Ibradı'ya yolculuk 320 km
Reklamlar
-
Reklamlar
-
güzel gezi tekerine sağlık . . .
Uzaklarda bir güneş doğuyor!..
-
ya bu köpeklerle işimiz var ya gecen bızımde on kadar köpekle yıne sızın gıbı mıcır üzerinde operasyonumuz vardı . ama durumu kavradık üzerlerıne sürüyoruz ve anıden yola duz dönup gazlıyoruz neyse güzel gezı olmuş paylaşımınız için teşekkürler
-
Ayaklarına sağlık.. Güzel gezi olmuş belli resimlerden.. Manzaralarda güzel hani..
-
.....Öncelikle bu korku dolu anlar için geçmiş olsun demek isterim.Yıllardır yaptığım geziler sırasında çok kez köpek dostlarımızla karşı karşıya geldim.Edidiğim tecübelerime göre bu gibi durumlarda yapılacak en doğru şey,motoru stop ettirerek sakince beklemek,yada yol müsaitse gazlamak.Her şeye rağmen güzel gezi olmuş belli.PAYLAŞIMINIZ İÇİN SAĞOLUN.....
-
geçmiş olsun. endro yapsanız bu kadar adrenalin salgılamazdı vücut.
dükkanı açarken çekerim her daim bismillah
pirimizdir sofuoğlu olsun şampiyon sağlığına zeval vermesin allah
-
Cok eylenceli bi gezi olmus Ama şunuda söylemeden edemicem, ben Sivas'lıyım ve yakın bi zamana kadar kangalda besliyordum, kangal motor sesine(traktör) veya yüksek sese tepkisiz kalan bi hayvandır kolay kolay kızmaz ama o an yanında korumakta olduğu bir sürü var ise cengaverliği tutabiliyor. Üstene geldiğini görüyorsan tek yapman gereken sadece beklemek merak etmeyin asla ısırmazlar, hatta dostane tavırlarla yaklasırsan kuyruğunu bile sallar
-
Motosiklet Eğitmeni
Gezi degil, korku filmi olmus yahu.!!
Tebrikler yerine geçmis olsun yazmak geldi içimden.
Benim burda yollar buz pisti.
Hava eksi dort derece.
Birak, motoru arabaya bile binmek gelmiyor içimden.
Küçük hırsız el feneri, büyük hırsız deniz feneri kullanır.
Ancak her ikisininde çalışması için ampul gerekir.(Cosinus)
-
güzel anlatım ve harika fotolar için teşekkürler Selçuk abi =)
[COLOR="Red"]motorcu değil choppercı olmak.....kıvırtmak değil kafa sallamak::xrock::.... varmak değil yolda olmak.... boyun eğmek değil özgür olmak..... hevesle değil tutkuyla bağlanmak...[/COLOR]
[IMG] http://www.allstategarage.com[/IMG]
-
gerçekten güzel gezi yollar falan harika
bu köpeklerle demek tüm motorcularun başı belada
ben bu konu için çok güçlü bi korna düşünüyorum şöyle bastınmı hayvana inme falan inecek cinsten tabi bu normal kornadan ayrı olacak
-
Geçmiş olsun, gezilerde sık karşılaşılan bi durum bu, ama köpekler motoru kovalar durunca vazgeçerler 360 yapıp kaçmaya başlarlar, yinede güzel gezi olmuş.
-
çok güzel bir gezi gezi olmuş imrendirdin akşam akşam ayaklarına sağlık
UÇURUMUN KENARINDA OLSAN BİLE SIRF HAYATA GICIKLIK OLSUN DİYE GÜLÜMSE
-
güzel bir gezi bulutlara kadar tırmanmışsınız...kangal mevzusu hariç zevkli olmuştur,kazasız belasız bitirmişsiniz ya önemli olanda bu,ne mutlu size
Kastino QM 50,Mondial 150 RF,Honda CBR 125R,Kawasaki KLR 650...
-
Ah bu köpekler...Neyse ki kazasız sorunsuz noktalarnmış.Nice geziler.
-
Adana İl Temsilcisi
oh oh DL.nin tadını çıkarıyorsunuz ne güzel.bol adrenalinli bir gezi olmuş.ee hayatta değişiklik de lazım. tebrikler.ADANA'dan selamlar.
DÜNYADA ÖLÜMDEN BAŞKASI YALAN.
BORA KARAKAŞ (BEN)
KİMSEYE KİN DUYMAM,DÜŞMANIM KİNDİR BENİM.....YUNUS EMRE
-
Güzel bir gezi..................
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
-
Tüm yorum yazıp düşünceleerini paylaşan arkadaşlarıma teşekkür ederim. İnşallah birgün bi'yerlerde sizlerle birlikte olmak umudu ile..
SOSYAL BİR MESAJIM KALMADI ARTIK BU İNSANLIĞA
-
Gezi güzel, adrenalin yüksek. Geçmiş olsun. Yalnız merak ettiğim "durursanız kangal saldırmaz" deniyor. Bunu kangal biliyor mu acaba?
-
Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
güzel gezi olmuş bilseydim yarpuzdan geçerken benim memleketi de ziyaret edin bir bardak çay için derdim ama kısmet işte yinede ayagınıza elllerinize saglık sanki ben gezmiş gibi oldum
Ben dostlarımı ne kalbimle nede aklımla severim
Olurya kalp durur..Akıl unutur...Ben dostlarımı ruhumla severim O ne durur ne de unutur....(MEVLANA)
-
08 Temmuz 2014, 23:53
Geziye çıkmadan önce muhtemel kangal tehlikesinin farkında olmanız, yolda 3 adet 100 kg'lık salyalı sümüklü kangalla karşılaşmanız ve o anı tarif edişiniz beni ekranın karşısında yüksek sesle güldürdü. Gerçekten hem komik hem de acı olmuş. Heyecan iyidir
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler