tesekkurler cakalaz buyur gel beklerım önümüzdeki önümüzdekı hafta sonu havalar ıyı olursa gelmeyı planlıyorum golcuge ozledım sahılı
tesekkurler cakalaz buyur gel beklerım önümüzdeki önümüzdekı hafta sonu havalar ıyı olursa gelmeyı planlıyorum golcuge ozledım sahılı
Gelirsen kesin ulaş bize ; Görüşelim
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
evet zaten kasklar virajlarda keyif için çıkarılır.
"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz" A. Şerif İZGÖREN
gezi süper olmuş ama nerde korumalarınız bakiiiiim,korumasız asla
Sırf bu koruma takıntınız yüzünden bi daha ki gezimde yine tüm Fotoğraffları kasksız cektireceğim
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
çako senn bu kask tanıntını anlayamadım :D ben bidahakine takıcam :D bu arada şaka bi yana çako kasksız binmez o gün 3 motor bozuk ve virajlı yolda zaten bnm kontak kapalıydı fotolarda.kaskı takınca görüş açısı daralıyor ve diğr motorların biri sağ arkana biri sol arkana geliyor anlayamıyorsun bu yüzden kask daha bi riskliydi.ayrıca hiç korumasuz değil montum wardı =)
Kasksız cıkmam abi
Yarın hava iyi gözüküyor Meteoroloji de
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
Güzel bir gezi olmuş güzel insanlar....
HAyat bisikLET GİBidİR PEDal ceVİRmeSSEn düşERSİn....
O BİR SUZUKİ ( YAKIŞIKLI )
evet açıklama :
NOT ; VİRAJLARDA KASKLARIMIZI ÇIKARDIK TAT ALALIM DİYE; FAKAT ŞEHİR YOLLARINDA HEP KAFAMIZDAYDILAR ; BOSUNA LAF SOKMASIN KİMSE
yorumsuz..
Sadece bir bakın.. nerede olmuş.. nasıl olmuş...
Güzel gezi yapmışsınız. teşekkürler..
[B][COLOR="Blue"]Eskiden Piyasa nerde biz orada, Artık biz nerede piyasa orda..[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]Yüreklerde ünlem akıllarda soru işaretiyim anlayana çok anlamayana az gelirim..[/COLOR][/B]
Hala kask diyosunuz yahu ;
Bizim gezi güzergahımızda tek bir araç bile yoktu... Her hangi bişeeyin altına girmeyiz...
Kask konusunda burada yazanlardan cok daha titiz ve bilgiliyim siz rahat oLun...
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
[B][COLOR="Blue"]Eskiden Piyasa nerde biz orada, Artık biz nerede piyasa orda..[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]Yüreklerde ünlem akıllarda soru işaretiyim anlayana çok anlamayana az gelirim..[/COLOR][/B]
*** Şahsınla alakalı değil kim olsa aynı şeyi söylerdim hem zaten dost acı söyleyendir
Güzel kardeşim, buraya başlık açtıysan olumlu olumsuz eleştirilere açık olacaksın !!! Sen kimseden fazla birşey bilmiyorsun, kimse kimseden fazla şey bilmiyor ( zaten motosikletin ilk kuralı bilmiyorum felsefesidir ) .... yaptın bir madem hata, olur olmaz bahane aramak yerine ( virajların tadını çıkarmak , 50-60 kasksız gitmek , güzergahında araç olmaması , yolların bozuk olması vs vs ) hatanı kabul edip kendine düşen kısmını alacaksın !!!!! çok şey biliyorsun ya , eğer bilsen ''korumanın ne zaman lazım olacağının bilinmediğini'' bilirdin ... Buradaki insanlar senin için dostane uyarılarda bulunmuş, sen herkese ters çekmişsin ... Çuvaldızı başkasına dürtmeden önce , iğneyi kendine dürt !!! Bu sana hiçbirşey kaybettirmez , aksine seni yüceltir !!! Bunları sana hem yaşım , hem tecrübem neticesinde , kabul edersen bir ağabey olarak söylüyorum ....
ben yine işin doğrusunu söyleyeyim de, gerisi sana kalsın
laf sokmasın kimse demişiniz ama sokacam
ben yerinizde olsam kaskı hiç yanıma almam boşuna kolumu ağrıtmasın .. bi dahaki sefere boşuna almayın
[B][COLOR="DarkOliveGreen"]"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz"[/COLOR][/B] [B]A. Şerif İZGÖREN[/B]
insanlar korumaların önlemini geç anlarlar.. Allah kimseye "Keşke" dedirtmesin..
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)