Salacakta çey keyfi -Anadolu kavağı gezi Fotografları (10
Reklamlar
-
Emrah.ark adlı üyeden alıntı
Resimler Güzel.
Motorlar Güzel.
Ortam Güzel.
İnsanları Özel.
Mt Böyle Birşey..
Çok Özeniyorum çok
)
kadir_3483 adlı üyeden alıntı
her zamanki gibi güzel bi gezi olmuş herkese sevgiler saygılar
KIRMIZI CBR adlı üyeden alıntı
süper bi gezi olmuş
bir dagaki gezimize sizleride bekleriz adres belli
http://www.motosiklet.net/forum/mt-k...ml#post1925300
cerrahi sana teşekkür ederim bana hayatımın süprizini yaptın
:
Reklamlar
-
korkut 250 adlı üyeden alıntı
Bu kadarmı fotolar.???? Sabah hava güzel diye yağmurlukları almamıştım bunun cezası olarak donuma kadar ıslandım ...
Güzel ve eğlenceli bir gezi oldu.Katılan herkese şahsım adına teşekkür ederim.
ah be abi istanbulun havasına ve kı... na güven olmaz diye söyleyip dururlar sen hiç duymadın mı ?
Hızlı bir Rider olmak için hızlı bir motor yetmez! o hızı yapabilecek (g..) yürek te lazım..
GHOST RİDER
-
Arjantinli69 adlı üyeden alıntı
ah be abi istanbulun havasına ve kı... na güven olmaz diye söyleyip dururlar sen hiç duymadın mı ?
o kı ne oluyoki çahiliz kardeşim
cerrahi sana teşekkür ederim bana hayatımın süprizini yaptın
:
-
Bir damla özür nice yangınları söndürür.Gurur yapmayın yoksa o yangın tüm sevdiklerinizide götürür.
-
Güzel bir gezi olmuş,işten fırsat bulup katılamıyorum böyle gezilere ama resimler sayesinde gezmiş kadar oldum,yolunuz hep açık tekeriniz hep düz bassın..
-
evet ilk mt ailesi ile tanışmam ve ilk gezi.Büyük küçük bütün dostlara gösterdikleri sevgi ve güleryüz için tesekkürediyorum.Yabancılık çektirmediler.trhakanında dediği gibi.Güzel bir gezi güzel gün geçirdik sayenizde.Saolunvarolun.Dönüşte sular seller içinde kalsakda değdi dorusu .Seyirhalindeki resimler bayagı başarılı olmuş elime sağlıkolsun diyim bari.::)))
hayatta herkes yaptığı seçimin bedelini öder..:cherry:
-
önemli olan çekmek değil buraya eklemek
-
FLORENCE adlı üyeden alıntı
evet ilk mt ailesi ile tanışmam ve ilk gezi.Büyük küçük bütün dostlara gösterdikleri sevgi ve güleryüz için tesekkürediyorum.Yabancılık çektirmediler.trhakanında dediği gibi.Güzel bir gezi güzel gün geçirdik sayenizde.Saolunvarolun.
Dönüşte sular seller içinde kalsakda değdi dorusu .Seyirhalindeki resimler bayagı başarılı olmuş elime sağlıkolsun diyim bari.::
)))
Sende hoş geldin aramıza yenge.Daha nice gezilerde buluşmak üzere.
Bir damla özür nice yangınları söndürür.Gurur yapmayın yoksa o yangın tüm sevdiklerinizide götürür.
-
kacırmaz mutlaka gelir yagmur camur dinlemez
-
trhakan adlı üyeden alıntı
kacırmaz mutlaka gelir yagmur camur dinlemez
Zaten belli hemşo Yağmurdan korkmadığı.Helal olsun.
-
Çağırmayın tabi ya ne gerenk var.
-
korkut 250 adlı üyeden alıntı
Zaten belli hemşo Yağmurdan korkmadığı.
Helal olsun.
,,,,,,,
-
edii adlı üyeden alıntı
Çağırmayın tabi ya ne gerenk var.
Tükkan topiğine yazmışlar gezi var diye ediciğim
-
HONDA;hayat onda...
İ.V.İ.B.İ
DRİFT RELİGİON
-
Evet arkadaşlar güzel bir geziydi fakat sonunu getiremedik,malüm Berki tek bırakamazdım,çok şükür bizde sağ salim evimize gelebildik onca yağan yağmura rağmen.
-
-
güzel bi gezi olmuş, katılamadım. Motorum hasta yatıyo ne zamandır az kaldı ama
İnanın Çocuklar! Güzel Günler Göreceğiz, Güneşli Günler, Motorları maviliklere süreceğiz.
-
-
çok güzel bir gün geçirdik katılan ve emeği geçen arkadaşlarıma çok teşekürler
ya birde şu gezileri yazın yapsak yağmur çamur alışık değilim zor oluyor
...kağıttan gemilerle okyanusları geçemezssin...
Drift Religion
-
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler