bencede süper bir gezi olmuş,manzaralar nefis buram buram deniz kokuyor,tekerin düz bassın
bencede süper bir gezi olmuş,manzaralar nefis buram buram deniz kokuyor,tekerin düz bassın
2009 yılını çok güzel bir gezi ile kapatmışsın. Deniz de inadına çok güzelmiş. Mevsime aldırmadan insanın yüzesi geliyor. Manzara güzel, kayalıklar çok ilginç. Gerçekten gezilmesi gereken yerler. Paylaşım için teşekkürler. Bütün zamlara inat 2010 yılı motorcular için güzel bir yıl olsun. İyi seeneler.
Güzel bir gezi olmuş, inşallah hep beraber gideriz baharda..
Çok güzel olur baharda oralar,
memleketim...
Benim Guzel Karadenizim :p
[B][COLOR="Navy"]Ben Guzele Guzel Demem,Kafam Guzel Olmayınca.. :p[/COLOR][/B]
motor için çok keyifli bir yol izmit gişelerden çıkınca kandıraya doğru kıvrım kıvrım asfalt kefkene kadar
Biz hepimiz, Gök ananın içinde dönen tek bir çocuğuz.
Şu an Kocaeli'nde değilsiniz anlaşılan.
Oraları gerçekten güzel bende çok beğenirim.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 18:03 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 18:00 ----------
Kocaeli'nde oturuyorsun oraları gezmeyi mutlaka tavsiye ederim.
Bir çok kimse Kefken-Kerpe'ye daha çok gidiyor ama buralarıda güzel.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 18:05 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 18:03 ----------
Oralar güzel ama o kadar da abartmayalım.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 18:11 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 18:05 ----------
Gezimi beğendiğiniz için teşekkürler.
Benzincide fiyatlar karşısında şok oldum geriye dönmeyi dahi düşündüm.
O çukurda 3 kişinin öldüğünü bilmek tabii ki dolaşırken rahatsızlık veriyor bende aynı deniz kabarmasını yaşarmıyım diye düşündürüyor.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 18:16 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 18:11 ----------
Okulda okuyor olmanı düşünerek sana çağrı yapmadım Anıl ama işyerinizin önünden geçerken oradamısın diye baktım.
Ama bir dahaki sefere oralara gezi yaparsam inşallah haberleşeceğiz.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 18:18 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 18:16 ----------
Aynen bende çok seviyorum oraları.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 18:20 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 18:18 ----------
Gezimi beğendiğin için bende teşekkür ederim oraları görmeyenlere muhakkak tavsiye ederim.
daha nice zamlı benzinli gezilere.
iyi birşey mi söyledim kötü birşey mi ben de anlamadım ya neyse ?
can't be worried about that shit. life goes on man.
Teşekkürler o günkü güzel havayı değerlendirdim
---------- Mesaj ekleme zamanı: 15:46 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 15:43 ----------
Sağolun beğendiğiniz için teşekkür ederim.
Kış mevsiminde denizin bu kadar güzel çarşaf gibi olması benide şaşırttı.
Bir gün öncede Yuvacık barajı çok güzeldi birşey tuttuklarını sanmıyorum ama oltacılar da işbaşındaydı.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 15:47 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 15:46 ----------
Beğeni için sağolun baharda hep beraber gezeriz inşallah.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 15:48 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 15:47 ----------
Aynen size katılıyorum.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 15:49 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 15:48 ----------
Evet Kandıra yolunu çok severim ayrıca Bağırganlı'ya kadar olan yolda asfaltlanmış durumda.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 15:53 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 15:49 ----------
Tarzınız gayet güzel aynen devam edin bence
Sitede takip ettiğim arkadaşlardansınız.
güzel gezi olmuş bende izmit dogma büyümeyim kandıra kefken kerpe çok gittim ama burayı cıkaramadım nerede kalıyor merakıma mazur görün belkide adı sonradan degişti mi acaba diye meraklandım
Ben dostlarımı ne kalbimle nede aklımla severim
Olurya kalp durur..Akıl unutur...Ben dostlarımı ruhumla severim O ne durur ne de unutur....(MEVLANA)
alacaksın yanına hamsiyi vuracaksın kendini yollara yakacaksın ızgarayı kılçık mılçık ayırmadan kafasını kopartıp atacan ızgaraya sonra direk mideyeee inş. bizede gezmek nasip olur karadenizi
Kandıradan 10-15 km mesafede Seyrek, oradan da 3-5 km Bağırganlı. Kefken Kerpe ye göre daha batıda kalıyor bu köyler. Diğer bir deyişle daha Ağva ya doğru. Kandıradan "Eski İstanbul" yoluna çıkıp, 100m kadar sonra Çalköy/Seyrek sapağından sağa dönersen yol seni götürür. Yolda tabelarda var zaten. Seyreğe girerken yol ikiye ayrılır, sağa dönersen Seyrek'e sola dönersen Bağırganlı ya gidersin.
Ayrıca çok kullanılmayan ama manzara ve doğa açısından çok zengin bir sahil yolu vardır, Seyrekten başlar, Sarısu üzerinden kerpeye devam eder.
merhaba gebze gurubu bizde birgezi düzenleyelim.ben çayırova emekteyim
çok güzel bir gezi olmuş... allah izin verirse büyüyüp ehliyetimi alınca bende gitcem karadenize. fotolar için teşekkürler
Yasoe arkadaşımız Bağırganlı ve Seyrek'i gayet güzel tarif etmiş ilaveten buraları fazla bilinmediği için kalabalık olmaz alışveriş yerleri azdır sakinlikten hoşlananlar için mükemmeldir.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:55 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:52 ----------
Afiyet olsun arkadaşım hamsi yemeyi iyi tarif ettin.
İnşallah seninde bir an önce motosikletin olur.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:56 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:55 ----------
Beğeni için teşekkürler.
İnşallah sende hayallerine bir bir kavuşursun.
Kadri ağabey, harikasın.
Yaz gelsin, şu sahili görmeye gidelim.
.....Güzel paylaşım olmuş,fotolar kart postallık ,Yeni yılda da yeni ve güzel gezilerinizn devamını DİLİYORUM
===YOL AVCISI===
Küçük motorla harika gezi.demekki insan isteyince herşey oluyor.
Yelkovana bak o sana hayatın Nasıl geçtiğini anlatacaktır
Sağolasın İsmail beğendiğin için teşekkürler.
Şu soğuk karlı günlerde hiç bir yere kıpırdayamadığımdan gezi fotoğraflarıyla avunuyorum bende.
İnşallah yaz aylarında düşündüğümüz gezileri yapacağız artık.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 16:10 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 16:07 ----------
Beğendiğin için teşekkürler YOLAVCISI.
Şu sıralar hava muhalefeti nedeniyle gezilere ara vermiş durumdayım.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 16:13 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 16:10 ----------
Motosikletim o kadar da küçük değil.
163 cc.lik performansı bana göre yeterli.
Daha küçük cc.deki motorlarla dünyayı dolaşanlar var.
Bu arada gezimi beğendiğin için teşekkürler.
çok güzel olmuş arkadaşım.eline ve yüreğine sağlık..
SÖZ KONUSU VATAN İSE GERİSİ TEFERRUATTIR!!!
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)