MT İZMİR HUZUR EVİ SAKİNİ
nereye gittiğin değil kiminle gittiğin ÖNEMLİDİR :wiinkk
CENGOMOTO
Mangalın üzerindeki sigaranın konusunu ben anlatayım....
Son zamlardan sonra et fiyatına yaklaştın..Hadi bakalım doyur bizi madem dedim.... Ama doyurmadı.....
Yakında ben onu doyurucam bu gidişle...
Güzel gündü..Teşekkürler katılan arkadaşlarımıza....
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
afiyet olsun
Biz hepimiz, Gök ananın içinde dönen tek bir çocuğuz.
Mükemmel bir gündü iyide yağmur yedik eve gelmeden gece ben bir yağmur daha yedim herşey tam oldu
Havada bulut yok derken birden yağmur yağdı..Havalar da bi hoş...
alkol var , kask yok . allah korumuş kaza olmamış ...
::pala::
eğlenceli bi gezi olmuş ama ben gelemedim
telafisini yaparmıyız en kısa sürede
Kısa süreliğine de olsa uğramak istiyordum,ama mümkün olmadı.İşlerim uzadı.
Gelemediğim için kusura bakmayın
Telafisini yaparız..
(Kafesçiliğe geçiş olayı tamamen farklı,motosikleti bırakmam için tabuta geçiş yapmam lazım..)
Sen daha içmeden anlayamadıysan bizim de içmemizde sakınca yok demekki...
Arkadaş konuyu bulandırmaya çalışma.... Neyin yanlış neyin doğru olduğunu anlayacak yaşta Ve neyin yanlış olduğunu blecek yapıdayız...
Açıklamasını yaptım daha ne bulandırıp duruyorsun?...
Diğer arkadaşlar için tekrar açıklayım.... Uzun süre piknk yapmalı geziydi..Yoldan ziyade yemek ağırlıklı olduğu için bz br sakınca görmedik... Ayrıca aracını sürerken kimse alkollü değildi....
Kask olayına gelince tamam haklısınız..Takması gerekrdi ama o anda kask yoktu arkadaşımızın... Seyir süratimiz çok düşüktü... Eğer normal gözle baksaydın kasksız artçının olduğu motoru emniyet şeridinden gittiğini de görebilirdin...
daha fazla tartışmayı uzatmak anlamsız. biz sevdiğimiz insanlar için küçük bir uyarı hatırlatması yapalım demiştik ama kırdık sanırım. oysa "dost acı söyler" deyip hemen gezinin en gzüel yerine dikkat çekmek istiyorum : güneş gözlüklü arkadaşımız her kim ise zeki müren'e ne kadar çok benziyor bu fotoda
KALMAK KADAR ESKİ, GİTMEK KADAR YENİ OLMAYANDIR ÖZLEMEK!
BEDDUALARI DENEDİM, HİÇ BİR İŞE YARAMIYOR!!!
KEŞKE, KÜFÜRLERE DE DUADAKİ GİBİ, "AMİN" BENZERİ BİR ŞEY DİYEBİLSEK....
Kask takmamak suç, bu suçu gene başka bir suç olan ' emniyet şeridinden yavaş gitmek ' suçuyla örtmek, bira içenler arabayla geldi, demek, sonra çok oturduk araç sürenler alkollü değillerdi diye düzeltmek, ve ne yaptığımızı bilecek yaştayız demek. Demek ki ne yaptığını bilmeyecek yaşta olanlar neler yapar neler. Sonrada ' biz yaptığımızı bilmeyecek yaştayız ' der geçer...
Güzel gezi olmuştur ama açıkçası fotolara ilk bakışımda dikkatımi : Kask + Emniyet şeridi + Bira + yağmur ....
Hani nerde bilinçli kullanıcı ?!
Çok uğraştınmı bunları yazabilmek için?...
Başlığın başında yazıyor zaten MANGAL diye.... Hatamız şişelerle aynı karelerde olmakmış....
O zaman sizi şu topiğe alalım.... Bakınız arkadaşlar çok güzel bir etkinlikte bulunmuşlar....
http://www.motosiklet.net/forum/etki...-kahvalti.html
Ama eminim ki ona da birşeyler bulursunuz.....
Neyse ...Size iyi seyirler..
bana sorarsanız kimsenin incinmemiş olması sevindirici birşey . ayrıca yürekçe ye katılıyorum !!! dost acı söyler !!! daha fazla birşey yazmayacağım tartışmak istemiyorum .
::pala::
Sanki biraz fazla bulandırmışsınız denizi Gerek yok bu tarz polemiklere herkes kendi yaptığının hesabını verebilicek yaşta eğerki gerçekten hesap verilmesi gereken birşey varsa...
Artçı kasksız--Evet hoş değil evde unutmuş acele ile çıkmış ne yapalım eve gerimi gönderelim bir şekilde idare ettik...
Emniyet şeridi--Sende 50km sürat ile git ama sol şeritten git Kendimizcce bir önlem ve bir sakıncalı tarafınıda göremedim...
Alkol--Yemek yerken 1 er tane bira içildi yaklaşık 4 saat sonra yola çıkıldı biranın üstüne içilen kola ve çayları saymıyorum bile.. 1 tane bira ile kendini kaybedicek adamı sek su bile çarpar
Neyse arkadaşlar keyifli bir hafta sonu oldu eylendik yedik içtik ufak tefek yalnışlar olmuştur hak veriyorum ama bunu azarlar türden değilde biraz daha İNSAN gibi söylerseniz daha hoş olucak...
SAYGILAR...
güzel gezi olmuş inşallah bu yaza izmirdeyım ben katılmak isterım gezilerinize...biraya emniyet şeridinden gitmeye bişey demem ama lüsfen kasksız fotoları buraya koymazsanız iyi olur diye düşünüyorum..neden derseniz sitede yaşça küçük henüz ehliyeti olmayan ve motor ve kullanımı hakkında bizlerden bilgi alan kardeşlerimiz var istemesekte biz onlar için örnek teşkil ediyoruz...yarın o kardeşlerımızde bu fotolara bakıp allah korusun yola kasksız çıkmaya kalkabilirler..emniyet şeridinden bahsetmişiniz türkiyede o kadar çok apaçhi varki yanlışta olsa emniyet şeridinden gitmek en mantıklısı diye düşünüyorum
çok güzel bir gezi arkadaşlar, zaten mangal oldumu bütün geziler güzeldir
sıkıysa yakala HAYALBUYSA
bize doğru yolu gösteren arkadaşlara teşekkür ediyorum bir daha bu konulara dikkat ederiz türkiyenin diğer illerinde yapılan ve sizin yapacağınız bu aylardaki gezilerinizi bekliyoruz emin olun dikkatle inceleyip hatalarımızı düzelteceğiz
MT İZMİR HUZUR EVİ SAKİNİ
nereye gittiğin değil kiminle gittiğin ÖNEMLİDİR :wiinkk
CENGOMOTO
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)