Tekerinize sağlık
Sencer Abi dublör kullanmış bence.Kaskın içinde O'nun olduğunu nerden biliyorsunuz (keşke kasksız çekilseydin fotoları abi p)
Tekerinize sağlık
Sencer Abi dublör kullanmış bence.Kaskın içinde O'nun olduğunu nerden biliyorsunuz (keşke kasksız çekilseydin fotoları abi p)
hay maşallah ne güzel etmişsınız öyle tekerinize saglık ön camı yenımı aldın sencer ..
HAyat bisikLET GİBidİR PEDal ceVİRmeSSEn düşERSİn....
O BİR SUZUKİ ( YAKIŞIKLI )
Dostu-Düşmanı ayırdettik ve bıraktık bir ovaya. Dedik ki, gerçekten bilmiş miyiz.
baktık ki, kime ne etiket yapıştırmışsak doğru çıkmış..
sencerrrr .. sen bittin kuzum.heryere git ama bi yanıma gelme delüüüüüüüüü
evet kardeşim, anes motordan hakan bey oldukça uygun fiyata saydı aydemir önceden 140+ hızlarda zorlanırken şimdi 190+ ya kadar çok daha rahat... kesinlikle tavsiye ederim ya da sana örnek çıkarttırayım, bir fiber ustasından aynını yaptırt. ancak bağlantı aparatı uymaz, farklı bir şekil yapılmış...
---------- Mesaj ekleme zamanı: 08:41 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 08:40 ----------
yaşadıklarından tecrübe kazanmayan aptaldır. duran motordan düşüp ölen bir arkadaşım vardı... rahmetli ve durduk yerde arkadan çok araba çarptı, bana ve babama
---------- Mesaj ekleme zamanı: 08:43 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 08:41 ----------
hiiiç merak etme kardeşim, kaç sefer kdirliye giriş yapacak oluyorum ( sık sık maraşa gidiyorum eşimden dolayı ) ama hep ya gece iş çıkışı ya da sabah işe yetişmek için sabah 5 te yola çıkıyorum...
senin için özel gelecem bir gün SÖZ..
KALMAK KADAR ESKİ, GİTMEK KADAR YENİ OLMAYANDIR ÖZLEMEK!
BEDDUALARI DENEDİM, HİÇ BİR İŞE YARAMIYOR!!!
KEŞKE, KÜFÜRLERE DE DUADAKİ GİBİ, "AMİN" BENZERİ BİR ŞEY DİYEBİLSEK....
güzel bir gezi olmuş................
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
yarın inşallah tekrar yapacaz bu yolculuğu bu sefer karakaçanda gelecek )) ilk gezisi olacağı için çok heyecanlı ))
HAYAT KISA NE YAPMAK İSTİYORSAN HEMEN YAP,YOKSA ÇOK PİŞMAN OLURSUN...:cat:
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)