AKILLI OLALIM;DÜNYADA EŞİ BENZERİ OLMAYAN BU MÜKEMMEL COĞRAFYAYA,TÜRK İNSANINA VE TÜRK'LÜĞE SAHİP ÇIKALIM.100 YILI AŞKIN SÜRDÜRÜLEN TÜRK ULUSUNU BÖLMEYE YÖNELİK OYUNLARA ALET OLMAYALIM.HEPİMİZ KARDEŞİZ.NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE...
içinde bulunduğumuz hava şartlarına göre güzel bir gezi olmuş tebrikler hepinipize
-geç gitmek HİÇ GİTMEMEKTEN iyidir-
www.perkitan.com
BİRKISIM İNSANLARA KIZIP TÜM İNSANLARA DÜŞMAN OLMAYA DEĞMEZ BUHAYAT
Yav erkek cocuğuzu yazık degilmi bize şişecek bir yerlerimiz Super olmuş geziniz nasil kıskandım nasıl anlatamam.
Ötenazi hakkımı yaşayarak kullanıyorum. Z @ B ! T
Gideceği yeri bilmeyene hiç bir GPS yardımcı olmaz!...
Evet Ergün'cüm.
28 Şubat Pazar günü için gidiş dönüş uçak biletimizi aldık.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 16:32 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 16:31 ----------
Teşekkür ederim yorumuna Zenon.
Gezi gerçekten zevkliydi.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 16:34 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 16:32 ----------
Teşekkür ederim Ümmet Bey. (İki yıl önce fuarda kapıların açılmasını beklerken tanışmıştık.)
---------- Mesaj ekleme zamanı: 16:36 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 16:34 ----------
Teşekkür ederim Aytekin.
Son iki yılda üç kez Güneydoğu'ya gezi düzenledik. Hepsinde G.Antep'ten geçtik. Bir sonrakinde mutlaka haber veririm.
EN YAKIN YOL,BİLDİĞİN YOLDUR.
Gayet başarılı, memleket güzel, ortam güzel, fotoğraflar güzel. Teşekkürler.
Fevkaladenin fevkinde Mükemmel bir gezi olmuş.İçim gitti valla. Bakalım bizde büyüyünce sizler gibi özgürlüge dogru akabilecekmiyiz...
07-gєηçℓιк
gece gece pek güzel gitti gezi başlığınız. umarım yarın hava yağmaz, kaşıntı tuttu resmen
Beğenmenize sevindim.
Teşekkür ederim.
Lakin tüm yurt yağışlı görünüyor.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 10:48 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 09:39 ----------
Tüm yurtta yağış var. Antakya'da sel gidiyor.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 10:57 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 10:48 ----------
Yorumuna teşekkür ederim İbrahim.
Siyah İnci (Honda CBF 1000) 2007 de sıfır aldığım bir motosiklet. Çantaları o tarihte almıştım. Sanırım 4 çanta (2 adet sidecase, 1 adet topcase, 1 adet depoüstü) bağlantı aparatlarıyla birlikte 2500 Tl. gibiydi. (Güncel fiyatlarını bilmiyorum.)
Yağmurluk basit, Zen marka. 70 Tl.ye almıştım geçen yıl. Revit'in tek parça tulum yağmurluğunu ısmarladım. (170 Tl.)
Botlarım severek kullandığım Motobot. Sanırım 235 Tl. idi.
Gayet sağlam gezi ve sofra ortamı oluşmuş. Yolunuz açık olsun. Selamlar.
"Bir insanın bildiğini zannettiği bir şeyi öğrenmesi imkansızdır." (Epiktetos)
çok güzel günler geçirmişsiniz paylaşım için teşekkürler
Sıtkı abi biz doymadık size....En yakın zamanda tekrar bekliyoruz...
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)