Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı
2. sayfa BirinciBirinci 12

Debriyaj kolu bahane

Motovento
    REKLAM ALANI
    YOLAVCISI - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kanuni 250 Cross
    Alıntı Jubaa adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Abi gezilerini cidden begeniyorum on numara yerlere gidiyorsun valla super olmus.

Ben birde soru sormak istiyorum.

Fotograflarda atlayan motorda ekstra saside destek kaynagi var mi yoksa orjinalimi?

Saside herhangi bi problem oldu mu?

Birde tirmanis yapan motor stok mu yoksa yuklu mu?

Bu arada senin motor cok bakimli duruyor Allah naza vermesin.Ama zincirini bir kontrol et sen yinede.
    .....Siz motorsever arkadaşlardan böyle güzel sözler duymak beni mutlu ediyor,ÇOK TEŞEKKÜRLER.
    Sorunuzun cevabına gelince,şasi orjinal ve hiç bir destek yok ve bu zamana dek hiç bir problem olmadı.
    Stok mu yoksa yuklu derken neyi kasdettiniz ?Kastettiğiniz marka ise her iki motorda RAMZEY GY 200 2006dır.
    Benim motora gelince dün,zincir ayarlarını kontrol ettim,ilginiz için sağolasın.
    ===YOL AVCISI===

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    ortadadogulu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    150 zc < cbf 150 < 150 mc<OPEL ASTRA>Linea
    yahu usta bu ramzey çin malı falan diyip ban aldırmamışlardı. endrosu da iyi herhalde. seni çok gezer buluyorum forumda arızası ne yi yokmudur bu makinanın. ben de köye bu tarz bir motor düşünüyorum da.
    dükkanı açarken çekerim her daim bismillah
    pirimizdir sofuoğlu olsun şampiyon sağlığına zeval vermesin allah

Motosikleti
    Kanuni 250 Cross
    Alıntı ortadadogulu adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    yahu usta bu ramzey çin malı falan diyip ban aldırmamışlardı. endrosu da iyi herhalde. seni çok gezer buluyorum forumda arızası ne yi yokmudur bu makinanın. ben de köye bu tarz bir motor düşünüyorum da.
    ..... Arkadaşım wala kendi motorum diye demiyorum,ben çok memnunum RAMZEYden,o kadar yol yaptım, hiç beni üzmedi,gerçi bunda benimde emeğim var.Morumun her bakımını kendim yapıyorum.Yağ değişiminden tut,dış modifiyesine kadar.
    Ramzeyden sadece memnun olan ben değilim bizim ekipteki 5 kişi de kullanıyor ve şikayetçi değil.Ama yine de bu motor işi şans tır derim.....
    ===YOL AVCISI===

Jubaa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı YOLAVCISI adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    .....Siz motorsever arkadaşlardan böyle güzel sözler duymak beni mutlu ediyor,ÇOK TEŞEKKÜRLER.
    Sorunuzun cevabına gelince,şasi orjinal ve hiç bir destek yok ve bu zamana dek hiç bir problem olmadı.
    Stok mu yoksa yuklu derken neyi kasdettiniz ?Kastettiğiniz marka ise her iki motorda RAMZEY GY 200 2006dır.
    Benim motora gelince dün,zincir ayarlarını kontrol ettim,ilginiz için sağolasın.
    Abi yukluden kastim performans modifiye var mi?Silindir hacmi oldugu gibi duruyor mu?Yada baska bir modifiye?

Bu arada seni de artik bu kesmez olmus abi bi KTM 525 exc dusun artik tavsiye ederim mukemmel makinadir
    We are many...

Motosikleti
    Kanuni 250 Cross
    Alıntı Jubaa adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Abi yukluden kastim performans modifiye var mi?Silindir hacmi oldugu gibi duruyor mu?Yada baska bir modifiye?

Bu arada seni de artik bu kesmez olmus abi bi KTM 525 exc dusun artik tavsiye ederim mukemmel makinadir
    .....Modifiye olayı sadece görüntüde war.Motorunda falan hiç bir oynama yok KTM benimde hayallerimi süslüyo.
    Haklısın kesmiyo ama KTM de keseye uymuyo
    ===YOL AVCISI===

REKLAM ALANI
2. sayfa BirinciBirinci 12

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler