güzel gezi olmus : ) motosikletin değeri 1000 TL düşmüş
güzel gezi olmus : ) motosikletin değeri 1000 TL düşmüş
güzel yapmışsın tek başına tekerine sağlık,biraz daha uğraşırsan o motor enduroya dönecek sabret
sağol abi...yaza doğru yanına kardes getirecem abi...
2.el döküntü bi cross alıp üstüne baska motor atacağım...
2. el ilanlara baktım 700-800 e çalısır vaziyette bile 200 lük crosslar var...ben motorun istemiyom zaten baska takıcam...
---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:47 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:44 ----------
bunu sana verecem üste de 500 tl verecem öyle mi..
apla yılbası gecesinden kalma galiba...daha ayılamamıs...
---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:49 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:47 ----------
bence de cok güzel motor abi...
beğenmezsen 06 PK ... plakalı jawa satalım...600 tl ye...
tamam sana bi kıyak yapim 400 olsun son ama , fazlası kurtarmaz ...
bişi olmaz sağ sağlim dönmeyi başarmısınya sorun yok biraz çamur, biraz düşüp kalkma olacak
emeğine tekerine sağlık
...kağıttan gemilerle okyanusları geçemezssin...
Drift Religion
Başlığı okuyunca ben de karşına ayı çıktı zannettim
Güzel gezi olmuş. Hava da bayağı soğuktu bugün.
Gitti TDM kaldık yine ybr ile başbaşa..
bravo,
içinde endurocu ruhu olunca seni kimse tutamaz
ayı değilde az daha beklesem köpek çıkabilirdi...
bugun hava soğuktu...bide yağmura yakalandım...
o geziyi 1 ocakta yaptım...
---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:02 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:01 ----------
valla abi 4 silindir ss makinemde olsa genede girerim ormana...napıyım vazgeçemiyom ormandan...sehir kayabalığında gezmeyi sevmiyorum..doğa ağaçlar börtü böcük kus...köpekler
Aha!
Asfalt motoruyla enduro ruhu kabaran biri daha
Bu sıralar çamur merakı sardı bünyemi zaten..Onun üstüne iyi geldi bu görüntüler
Ama bu tür halkın görüş alanının dışında kalan yerlere tek gitmek riskli biraz..Kaza/bela durumları..
güzel gezi olmuş; enduro bencede şart size...
yerlesim yerine yakın abi ya...kendim kalkıp gitmesemde önceden buralara geldiğil arkadasalrım var...onlara tel eder gene çağırırım yanıma...arkamız sağlam yani...
---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:42 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:39 ----------
eyvallah abi...simdiyik böyle devam abi..yaza doğru biseyler üretecem bakalım...
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)