hayırlı nöbetler hemşo köprü çıkısında benım pesımden gelen oldumu yanlıslıkla merak edıyorum sen zincirlikuyuya dönmüştün ben direk ev senın motoru cekemedık ucarken cektık aslında ama pilın azızlıgıne ugradı bi dahaki sefere
Tecrübe başka bir şey canııııım.
Bir damla özür nice yangınları söndürür.Gurur yapmayın yoksa o yangın tüm sevdiklerinizide götürür.
yagmurda daha hızlı gıdıyo sanki motor ıslanma olayı olmasa daha süper olcak göz kırpa kırpa geldim eve rüzgar bide yagmur malum
teyze bile hasta oldu motoruna bak nasıl bakıyo
hemşo duramıyonki yerinde bi bakıyorum tam yanımdasın gözumu kapatıp acana kadar vınlamıssın buyuk cc nin kötu yanları
valla tumsekten atlarken cekmıstım vıdeoyu superde olmustu kaydedemeden pil bıttı yazdı kapandı makına hafızaya almadı o yuzden
Ohhhh, amma keyif olmuş... On numara...
Yollar size, sizler Allah'a emanet.....
katılıyorum Askon a bende de vardı 4-5 tne aynen yakalayamadı makına boş çekti hep önündede duramıyoz vurup gecersın korkusuyla
-geç gitmek HİÇ GİTMEMEKTEN iyidir-
www.perkitan.com
BİRKISIM İNSANLARA KIZIP TÜM İNSANLARA DÜŞMAN OLMAYA DEĞMEZ BUHAYAT
abiler baya popülerdi her taraftan resim cekenler vardı o yüzden biri anyaya biri konyaya bakar vaziyette
tek sucu sevmekti abi
Süper olmuş.. Elinize sağlık.. ama şu yukiyi anlamadım ptt mi yazıyor onda benmi yanlış okudum ?
Sen istiyor temiz bir yamaha ? Verecek 2.500 $ ..
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)