25 aralık balık macerası :))
Reklamlar
-
selam arkadaşlar
birde bu hafta deneyelim diyerek yola çıktık, yemimiz parça karides(malesef boru kurdu bulamadık), hedef yine çupra familyası.
kadro ben, şahin kirve, mehmet abi, oğlu kadir ve mehmet.bu defa botumuzda varben yüzme bilmiyorum, şahin bilmiyor.bir iki olta salladıktan sonra hadi bota binelim dedik.
şahin:ben yüzme bilmiyom ben binmem! dedi, kesin bir tavırla
peki dedik kadiride yanına bırakıp biz üç kişi botla açıldık, tabi kıyıdan 100-150 metre civarı, fazla deyil.amaç:zemin takınak olduğu için yukardan sarkıtma yapmak:rolleyes: mehmet abi küreklere asılıyor
kıyıdan bizi seyrettiler:D
ancak birkaç kupez, bir iki karagöz çekebildik, bu hafta deniz çok verimsizdi, ben dalga durumu olduğunu düşündüm, çünkü dalga neredeyse sıfırdı, denizde hiç hareket yoktu
baktık akşam olacak hava kararmadan yemek faslını aradan çıkaralım deme hatasını yaptık, çünkü havanın tam dönüm zamanı biz kenarda yemekle uğraşıyorduk.
o arada baktık şahin bir zargana çekmiş
balığa gittik, tavuk yedik:rolleyes:, deniz kenarında mangal ne harika oldu anlatamam, o ana kadar tuttuğumuz balık ne varsa mangala attık
karınlar doyunca fenerlerimizi alıp tekrar bota atlayalım dedik, gelmem diyen şahin, illada bende gelecem diye tutturdu, hadi bende can yeleği var, ya sen ne yapacaksın şahinim:D
binmişken kirvemin mehmetle bir pozu
hani ne derler çocuklar gibi şendik))
yer deyiştirerek kıyıdan 150 metre civarında gezindik vuruş alalım diye, ama nafile bir hareket yok.pes ettik kıyıya çıkıp çayımızı demleyelim hiç olmazsa dedik, öyle yaptık
kayıkçının biri ağdaki kalamarını verdi, ızgaraya attım. kimse yemedi benden başka:D bende afiyetle götürdüm harikaydı
yemleri takıp attığım oltalar 1 saat sonra bile aynı yemle geri dönüyordu, yine kontrol ederken baktım üzerinde güzel bir mırmır var
yalnız şunu belirtmek istiyorum, hep hassas kamış isteriz alırken, bu mırmır olan oltamda en hassas kamıştan geldi, ne zil çaldı ne balığın vuruşunu hissetmedim bile:(.demekki sert olmalı biraz
arada kalamara devam
ben uyumam diyen şahinim:p o soğokta yerlerde debelendi
mehmet diğer tarafta aynı şekildeydi:p mehmet abi ve kadir arabaya gittiler.
neyse sabah kısmet arayalım dedik, ama nafile ne vuruş var ne zil sesi:mad:
balık tutamayan kirvem sinirden üstündeki yağmurluğu yırtıp çıkardı:p
bir balık maceramızıda böyle sonladık
balık yönünden verimsiz ama çok neşeli kahkahalı bir gezi oldu bizim için, katılan arkadaşlarıma çok teşekkür ederim
sıkıysa yakala HAYALBUYSA
Reklamlar
-
Güzel bir gün geçirmişsiniz. ..Teşekürler resimler için.... Mırmır da fena değilmiş...
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
-
Demirgürsel öyle bir imrenditiyorsun ki insanı. Ama nasip olsursa bir gün seninle balığa çıkmak isterim. Sert ve küt sırığı herzaman hassas sırığa tercih ederim. Çünkü balığın vurduğunu sırığın ucuna bakarak değil elimdeki titreşiminden daha güzel hissedebiliyorum.
Rastgele.....
Gitti TDM kaldık yine ybr ile başbaşa..
-
gerçekten güzel bir gün olmuş.vaybeee yahu biz burda -15/-20 lerle boğuşurken adanada temsilde hata olmasın ''don paça'' balık keyfi sürüyorsunuz.yemin ederim burda o şekilde kurek çekilse en fazla 1-2-3 TIPPP dakkasında mukavva gibi olunur
"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz" A. Şerif İZGÖREN
-
Balığa hasret kalmışken imdadıma yetiştiniz,teşekkürler.
Çupra kaldı mı ki tutasınız,koca yaz uğraştım Ayvalık'da istediğim balığı tutamadım. Taptaze sert sülinaya bile gelmedi,hatta sülina için kask cezası bile yedim
Rastgele.
-
alp_tunay adlı üyeden alıntı
Güzel bir gün geçirmişsiniz. ..Teşekürler resimler için.... Mırmır da fena değilmiş...
alp zaten oda olmazsa oltaları suya fırlatırdım herhalde
Su Silahı adlı üyeden alıntı
Demirgürsel öyle bir imrenditiyorsun ki insanı. Ama nasip olsursa bir gün seninle balığa çıkmak isterim. Sert ve küt sırığı herzaman hassas sırığa tercih ederim. Çünkü balığın vurduğunu sırığın ucuna bakarak değil elimdeki titreşiminden daha güzel hissedebiliyorum.
Rastgele.....
kısmet, bir gün bir bakmışsın çupraları beraber çekiyoruz.
çok haklısın en son iyi bir surf kamış alayım dedim, tabi bilirsin meşhur olmuş illaki karbon olacak, birkaç beğendim, lineaefe nin falan.sonra bir düşündüm:ben yağmur çamur balığa giden adamım, karbon yıldırımı çeker derler.vazgeçtim en ucuzundan 15 liraya 3,50 surf kamış buldum, hassasta deyil.güzelde bir makinam vardı, üzerine taktım, şimdi rahatım, hiçbir şikayetim yok
m.şanveren adlı üyeden alıntı
gerçekten güzel bir gün olmuş.vaybeee yahu biz burda -15/-20 lerle boğuşurken adanada temsilde hata olmasın ''don paça'' balık keyfi sürüyorsunuz.yemin ederim burda o şekilde kurek çekilse en fazla 1-2-3 TIPPP dakkasında mukavva gibi olunur
abi bırakta adana farkı olsun
adanalıyık allah adamıyık, yazda kışta balığa giderik
motorhocası adlı üyeden alıntı
Balığa hasret kalmışken imdadıma yetiştiniz,teşekkürler.
Çupra kaldı mı ki tutasınız,koca yaz uğraştım Ayvalık'da istediğim balığı tutamadım. Taptaze sert sülinaya bile gelmedi,hatta sülina için kask cezası bile yedim
Rastgele.
bence illaki kurt götüreceksin yem olarak.bu sene en iyi verimi kurtla aldım.bir defasında 6-7 kutu sülünesi denize attım sinirden, tık demezmi, yok
-
gürsel abi yagmurluğuna bayıldım balık bahanesi olsun maksat muhabbet. cok eglendiğin her karede belli
-
-
-
Bereketsiz ama zevkli bir gezi olmuş.
Paylaşım için teşekkürler.
-
Yazık değil mi neden baluklari öldürüyosunuzz
Teşekkürler Fotolar için
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
-
paylaşım için teşekkürler güzel gezi olmuş
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler