insan acizdir, muhtaçtır, fazla artislik yapmamalıdır.
paylaşım için tşk , güzel olmuş : ) anneniz kızmıyor mu size üstünüz başınız çamur olunca ?
Gurbetteyiz , o yüzden Anamız görmüyo, görse döverdi
paylaşım için teşekkür ederım valla süper olmuş şu kannuni ve ramzey bunlar arazıde nasıllar biraz fıkır paylaşırsanız sevınırım teşekkürler
Benim motor Kanuni, yaklaşık 4 ay önce sıfır almıştım, şu an 2000 kmyi geçti ve hemen hemen tümünü arazide, dağda yaptı. Şu ana kadar bir sorun çıkarmadı hatta beklediğimden çok daha iyi arazi performansı var 1. ve 2. vites çok iyi çıkmayacağı yer yok, hafta sonları yaklaşık 10-15 motor tura çıkarız içlerinde KTM, Yamaha , Suzukilerde var, aynı yollarda sorunsuz ilerliyoruz, tek sıkıntı sürat çok fazla yok en fazla 100 - 110 yapar başlangı. ve orta seviye için ideal motor, servis ve parça problemi de yok.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 14:55 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 14:48 ----------
aranızda bırde enduro var o da kanuni sanırım o 200 lük sizin ki 250 tam kros olanı değilmi ben bır cok endurocular stelerınde bu ramzeyi ve kanuni 250 liği sık görmeye başladım ve fiatlarına göre ruhunda endurocu olmak varsa kolay sahıp olunacak motosıkletler bana daha cok bu enduro olan 200 lüğü bıraz incelemem lazım bu arada son verdiğiniz video acılmadı bende yınede teşekkür ederım
Enduro 200'ün sahibi de çok memnun sadece biraz daha alçak ve bizim motorlardan yaklaşık 10 kg daha ağır ama onun avantajı şehir içinde de iyi.
facebook dışında başka link yokmu?
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)