güzel tatlı bir gezi olmuş, biraz üşümüzsünüzdür hrlde
Güzel gezmişsiniz Yürekçe. Biz de hafta sonu oradaydık. Ancak geç vakte kalınca yukarı tarafa çıkmayıp uzaktan dağ manzarası seyredip geri döndük. Yakında fotoları eklerim. Yolunuz açık olsun. Tüm motorculara selamlar.
"Bir insanın bildiğini zannettiği bir şeyi öğrenmesi imkansızdır." (Epiktetos)
gerçekten gezilesi yerler oralar.
birdahakine beraber çıkabiliriz. oradaki tarihi bataryalar, tabyalar, büyük iskenderin yazı yazdırdığı kaya ( iskender kayası ) göremeden döndük. günler kısa idi ve biz bilmiyorduk....
eğer ki bir fikrin olursa, tarihi bir mekana ( kurtuluş avaşı ile ilgili ) bizleri bu haftasonu götürürsen seviniriz...
---------- Mesaj ekleme zamanı: 10:06 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 10:02 ----------
en ufak bir üşüme emaresi görmedim arkadaşlarda...
eğlenmekten üşümeye fırsat bulamadık...
KALMAK KADAR ESKİ, GİTMEK KADAR YENİ OLMAYANDIR ÖZLEMEK!
BEDDUALARI DENEDİM, HİÇ BİR İŞE YARAMIYOR!!!
KEŞKE, KÜFÜRLERE DE DUADAKİ GİBİ, "AMİN" BENZERİ BİR ŞEY DİYEBİLSEK....
Dedim hava kararmış hala ordalar şimdi kamp kurarlar cadırları kurarlar herhalde harıka manzara keşke istanbulda bulsak böyle renkler yukarları beyaz toprağın rengı bıle farklı yol harıka motorlar ve sız olunca daha da bır farklı olmuş süper yalnız suziki pek gıtmemiş o yola be
çok güzel olmuş keyfiniz daim olsun . karboğazına gitmek bizede nasip olur inşallah
yorumun için sağolasın da, yol hep asfalt idi, sadece 1 km kadar yol dışına çıkmak zorunda kaldık. yoksa gözbebeğimin canını yakar mıyım ben
---------- Mesaj ekleme zamanı: 12:40 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 12:39 ----------
toplaşalım güzelleşelim abicim... ne zaman istersen haber et...
zaten yakında bir akdeniz toplaşması düşünüyoruz arkadaşlarla
çok güsel bir gezi olmuş.imrenilmicek gibi değil.sencer abi sucukların başınada nede güsel yakışmışsın
"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz" A. Şerif İZGÖREN
doga dostu hancerli tarımı ziyaretlerinizle mutlu etmiş olup doga dostu hancerli saglıklı geziler temenlisiyletekrar doga dostu sizleri küçük tekire çaya davet ediyor.yüzünüzde gülüçükler tekerinize saglıklar mutlu gezile temenlisiyle hancerli tarım...TTEKİR YAYLASI KÜÇÜK TEKİR..
sencer abi hep o resmini koyuyon yeter yaaa birazda biz gençlere yer aç yahu senin karizmandan biz zenci kaldık burda hem o fotaya değil fotoyu çekene bakın hele bu arada hancerli01 hoş geldiniz sitemize sizi aramızda görmek çok güzel,inşallah en kısa zamanda sizlerin arasına tekrar geleceğiz o soğuk havada sıcacık gülüşünüz ve sıcacık çayınızın tadını unutmadık...tekrar görüşmek dileğiyle sağlıcakla kalın...
HAYAT KISA NE YAPMAK İSTİYORSAN HEMEN YAP,YOKSA ÇOK PİŞMAN OLURSUN...:cat:
Emeğinize sağlık. Soğuk kış günlerinde güneşli bir havada motosiklet ve mangal keyfi yaparken çekilen fotoğraflar iyi oluyor.
Bir 4 silindirlilere, Birde 2 zamanlılara hastayım.
gezin bakim, diğer bölgelerdekiler canı çeksin Sencer kardeş haber verseydin bizlerde gelirdik
Denildiği kadar okumayan bir toplum değiliz. ErkekIer bildiğini okuyor, kadınlar da canına okuyor
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)