HaH Bi sen Eksiktin Tequ
Sen nerelerdesin Gülüm ; Özlettin kendini
@ Berman ;
Ne demek tabii ki ; Her sabah zaten Kocaeli MT topicine yazıyorum Hemen hemen hergün bişeyler yapıyoruz biz
HaH Bi sen Eksiktin Tequ
Sen nerelerdesin Gülüm ; Özlettin kendini
@ Berman ;
Ne demek tabii ki ; Her sabah zaten Kocaeli MT topicine yazıyorum Hemen hemen hergün bişeyler yapıyoruz biz
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
güzel gezi olmus mesafe cok uzun olmasada sarmıstır...
golcukte 5 yılım gectı arada gelırım.. arkadas akraba zıyaretıne.
gezınızı sadece arkadaslar arasında yapmıyorsanız gezılerınızde aranıza katılmak ısterım.
bu arada o petrol ofısını unutmak benım ıcın mumkun degıl.golcukte cok arastırmıstım gaz yagı bulmak ıcın ve en sonunda orda bulmustum..gaz yagını alıp koray aydına gıderken jandarma cevırmıstı ve ehlıyetsız arac kullanmaktan cezayı kıtlemıstı
71hakan buyur gel bekleriz
http://www.facebook.com/home.php#!/profile.php?id=1184706190
kocaeli başiskele :bounce:
Doğru yüz kişi yalanlasa da DOĞRUDUR.
Yanlış yüz kişi doğrulasa da YANLIŞTIR.
Dürüst olun DANSÖZLERİ kimse sevmez
Şu ana kadar ısıtılmadan yola cıkılan hiç bir motor görmedim Hele ki böyle havalarda!
Hiç oLmazsa asıl rolanti devrine gelene kadar ısıtılmaLıdır Motorlar!
Hyosung Topic'inde de yazarsan bunu, orda değerlendirebiliriz beLKi
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
@ 71 Hakan 71 ;
Tabii ki ; Kapımız tüm motorcu dostlarımıza acık... Havalar iyi devm ederse; bir Sakarya PLanım var
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
Motosikletlerin virajlarda %100 güvenli olduğunuda öğrenmiş olduk sayenizde (!)
Artık site yönetiminin güvenlik konusunda bir politika izlemesi gerek. Nasıl müstehcen bir fotoğraf koymak uygunsuz oluyorsa, trafik güvenliği de bir standarta bağlanmalı. Bu fotoğraflar sitede yer almazsa sitenin de bu konuda bir yaptırımı olmuş olur ve olumlu bir adım atılmış olur diye düşünüyorum.
I'M BACK !!!
Dağların arasında köy de petrol ofisi dediğin yer ihsaniye mezarlığının karşısındaki 50 li yıllardan kalma a dan zye her şeyi satan yere ne kadar da benziyor...
dağlara ve yollara sözüm yok harika...
"Yolculuk bir fersahda olsa cehennemden bir parçadır" ..... seyyah pirimiz Evliya Çelebi
virajların tadını almak için kaskları çıkardık ... üstelik yorumda kabul etmiyoruz - 17 senedir motor tepesindeyim hiç virajların tadını kasksız çıkarmak diye bir olay duymamıştım !!! çok teşekkür ederim - bu günde bir şey öğrenmiş oldum!!!!!
* kasksız virajların tadını çıkarmak --- asla denemeyeceğim !!!!!
Nedir bu kask konusundaki sataşma...
Canım Kasksız gezzmek istedi 50-60 km/h ile
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
güzel gezi olmus tam gezilecek yerler
Yazik yazik.golcuge geliyonda
bi gormuyon beni dime...forumdas olacan bide tuuuh sana
Ben Felegin Tekerine Comak Sokariiiiim
Kirli Dunyadaki Kirlenmemis Duygular Adina...
Listen To Your Heart/Roxette/19.10.1988
oLur mu abi
Ben her gün değirmendere'deyim...
Sen müsait olduğun günü söyle; hemen bi Çay ısmarlayayım
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
oLMaz mı bana her yoL uyar
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
yav benim motora ne olmuş öyle :D hemen indim baktım ama garajda düzelmiş kendi kendine :D bu arada çok keyifliydi gezi.arkadaşlar benim o tepelerde birçok yerde arazimiz var ve bir yerde de prefabrik koyduk piknik amaçlı.içinde lavabo tuvalet buzdoalbı aygaz vs var.güzel bir günde 5-10 kişi toplanıp mangal yapmaya gideriz =) Bu arada çako sana okadar dedim kaskları çıkarmayalım diye yakama yapıştın ısrar ettin benide yoldan çıkardın
Ben mi demişim cıkaralım diye
oLum konusturma beni
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
gezınız guzel olmus ama degırmendere gıbı sahıl kenarı guzel bır yerın ınsan fotosunu cekıp koymaz mı?bu arada bende 14sene golcukte kaldım ordan bılırım oraları
Salı gnü hava acacak
O zaman da FULL sahili cekeriz
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)