Hakkı-Akif Ağabey'ler İstanbul'dan yola çıktılar. Art'ın Denizli etkinliğine katıldıktan sonra Antakya'yı ziyaret edecekler.
Pazar günü Mersin'de buluşma, oradaki arkadaşlarımızı ziyaret etme programı yaptık.
Sabah kalktığımda meteorolojinin tahminlerinin tamamen tutmuş olduğunu gördüm.
İyi bir yağmur ve rüzgar vardı.
Hayırlısı deyip eşyalarımı hazırlamaya koyuldum.
Ve motosikletime alıştıra alıştıra durumu izah ettim. Gitmem lazım, söz verdim dedim. Altı üstü 300 km. dedim.
Hem sonra yeni Angel'lerinin yağmur performansını denemek için bundan iyi fırsat mı olur !
İyice karnını da doyurdum.
İlk 20 km.de botlarım su alınca Mesut Motoshop'a bot kılıfı için uğradım. Nafile... Kılıf botuma olmadı.
Kaderime küsüp içi ıslak botlarla devam ettim.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 19:12 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 19:11 ----------
Dağa tırmandıkça kötü hava şartları daha çetin bir hal aldı.
Aşagıdan belliydi zaten. Dağda yoğun sis var.
Bir müddet 20-30 km. hızlarla seyreden araçları takip ettim. Kafamdaki felaket senaryoları beni rahatsız edince araçları solladım tabii ki. Avantajım var. Vizörü açınca, araçlara göre yolu daha iyi seçebiliyorum. Bu sefer araçlar benim yanan flaşörlerimi takip etmeye başladılar.
Dağı salimen bitirip otoyola girdim. Başka bir dünyaya gelmiş gibiyim. Sadece sert rüzgar var.
Gemiler fırtınaya karşı açığa alınmış.
Elbette ki bu güzel hava çok sürmedi. Rüzgarla birlikte yağış tekrar şiddetlendi.
Otoyola girdikten sonra önce Opet'te mola verip,
Devam ettim.
Sonra çay için Mıstık Usta Tesisleri'nde durdum. Ayaklarım hariç ıslanan yerim yok. Ayak ıslanınca üşüyorsun doğal olarak.
Yolcu yolunda gerek.
Otoyolda üstgeçit altı. (Makina ıslanmasın.)
---------- Mesaj ekleme zamanı: 19:13 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 19:12 ----------
Yoldan manzaralar.
Ve Siyah İnci'm.
Zevkli ve sıkı bir sürüşten sonra hedefime vardım. Mersin'deyim. Yağmur, benim gelmemi bekleyip, ben durunca kendi de durdu.
Belirtmeden geçemeyeceğim...
Yeni lastiklerim Pirelli Angel'ler benden tam not aldı. 300 km.lik full yağmurlu ortam sürüşümde, zaman zaman otoyolda oluşan su birikintilerine rağmen yol tutuşuyla beni gerçekten etkiledi. Angel'lere tam not.
Baldızım Ayşe'nin evinin önündeyim.
İşte buna hayır demem doğrusu. Teşekkürler.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 19:14 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 19:13 ----------
Akşam Murat bizi alacak. Mersin'deki arkadaşlarla tanışacağız. Elbette ki künefemizi de yapacağız.
Hımmm...Siyah İnci sağlamda.
Ve mekana doğru yola çıkıyoruz.
Hoş bir ortamda Orun'ları bekliyoruz.
Mer-Mok'ta haftanın motosikletçisi.
Ben ufak ufak icraatıma başlıyorum.
Ve beklediğimiz Orun Kardeşler'in farları göründü.
Denizli'den 10.00 gibi yola çıkmışlar.
Bu arada künefemiz hazır.
Bekletmeden bünyeye dahil ediyoruz elbette.
Mer-Mok Başkanı Murat bizi onore ediyor.
Bu değerli hediyeler için Murat Başkan'a ve tüm arkadaşlara teşekkür ederiz.
İstirahat zamanı.