Egeknn Ve APV41 Marmaris Gezisi
Reklamlar
-
Reklamlar
-
Biraz uzun olmamış mı 3 gece. Kış günü Marmaris'te ne yapılır o kadar zaman.
(Lütfen eleştiri olarak algılanmasın. Şahsi fikrimdir.)
-
kanka eleştiri ve yorum yapıcaksınızki ortak karar alınabilsin çoğunluk 3 gün çok derse 2 güne indirilir tabiki ben de düşündüm 2 günmü 3 günmü kararsız kaldım ama yol biraz uzun diye gittiğimize deysin düşüncesiyle 3 gün dedim ama herkes hemfikir olursa 2 gün yapar dönüşü cumartesi yaparız
-
Konaklama için bir plan ya da bilgi var mı? Yoksa herkes Barış'tamı yatacak?
-
kenan abi 3 gün bencede bu hava koşullarında çok ben ce 2 gün daha ideal ve bu arada gidersek nerde kalcaz bunlarıda yazarsan ve masraflarıda yazarsan daha iyi olur ben %80 gelirim
ne sağcıyım ne solcu motorcuyum motorcu kalayım:cat:
-
-
APV41 ( mondıal ZAT 150 )
Lancelot35 ( Yamaha Virago 535 )
Kuvva ( Mondıal KT125 )
osdoar ( Jınlun JL 150 )
Arkadaşlarımız eşleri ile mi geliyorlar? Konuyu evde ona göre açayım diye soruyorum
-
Süper Moderatör (BBRR)
heheheh gelin len gelin oo şenlik var desenize
[B][COLOR="DarkOliveGreen"]"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz"[/COLOR][/B] [B]A. Şerif İZGÖREN[/B]
-
derin adlı üyeden alıntı
APV41 ( mondıal ZAT 150 )
Kuvva ( Mondıal KT125 )
osdoar ( Jınlun JL 150 )
Arkadaşlarımız eşleri ile mi geliyorlar? Konuyu evde ona göre açayım diye soruyorum
Lancelot35 hariç diğerleri eşleriyle geliyo sacit marmariste çok rus var diyo yanlız takılacakmış olm sacit bu rus espirisi fazla uzadı bana kalırsa bu konu uzadıkça senin ömrünün süresi kısalıyo
-
29 Aralık 2005, 18:24
bi de sacit için viragoyla geliyor diye yazmışsınız bence çok yakmasın diye ybr ile gelir. ama orada rusları arkama atıp gezdiririm diye düşünüyorsa viragoyla da gelebilir en iyisi kendisine bi soralım
-
29 Aralık 2005, 18:57
arkadaşlar size şimdiden hayırlı yolculuklar kazasız belasız gidersiniz umarım ii eğlenceler fotoğoraflarızı bekliyorum istanbul dan bakarım artık resimlerinize
PAMUKTAN PRENSES Mİ OLUR??? PRENSES DEDİĞİN TAŞ GİBİ OLUR
-
29 Aralık 2005, 19:10
-
29 Aralık 2005, 22:29
barışın hatırı olmasa o yol çekilmezde hadi neyse bakalım barış marmarisi terk edip kaçmasın biz gidiyoruz diye allahtan ben yerimi ayarladım KANKAYA GÜVEN OLMAZ SAĞI SOLU YOK
MT İZMİR HUZUR EVİ SAKİNİ
nereye gittiğin değil kiminle gittiğin ÖNEMLİDİR :wiinkk
CENGOMOTO
-
29 Aralık 2005, 22:53
Abicim 98den beri marmarise gitmemiştim.O zamanda gene böyle kurban bayramı tatiline gelmişti 98 model mz motorumu yeni almıştım kardeşimle hadi şu motoru acalım bi demiştik uzayıp gitmiştik.İNŞAALLAH GÜZEL BİR GEZİ OLACAK.
-
29 Aralık 2005, 22:56
güzel bir gezi olacağından eminim kanka yer işi ok barış isteğimiz doğrultusunda ayarlar bişeyler kahvaltı ve yemek olayı nasılsa çözülür kolay iş kalcak yer de bence fena değil
-
29 Aralık 2005, 23:52
Abi , hepinize HAYIRLI YOLCULUKLAR. Umarım iyi vakit geçirirsiniz....
Lütfen trafik kurallarına uyun
Seyahat esnasında Taksici - kamyoncu - otobüsçü ve diğer mahlukatlara dikkat edin.
Gezinizin en iyi şekilde geçmesi dileğiyle....
-
30 Aralık 2005, 14:22
kalacak yer bencede uygun fiyat da OK. akşama içmeye para kalsın (meyve suyu) nekadar çok kalabalık olursak okadar iyi 3.gün kalmayı da oradaki ortama göre ayarlarız umarım kalabalık oluruz.
herkeze sevgiler,
-
30 Aralık 2005, 14:51
Herşey O.K.
Arkadaşlar herşey çok güzel. Konaklama, yol planı ve hava. Biraz önce araştırdım hava durumunu. Bayram boyunca Egede yağmur beklenmiyor. Umarım herşey keyifli geçer.
-
31 Aralık 2005, 13:46
Asi kartallar gibi,rüzgarlı doruklarda
Yollarınızda uçuşsun en deli kuşlar
Güneşin doğuşunu bekleyerek YENİ YILda
Ve bir sevdanın dilinden
Türküler söyleyerek vurmalıyız yollara...
Kaskınız başınıza sağlık olsunş
Motorunuzla yolunuz açık olsun
Tüm MOTOSİKLET NET üyelerine,izmir tayfasından,aakreeep den sevgiler...
-
31 Aralık 2005, 14:19
tüm motosiklet sevdalılarının ve sevdalı olmayanların
yüreği bir, sevdası bir
sevgi dolu, kardeşlik dolu, sağlıklı
nice yıllara, YENİ YILINIZ KUTLU OLSUN
yolumuz herdaim açık, rüzgar arkamızda olsun
sevgilerimle,
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)
Bu Konudaki Etiketler