Herkese merhabalar antalya kaş kalkan fethiye arasında bildiğiniz güzel kamp yerleri veya kamp yapmaya uygun araziler varmı?teşekkürler
Herkese merhabalar antalya kaş kalkan fethiye arasında bildiğiniz güzel kamp yerleri veya kamp yapmaya uygun araziler varmı?teşekkürler
http://www.neredennereye.com/kamp-yerleri/mugla/ bu adreste bulabilirsin. Fathiye'nin girişindeki kalaycılar kamp alanında 3 gün kalmışlığım var. Hoş bir yer tabi kışın açık mı bilmiyorum.
bu aylarda akdenizde kamp alanı bulman çok zor sürekli yağmur yağdıgı için sezonluk çalışırlar
olmamı hiç fetiyenin içinde tersane tarafına gidince karagözler semtinde fetiyeyi ve limanı karşıdan gören manzarası müthiz aksazlar camping var tabi bu mevsimde açıksa
birde fethiyeyi geçtikten sonra göcek'e varmadan katrancı camping var onu geçer geçmezde günlüklü camping var günlüklünün bir kısmını butik otel yapmışlar ama diğer tarafı galiba kamp hizmetine devam ediyor burayı tavsiye ederim çok kamp gördüm ama böylesi yoktu gerçi iki senedir gitmiyorum ama netten araştırıp gidersen garanti olur.google map ten haritalarını mesaja ekliyecektim ama beceremedim.Selamlar
yardımlarınız için teşekkürler
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)