Benim canımı kask kurtardı dün 3 kere düştüm
http://www.eskisehirenduro.com/forum...554&rowstart=0
Benim canımı kask kurtardı dün 3 kere düştüm
http://www.eskisehirenduro.com/forum...554&rowstart=0
Tamaaaam ; Bu konu da geyiğe sarmaya başlamış
Fotoğraflara bakma zahmetinde bulunan herkese Teşekkürler
Bir daha ki organizasyonda daha kalabalık olmak dileği ile
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
herkes kaska bahane buluyor tamam ıyı guzel de arkadaslar kasklamı foto cekılecegız soz bıdahakıne fotoları kask takıp cekerız
http://www.facebook.com/home.php#!/profile.php?id=1184706190
kocaeli başiskele :bounce:
çok güzel gezi olmuş, görülen kadarıyla da büyük keyif alınmış, tebrikler arkadaşlar.
Kask konusunda bir yorumum olacak; alın bir çenesi açılır kask, açın önünü rüzgarı hissedin, hızlanınca da kapatın, ne dersiniz?
Ama kola takmak görüntü olarak biraz tuhaf olmakla beraber teklikeli de, Allah muhafaza önünüze birşey çıkar, kontra yapamazsınız, ama diim, hiç olmazsa fileyle seleye tutturun derim ben.
Neyse, kendinize dikkat edin, sağlıkla binin, keyifini çıkarın
belki Ethem le birlikte bir gün size katılırız
[COLOR="Red"][B]"HEDEF" YOLUN TA KENDİSİ !!![/B][/COLOR]
kaskların takılmadıgı yer sadece iniş yolunun bir kısmıdır ve yapılan hız max 50 km dir ve dakikada bir sağa çekip foto çektik yani bisiklet kıvamındaydı.kask konusunda hassasız üçümüzde hatta diyebiliriz ki adamız kasklı 3lü ye çıkacak =) o gün başka bir arkadaşımın yanına gittik ve ona teker yapmasını söyledim adam aldı zx6 yı arkasınada bi çocuk aldı ne kask ne mont verdi tekeri yogun trafikte az kalsın öndeki arabanın bagajına koyacaktı ve biz hızla ilk virajdan dönüp uzaklaştık.kimseye baskı yapamayız uyarırız kalplerini kırmadan.
hatta birkeresinde ışıklarda bi R1 in yanında durmuştum adamda kask yoktu abi dedim bu makinede kasksız dolaşılır mı bukadar mı bıktın hayattan dedim adam duman avcısı gibi konuştun diye dalga geçti =) ama peki dedim sen bilirsin.
kısacası o dağların teperlinde bize ait arsa var.havanın güzel oldugu bir gün katılmak isteyen arkadaşlar ile mangal yapmak isteriz aklınızda bulunsun.
Sakarya ve İST civarlarından arkadaşlarla toplanıp güzel bir organizasyon düşünüyoruz yakın zamanda
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
işte anlayışlı bir arkadaşımız form içinde böyle olmalıyız bence arkadaşlar yapılan eleştırılere olgun ve anlayışlı olmalıyız benım bu yaklaşımın hoşuma gıttı elbette eleştırıler doğru yönde olmakla bırlıkte sizinde bizi takıp eden ve seyreden cok olur düşüncesı ile gönlünüzün yapmak istedıklerını yapmanızı ama kurallar konusunda gösterdiğiniz titizliği buraya yukleyeceğiniz resımlerde de tıtızlık göstereceğinize inanıyorum bızlere gösterdiğiniz anlayışada teşekkür ederım bizler emın olun bu stede tanışmasakta dost olmaya calışan insanlarız
laf sokmıcaksam yorum filan da yapmıyom
viraj gördükçe içim çekiliyor beee ;)
tekeriniz düz bassın
KALMAK KADAR ESKİ, GİTMEK KADAR YENİ OLMAYANDIR ÖZLEMEK!
BEDDUALARI DENEDİM, HİÇ BİR İŞE YARAMIYOR!!!
KEŞKE, KÜFÜRLERE DE DUADAKİ GİBİ, "AMİN" BENZERİ BİR ŞEY DİYEBİLSEK....
Aynı gün bende aynı tepelerde geziyordum motorla. Keşke karşılaşsaymışız..
Hoş benimki tam geziydi, ne plan, ne bir hedef,
hangi yol hoşuma giderse oradan girdim..
İnşallah beraber birşeyler yaparız bir hafta sonu..
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)