekkürler,ellerine sağlık.
scooter.web.tr den fecri kardeşle buluştuk istanbulda,işlerinin arasında zaman ayırıp benimle vakit geçiren fecri kardeşe çok teşekkürler,ikramları için sağolsun,başka bir zaman tekrar görüşmek dileğiyle esen kal kardeşim fecri,izmire selamlarını ileticem.
www.perkitan.com
ümmet abi çok güzel gezmişsin doğuyu ıspartaya da beklerim
lifan 100
ümmet abi yaza doğru kabul edersen senin peşine takılsak da uzunca bir yol yapsak
abimle sohbetin geçti aramızda, büyük adamsın
www.perkitan.com
tebrik ederim gerçekten tekerin düz bassın ümmet abi.
SONY psp 2004 (2 tane) , SONY Bravia 32v4210 lcd tv,SONY dz 260 home Theatre 5+1 ,SONY nw-003 mp3 player,Sony Trv Handycam ,Xbox 360 Jasper hep beraber mutluyuz huzurluyuz...SONY W350 Hd fotoğrak makinesi (aileye yeni eklendi alışmaya çalışıyor:P)
abi selamlar..yeni motorun hayırlı olsun.kazasız belasız sürüşler hayırlı yolculuklar.saygılar....
K(kaza) A(anında) S (seni) K(korur)
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)