Kutlarım Yolavcısı.Çok güzel bir solo cross gezisine imza atmışsın.
Dağlar gibisi yok.
Teşekkür ederim.
Kutlarım Yolavcısı.Çok güzel bir solo cross gezisine imza atmışsın.
Dağlar gibisi yok.
Teşekkür ederim.
EN YAKIN YOL,BİLDİĞİN YOLDUR.
Süper gezi olmuş. En sevdiğim tarz.
Ağır metal insanı...
çok teşekkürler yanıtın için, sağol ... sadece kum sayesinde nasıl çıkabiliyor tam anlayamadım ama olsun : )
bak bi soru daha geldi aklıma daha çoooook abartırım ben , bu son olsun ... bazen tren vagonlarında kum görüyoruz , bu kumlar taşıma amaçlı mı ? yani bir yere mi götürüyolar o kumları yoksa senin söylediğin gibi tekerler için mi taşıyorlar onu ?
yolavcısınn başlığını kirletiyoruz ama vevap vereyim, direk olarak aks ile ray arasına cok ince kum gönderiliyor buda demir üzerine sürtünme kuvveti sağlıyor sürtünme kuvveti ile kalkış yapabiliyor atbi bu aslında yokuş yukarı kalkış için önemli keza dik yokuşlarda kalkış yapmak en büyük problem zaten araç kendi ivmesi ile geliyorsa kumlamayada gerek yok ivmesi onu çıkarmaya genelde yeter , dediğim gibi çok dik yokuşlar zaten mümkün değil ,
tekerler için taşınan kum araç altında bir haznede az bir miktar oluyor, araçda yük olacak kadar taşınmıyor , senin gördüğn kumlar muhtamelen yüktür,
Born To be wild
Motosikletin hakkını vermişsiniz.Güzel gezi bizimle paylaştığınız için teşekkürler.
yes, i'm falling... how much longer till i hit the ground? i can't tell you why i'm breaking down.do you wonder why i prefer to be alone? have i really lost control? i'm coming to an end.
....Teşekkürler ve MUTLU YILLAR DİLİYORUM...
---------- Mesaj ekleme zamanı: 02:14 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 02:13 ----------
.....Teşekkürler....
---------- Mesaj ekleme zamanı: 02:15 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 02:14 ----------
.....Siz de SAĞOLUN...
---------- Mesaj ekleme zamanı: 02:16 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 02:15 ----------
....Arkadaşım sana da ÇOK TEŞEKKÜRLER EDİYORUM,GÜZEL SÖZLERİN İÇİN....
===YOL AVCISI===
ellerine tekerine sağlık....
motosikletli gezinin tadı tek başınada çıkar,yeter ki gezmesini bil.
benim gezilerimde solodur şuanakadar.
Para her şeydir diyen, para için her şeyi yapabilendir...
Nasıl bir hayat yaşıyorsan, öyle ölürsünüz. Nasıl öldüyseniz, öylede dirilirsiniz.
http://gezginpardus.blogcu.com/
hocam güzel gezi olmuş, henüz motorumu alamadım ama 1-2 hafta içinde almış olacağım sanırım, birlikte gezi yapmak fırsatımız olur umarım.
....Aslında bana göre arkadaşlarla gezmek daha zevkli de,hafta içi olduğundan benimle gezecek kimseyi bulamadım.... Beğeniniz için TEŞEKKÜRLER.....
---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:49 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:47 ----------
.....Öncelikle size de TEŞEKKÜRLER,Fırsat olursa tanışıp,gezmek isterim.....
===YOL AVCISI===
istersen bunu için konu dışı bölümüne başlık açalım yolavcısı arkaşımızın güzel gezisi ile ilgili, başlığını böldük
saman mevzusuda hurafedir efendim, şöyle örnek vereyim demiryolu araçları testlerinde frenleme performanslarını örçmek için kayganlık seviyesi yüksek sabunlar raya sürülüp öyle test yapıpılonunda bir zararı olmaz ,
fakat hızlı tren için küçük taşlar bile sorun çıkarabiliyor, hatta eskişehir-ankara arasında kurulan hızlı tren için tcdd yetkilileri o bölgedeki köyleri dolaşıp bölge çocuklarına raylara taş koymamalrı gerektiklerine anlatmış, cocukların bölye bir oyunu varmış normal trenler için sorun değil ama, hızlı tren için tehlikeli olabiliyor,
Born To be wild
arkadaşımız kızmaz bence ,hem topiği güncelleniyor yanıtın için çok tşkler , hızlı trenin geçtiği güzergahlara tel örgü çekseler ii olur aslında , o zaman çocuklar giremez , sadece biraz masraflı olur , gerçi bizim milletimiz o telleri bi tarafından oyar kendine yol yapar ...
bu hafta senden gezi beklıyoruz yolavcısı
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)