Mersin MT 2010 sezonunu actı. Karda Sucuk keyfi yaptı.
-
Reklamlar
-
eh hadi hayırlısı yaza merhaba der gibi olmuş
05428381357 mustafa minyas kahraman maraş merkez şimdiye kadar motor geçmişi +++ mobilet +mz 150cc++150cccelik coper +250cc regal rabtor+vf750c honda magna++er6 n++125cckymco++er5++şimidlik suziki bandit650s ve 150cckmt çelik sport
-
Dostu-Düşmanı ayırdettik ve bıraktık bir ovaya. Dedik ki, gerçekten bilmiş miyiz.
baktık ki, kime ne etiket yapıştırmışsak doğru çıkmış..
-
Tekerinize sağlık ta nerede uscuklar
-
::tutkuy:: HAYATI TEZBİH YAPTIM BAZEN SALLIYORUM BAZEN ÇEKİYORUM::tutkuy::
-
Dostu-Düşmanı ayırdettik ve bıraktık bir ovaya. Dedik ki, gerçekten bilmiş miyiz.
-
keyfiniz bol olsun arkadaşlar
sıkıysa yakala HAYALBUYSA
-
Mersin İl Temsilcisi
bendeki resimleri dün imageshack.us adresinin azizliği yüzünden 63 tane resmi upload edip yükleyemeden kendi kendine linkleri sildi...
artık photobucket kullanıcam...
140 değil, 240 km lik orta menzilli bir gezi oldu... ben oldukça eğlendim ve devamında mutlaka ama mutlaka kurtuluş savaşından kalma tabyaları ve büyük iskenderden kalma yazıtı görmek için oraya tekrar gitmek istiyorum...
KALMAK KADAR ESKİ, GİTMEK KADAR YENİ OLMAYANDIR ÖZLEMEK!
BEDDUALARI DENEDİM, HİÇ BİR İŞE YARAMIYOR!!!
KEŞKE, KÜFÜRLERE DE DUADAKİ GİBİ, "AMİN" BENZERİ BİR ŞEY DİYEBİLSEK....
-
On numara olmuş....
Yollar size, sizler Allah'a emanet.....
-
güzel gezi
Fikirlere Kurşun İşlemez .
-
-
Adana İl Temsilcisi
güzel gezi olmuş.sencer kardeşimize ve diğer motor sevdalısı arkadaşlarıma ADANA'dan selamlar.
DÜNYADA ÖLÜMDEN BAŞKASI YALAN.
BORA KARAKAŞ (BEN)
KİMSEYE KİN DUYMAM,DÜŞMANIM KİNDİR BENİM.....YUNUS EMRE
-
emeğinize sağlık afiyet olsun
Beni sevmeyeni ben hiç sevmem. hayat felsefem budur..
-
Mersin İl Temsilcisi
-
on numara bi geziydi hayatımdaki, ilk gezim ve ilk virajlar,ilk otoban sürüşü,ilk karda mangal keyfi herşeyim ilk oldu...motorumu tanıdım,adrenalin hat safaya ulaşmıştı gece dağdan inerken ıssız bozuk virajlı yerlerden geçtik süper bişeydi...sencer abi iyiki seni tanımışım iyiki ibrahim abimi serkan abimi tanıdım...herşey için çok teşekkür ediyorum...inşallah en kısa zamanda savaş tabyalarını şehitliği tekrar görmeye gideriz...saygılarımla...[COLOR="Silver"]
---------- Mesaj ekleme zamanı: 02:10 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 01:54 ----------
HAYAT KISA NE YAPMAK İSTİYORSAN HEMEN YAP,YOKSA ÇOK PİŞMAN OLURSUN...:cat:
-
Keyifli bir gezi ve piknik oldugunu düşünüyorum.Fotolar güzel. Gezinizi paylatıgınız icin teşekkürler. Resimler Sayesinde Bunaltıcı Şehir gürültüsünden ve kalabalıgından bir nebzede olsun uzaklaştım ferahladım.Emeginize Saglık.Her daim Tekeriniz Yere Düz bassın..
-
yürekçe adlı üyeden alıntı
bendeki resimleri dün imageshack.us adresinin azizliği yüzünden 63 tane resmi upload edip yükleyemeden kendi kendine linkleri sildi...
artık photobucket kullanıcam...
140 değil, 240 km lik orta menzilli bir gezi oldu... ben oldukça eğlendim ve devamında mutlaka ama mutlaka kurtuluş savaşından kalma tabyaları ve büyük iskenderden kalma yazıtı görmek için oraya tekrar gitmek istiyorum...
KM yi yanlış yazdıgımı farkettim ama artık cok gecti. Mesajları 10 dk dan sonra duzenleyemiyorsun. Sencer abi Kulhanbeyli kardeşimin makinasındaki fotoları siteye atabilirmisin..
---------- Mesaj ekleme zamanı: 10:05 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 10:03 ----------
adanalı adlı üyeden alıntı
güzel gezi olmuş.sencer kardeşimize ve diğer motor sevdalısı arkadaşlarıma ADANA'dan selamlar.
Ve aleykum selam Adanalı abilerim ablalarım ve kardeşlerim.. Adana grubu ile teker cevirmeyi gercekten ozledim. Birlikte guzel bir gezi planı yapalım artık.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 10:10 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 10:05 ----------
KÜLHANBEYİ adlı üyeden alıntı
on numara bi geziydi hayatımdaki, ilk gezim ve ilk virajlar,ilk otoban sürüşü,ilk karda mangal keyfi herşeyim ilk oldu...motorumu tanıdım,adrenalin hat safaya ulaşmıştı gece dağdan inerken ıssız bozuk virajlı yerlerden geçtik süper bişeydi...sencer abi iyiki seni tanımışım iyiki ibrahim abimi serkan abimi tanıdım...herşey için çok teşekkür ediyorum...inşallah en kısa zamanda savaş tabyalarını şehitliği tekrar görmeye gideriz...saygılarımla...[COLOR="Silver"]
---------- Mesaj ekleme zamanı: 02:10 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 01:54 ----------
Biz de seninle tanışmış olmaktan cok mutluyuz. İnsallah bu ilklerin artarak devam eder..
---------- Mesaj ekleme zamanı: 10:23 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 10:10 ----------
KaPTaNHaSaN adlı üyeden alıntı
emeğinize sağlık afiyet olsun
Tesekkuler..
---------- Mesaj ekleme zamanı: 10:45 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 10:23 ----------
demirgursel adlı üyeden alıntı
keyfiniz bol olsun arkadaşlar
Tesekkurler abicim. İnsallah en kısa zamanda birlikte daha keyifli geziler yaparız.
-
-
Mersin İl Temsilcisi
DEMEK Kİ NEYMİŞ?
kar bize gelmezse, biz kara gideriz ;)
-
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler