Salacakta çey keyfi -Anadolu kavağı gezi Fotografları (10
Reklamlar
-
Reklamlar
-
bu kadarçıkmı
...kağıttan gemilerle okyanusları geçemezssin...
Drift Religion
-
-
BAŞKALARINI SIK SIK AFFEDİN, AMA KENDİNİZİ ASLA
-
-
güzel bi gezi kaçırmışız, fotolar için teşekkürler..
-
güzel gezmişsiniz insan bi haber verir bu arada az önce eve geldim ..ıslanmayan yerim kalmadı ..ilk defa yagmur deneyimimdi biras soguk ve ıslak
-
-
-
süper gündü be....
HASAN abi videolarda istiyoruz... :D
HONDA;hayat onda...
İ.V.İ.B.İ
DRİFT RELİGİON
-
iyi çekemedim ama eklicem ugrasıyom
---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:58 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:58 ----------
-
trhakan adlı üyeden alıntı
iyi çekemedim ama eklicem ugrasıyom
---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:58 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:58 ----------
Eyvallah abi harikasın...
HONDA;hayat onda...
İ.V.İ.B.İ
DRİFT RELİGİON
-
-
gunaydın diger resimleride bekliyoruz
-
arkadaşlar hepinize teşekkür ederım harıka bır gundü bırazdan bendeki resımlerıde atarım gunun sonunda boğaz koprusunu bildiğim bütün dualarla ALLAHIN izni ile geçtım ama böyle rüzgar yağmur aracların suları göz gözü görmuyordu hiç bir sey göremıyordum vizörü yarımdan bı fazla açtım ama ne fayda aynadan arkamı net göremıyorum bu beni huzursuz edıyor .Önümü zar zor görebılıyorum bırde rüzgar vuruyor en sonunda arkadan oğlum baba dedi o da anladıki gidemıyoruz otoban köprüden daha tehlıkeli FAKAT ARAÇ SÜRÜCÜLERİNİ KINIYORUM SANKİ GÖKTEN YAĞMUR DEĞİL ATEŞ YADA TAŞ YAĞIYOR BUNLAR DA OLABILDİĞİNCE HIZLININ HIZLISI EVLERINE KACIYORLAR TAM BIR CAN PAZARI BU NE YA en sonunda oğlumla ortak karar bu arada onu tebrık edıyorum aklımdan geceni okudu yetişiyor işte abileri baba dedi otobandan cıkalım ve beşiktaş sapağından cıktık yolu uzatma pahasına daha cok ıslanma pahasına yolumuza otoban dışı devam ettık evet cok şükür hamd olsun sağ salım eve geldık eldıvenler hariç yağmurluklar işe yaramıştı ve bu arada berk kardeşime buyuk gecmiş olsun verilmiş sadakası varmış ucuz atlattı kazasını yol kenarında bulunan sarmaşık dallar ona sünger vazıfesi görmüştü ve her işte bır hayır var niye 20 mt aşağısı yada yukarısı değil de orası işte ALLAH cc onu korudu sevdıklerıne bağışladı gecmiş olsun resımler gelıyooooooorrr
-
Talihsizlik ve geçirdiğim kaza sonucu fazla kalamadım fakat geride kalan arkadaşların eğlenmiş olmasına sevindim fotolar güzel çıkmış muhabbetiniz daim Allaha emanet olun.
Yolver gitsin .
-
-
askon adlı üyeden alıntı
arkadaşlar hepinize teşekkür ederım harıka bır gundü bırazdan bendeki resımlerıde atarım gunun sonunda boğaz koprusunu bildiğim bütün dualarla ALLAHIN izni ile geçtım ama böyle rüzgar yağmur aracların suları göz gözü görmuyordu hiç bir sey göremıyordum vizörü yarımdan bı fazla açtım ama ne fayda aynadan arkamı net göremıyorum bu beni huzursuz edıyor .Önümü zar zor görebılıyorum bırde rüzgar vuruyor en sonunda arkadan oğlum baba dedi o da anladıki gidemıyoruz otoban köprüden daha tehlıkeli FAKAT ARAÇ SÜRÜCÜLERİNİ KINIYORUM SANKİ GÖKTEN YAĞMUR DEĞİL ATEŞ YADA TAŞ YAĞIYOR BUNLAR DA OLABILDİĞİNCE HIZLININ HIZLISI EVLERINE KACIYORLAR TAM BIR CAN PAZARI BU NE YA en sonunda oğlumla ortak karar bu arada onu tebrık edıyorum aklımdan geceni okudu yetişiyor işte abileri
baba dedi otobandan cıkalım ve beşiktaş sapağından cıktık yolu uzatma pahasına daha cok ıslanma pahasına yolumuza otoban dışı devam ettık evet cok şükür hamd olsun sağ salım eve geldık eldıvenler hariç yağmurluklar işe yaramıştı ve bu arada berk kardeşime buyuk gecmiş olsun verilmiş sadakası varmış ucuz atlattı kazasını yol kenarında bulunan sarmaşık dallar ona sünger vazıfesi görmüştü ve her işte bır hayır var niye 20 mt aşağısı yada yukarısı değil de orası işte ALLAH cc onu korudu sevdıklerıne bağışladı gecmiş olsun resımler gelıyooooooorrr
Sinan abi teşekür ediyorum allah hiç birimizin acısını yaşatmasın göstermesin. 4 çekerlere dikkat heran herşey olabiliyor Verilmiş sadakamın oldugunu anladım orası degilde daha aşşağıda dedigin gibi bi yerde o manzarayı düşünmek bile istemiyorum. Resimler için teşekürler. Takip ediyoruz karelerinizi.
Yolver gitsin .
-
-
Bu kadarmı fotolar.???? Sabah hava güzel diye yağmurlukları almamıştım bunun cezası olarak donuma kadar ıslandım ...Güzel ve eğlenceli bir gezi oldu.Katılan herkese şahsım adına teşekkür ederim.
Bir damla özür nice yangınları söndürür.Gurur yapmayın yoksa o yangın tüm sevdiklerinizide götürür.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler