bu mutluluğu oğlunla paylaşman ne güzel
maşallah..
Motora bindiğim için farklı değilim! farklı olduğum için biniyorum...
Maşallah usta..Sizi tutabilene aşkolsun ne diyeyim
Uçaklı mekan neresi bu arada? Hep gizemli yerlere gidiyonuz hee..
Sana özel mesaj attım bu arada..Bi bakıver..
yine konuşturmuşsun resimleri yağmur ,çamur,fırtına yıldıramaz sizleri.bizde evde oturuyoruz üşüyorum hastamı olucam acaba ,haftaya bende gündüz müsaitim hava güzel olursa dolaşırız güzelim memleketi
Hızlı bir Rider olmak için hızlı bir motor yetmez! o hızı yapabilecek (g..) yürek te lazım.. GHOST RİDER
bak tamerim şart koymuşsun ama hava güzel olursa diye anlamam abi geleceksen gel kapımız açık yalnız hava kar mı olur yağmur mu olur güneşlimi o rası şansına motosıkletımede elinin değdiği nasıl belli oluyor ama pırıl pırıl dün akşam yıkamasaydın bu gun arazide olacaktık emeğine kıyamadım
baa ogul döktürmüşsünüz gene resimler harika tesekkurler
laf aramızda dünde ben ve hatun karaburun yaptık şişştt caktırma heheh dün hava baya güzeldi mekanda güzeldü tabi
güzel bir baba ogul tablosu bir motorcu daha yetisiyor galiba
güzel etkınlıkler yapıyorsun abı.. Allah mutlulugunuzu bozmasın
resımler super su havacılık muzesıne bende cok gıtmek ıstıyorum ya:(
kesin en yakın zamanda coçuk yapıyorum 5 sene sonra da bu resimlerden çekilecem
cerrahi sana teşekkür ederim bana hayatımın süprizini yaptın:
hem takdir hemde tebrik ediyorum seni harika bir gezi olmuş
geziyi oğlunlada paylaşman daha bir başka güzel allah nice güzel gezilere gitmeni nasıb etsin oğlunla beraber tabiiiiii
05428381357 mustafa minyas kahraman maraş merkez şimdiye kadar motor geçmişi +++ mobilet +mz 150cc++150cccelik coper +250cc regal rabtor+vf750c honda magna++er6 n++125cckymco++er5++şimidlik suziki bandit650s ve 150cckmt çelik sport
Güzel gezi, güzel resimler ,,,resimler 1 er 1 er açılırken baktım alla allah dedim ! ufaklığa bak ,erken başlamış dedim heralde :D helal olsun :D 16. resimden intibaren Peder beyi gördüm
sinan abi yoksa motordan sonra uçak almayamı niyetlisin
İnsan olmak yetmez, yetmiyor zaten süpermen olmak lazım bazen..
Allah kazasız belasız hep böyle güzelikler yaşamanızı nasib etsin sinan abi.
Her söylenene verilecek cevabım varda önce lafa bakarım laf mı diye sonra söyleyene bakarım adam mı diye.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)