evet canım ilk defa yağmurda kullandım biraz zor oldu ıslak ıslak
---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:13 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:11 ----------
tamam canım haber verirseniz gelmeye çalışırım
birde size birşey sorayım virajda kayan motoru nasıl toparlıyorsunuz
...kağıttan gemilerle okyanusları geçemezssin...
Drift Religion
o kı... sen o boşlukları iyi degerlendirirsin abi,senin ilgi alanına giriyor
---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:30 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:27 ----------
[QUOTE=korkut 250;1925481]Doğru söze ne denir..Bu arada sen gelecektin işten sonra niye gelmedin.???
apartmanda bir arıza çıkmış mecburen eve gittim.tam çıkıyordum yağmur bastırınca vaz geçtim.yoksa bende sizin gibi iyi ıslancaktım ama kısmet sonrakine korkut
---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:34 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:30 ----------
[QUOTE=askon;1925614]çoluk cocuğa kötü örnek olma kardeşim bır dahakine fazeri evde bırak scooterle gel gezılere [COLOR="Silver"]
[şimdi bende 500 cc alınca onu evde bırakıp otobüslemi gelsem abi,yoksa birtane scootor da ben mi alayım yedek hani uyum açısından.bu arada gs 500 siparişini verdim gelsin bakalım hayırlısıyla çok uzaklardan geliyor çokkkk
Hızlı bir Rider olmak için hızlı bir motor yetmez! o hızı yapabilecek (g..) yürek te lazım.. GHOST RİDER
berke geçmiş olsun, güzel gezi olmuş, havalar düzelsede uzaklara gitsek gene ...
Gelecekse beklenen, beklemek güzeldir. Özleyecekse özlenen, özlemek güzeldir. Ve sevecekse sevilen; O hayat her şeye bedeldir. Özdemir Asaf...
hemşo bak bide motor üstünde baska resmim yokmu diyodun varmış demek ..seyirhalinde cektiğim resimler ekledim diye hava yapma trhakanbeyy..
hayatta herkes yaptığı seçimin bedelini öder..:cherry:
Virajda kayan motor nasıl toplanır .
Bence Üç kuluvallah bir elham okunarak dicem ama
Ne olacak Bu Türkiye nin ve Tekstilin Hali http://www.apaydinmakine.net
viraj sorusuna verdigin cevaba koptum hemşo ama dogruluk payı var
---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:57 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:56 ----------
ben cek demesem cekmıyo hemso ben organıze ettım sımdı prım yabmaya calısıyo
---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:59 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:57 ----------
abi iskele girişinde yabtıgın incelik için çok teşekkürler mahcup olduk her şey gönlünce olsun bi dahakine sıra bizde
yavaş gelin ne o yengemi buldunuz tek başına noleyyoz bakem
çekmeye devam yenge esas bunlar seni çekemiyo
Drift Religion
mt nin fotografcısı yabcam yetiştiriyorum sımdı abi senin resimde süper cıkmıs hani
tama o zaman fotoğraf işi yengeye teslim
eyvallah çekene bak sen
---------- Mesaj ekleme zamanı: 02:11 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 02:10 ----------
arkadaşım konuya sen kimsin gibisinden kelimelerle başlarsan tın tın diye cevabı gelir
hem tanışıyomuyuz ne bu samimiyet
Drift Religion
---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:12 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:11 ----------
bizim ptt cilere haber verelim
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)