çok zevkli bir geziydi, hele tam yolun ortasında gelen telefonlarla ben yemeğe davetliyim, ibrahimlere yemekli misafir gelecek
haberlerini alınca nasıl bir dönüş yaptık anlatamam.
yaklaşık 70km viraj tırmanışını yaklaış 45-60 dak sığdırdık ama müthiş performan sergiledik.
siz bakmayın ibrahimin 150cc motor kullandığına, eski evi yayla yolunda olduğundan eşiyle beraber çok uyumlu bir çiftler ve motoru kontrollü olduğu kadar devirli de kullanıyorlar...
bu arada motorumu beğenmeyenleri haklı buluyorum, beğenenleri ise zevkli buluyorum
gürsel abicim, arkaya çanta taktıracam ama çanta demiri 250tl, çanta 250 tl.... :( ancak çatlayan kaskımı yenileyebildim şu sıralar.anlatabildim mi? ( çantadakiler : patlak köpüğü, ahtapot file, yağmurluk takımı, zincir yağı, su ) ben de topcase istiyorum ama nafile, istemekle olmuyor....
bu güzel günü benimle paylaşan ibrahim ve eşi funda'ya çok teşekkür ederim
---------- Mesaj ekleme zamanı: 12:36 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 12:33 ----------
abicim, o gün şansımıza bir şey yoktu. her tarafta sucuklar asılıydı ama mangal yoktu, fırın boştu. tabeladan önceki kasaplarda Adana MT ile bir yemek anımız mevcut ama biz çamlıyayla merkezde aç kaldık. esanflara da sorduk ama gerçketen yiyecek yoktu
oysa bizim arslanköy, fındıkpınarına filan çıksak sucuk yemeyeni dövüyorlar yaaa