sevgili adaşım mahalleme kadar gelmişsin beni aradın gelemedim kusuruma bakma hem aradığını çok geç gördüm hemde malum motoru şu an parçaladım senin yanına ancak otobüsle geirdim ama oda pek keyifli olmazdı dediğim gibi artık kusuruma bakma ben bigün seni ve oğlunu özel olarak ağırlarım gezin güzel olmuş paylaşım için teşekkürler arda'ya selamlar
On numara olmuş.
Yalnız yakışıklı oğlun da büyüyünce motor ister, şimdiden para biriktir babası...
Yollar size, sizler Allah'a emanet.....
bende bu Pazar açılayım dedim...havayı güzel görünce...ama nasip olmadı üşendim...hüzel kareler olmuş...sezonun son gezisi bu olsa gerek...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
Burası Emirgan Korusu değil mi Çocukluğm geçti burada bee maziye döndm bi an
Güzel bi gezi olmuş
"Im a cowboy, on a steel horse I ride":wiinkk::wiinkk:
Ne iyi etmişsiniz...yalnız Furkan dehşet bir motorcu olacak aga söyliyim ben
Bu arada karizmatik pozlarında gözümden kaçmadı Sinan bey
Çok iyi geldi,İstanbul'u gezip, paylaşmaya devam edin.
baba oğul iyi gezmişsini tebrikler...
ASİYİZ BİZ MOTORCUYUZ....
aramazsan arama diye bir şarkımı ne vardı tam hatırlamıyorum ama öyle kalmış aklımda.bende diyordum arayayım sinanı gidelim biryerlere diye ama sonra vazgeçtim belki karşıda yağmur vardır diye.biraz turladım sonra eve.e gez bakalım ;gezmekle yol bitermi abi
Hızlı bir Rider olmak için hızlı bir motor yetmez! o hızı yapabilecek (g..) yürek te lazım.. GHOST RİDER
Güzel bir gün. Harika fotoğraflar yakalamışsınız. Burası da kısa kaçamak için çok uygun..
Elinize sağlık..
güzel yer neresi burası görülmeye deger.evet güzel yermiş.bizde gidelim dimi hasan uzak deilmiş.güzel bi havada.
hayatta herkes yaptığı seçimin bedelini öder..:cherry:
Manzaralar harika gerçekten.Tebrikler.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)