2009 daki son gezim; Karadeniz kıyılarındaki Bağırganlı-Seyrek
Reklamlar
-
Reklamlar
-
ilk cevabı ben vereyim
Keyifli bir gezi olmuş,fotoğraflar da oldukça güzel
eline sağlık.
Yeni gezilerini bekliyoruz
-
Karadeniz Gercekten ck güzeldir. Bir gören; bir kere daha görmek istiyor ısrarla
Teşekkürler Fotolar için
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
-
emeğine tekerine sağlık 2010 yılındada gezilerin ve fotoların devamını bekliyoruz tekerin düz bassın
...kağıttan gemilerle okyanusları geçemezssin...
Drift Religion
-
Kayaçların o mükemmel şekiller almaları süper bir görüntü.. Çok güzel bir gezi olmuş.. Tebrikler..
-
süper gezı olmuş baraj ve kayaların görüntüleri harıka olmuş
-
savaskayan adlı üyeden alıntı
ilk cevabı ben vereyim
Keyifli bir gezi olmuş,fotoğraflar da oldukça güzel
eline sağlık.
Yeni gezilerini bekliyoruz
Teşekkürler üstad beğenmene sevindim.
Zamlı benzinle ilk yolculuğumu buraya yaptım.
-
gezilerin hep olsun ihtiyar
cerrahi sana teşekkür ederim bana hayatımın süprizini yaptın
:
-
bu günlerde bende bi ağva kefken şile yapcam... can sıkıntısından.... güzel bir gezi olmuş.....
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
-
kadri abi emeğine ve tekerine sağlık.katılmayı isterdim sana ama aksilik işte.düşünmende yeter açıkçası sağlık olsun.bir dahaki sefere inşallah.bende çok severim oraları
hayat şansa bırakılacak kadar uzun değil
-
-
Kocaeli'deyken bende çok giderdim Bağırganlı'ya anılarım canlandı.Güzel bir gezi olmuş,paylaşım için teşekkürler.
...dunpa55...Geology Engineer & Profession of Engineering Management
...55VATAN41MEKAN...
-
vay be dizi çekilir buralarda super görüntüsü var
-
-
cok güzel bi gezi olmuş .benzin fiyatlari coşmuş . en kötüsüde hepimizin koyun gibi sessiz kalması ! bende dahil ..
bu arada o çukur çok ürkütücü bi yermiş..
-
kadri abime ne kadar kızsamda kandıraya kadar gelip beni çağırmadığı için genede güzel gezi olmuş dönüş yolundada bana yakalandı sizlerden önce haberim oldu bi dahakinde kısmet olursa beraber gideriz deme kadri abi
Bianchi Falcon 125 41 N 3103
Hyosung MS3 250 35 AP 4831
Yeni bir gün, yeni bir savaş . . .
-
aparat adlı üyeden alıntı
emeğine tekerine sağlık 2010 yılındada gezilerin ve fotoların devamını bekliyoruz tekerin düz bassın
Beğendiğin için teşekkür ederim.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 16:57 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 16:54 ----------
okanco adlı üyeden alıntı
Kayaçların o mükemmel şekiller almaları süper bir görüntü.. Çok güzel bir gezi olmuş.. Tebrikler..
Yıllar boyunca tuzlu su vura vura kayalar bu görüntüleri almış. Oralarda gezmek aynı zamanda çok tehlikeli ama alışkınım desem yeridir.
Beğeni için teşekkürler.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 16:59 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 16:57 ----------
askon adlı üyeden alıntı
süper gezı olmuş baraj ve kayaların görüntüleri harıka olmuş
Teşekkür ederim beğenmene sevindim.
Bende baba-oğul yaptığınız gezileri beğeniyle takip ediyorum.
-
Manzaraya hasta oldum
Turgut Çarıkcı / A rh (+) / 05399887738
-
-
harika bi gezi olmuş tesekkürler fotolar deniz kayaçlar süper havalar ısınınca ilk işim oraları görmek
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler