gelmezseniz ayıp be ..............
,
gelmezseniz ayıp be ..............
,
[B][COLOR="DarkOliveGreen"]"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz"[/COLOR][/B] [B]A. Şerif İZGÖREN[/B]
ohhhhh gezin bakalım
Uzaklarda bir güneş doğuyor!..
tenten oğlum benim gözüm kalmadı ama tekerim yine patladı ama yaptım hemen ben alıştım aranızda bir lastikçi yetişiyor sevinin
ne sağcıyım ne solcu motorcuyum motorcu kalayım:cat:
kenan senin LPG benim motora uyar yeterki hava güzel olsun eminim çok güzel olur marmaris gezisiEgeKnn adlı üyeden alıntı
bu arada resimleri farklı yorumlayan misafirlerimiz olur diye söyleme gereği duyuyorum gün boyunca geziyoruz yiyoruz içiyoruz ama hiç kimse 1 kadehten fazla almıyor ayrıca o resimde içerken gördüklerinizin hepside sürücü değil artçılar da var aralarında. zaten akıl var mantık var grup gezisi bu herhangi bir kimsenin içki içip grubu tehlikeye atmasına izin verirmi grup üyeleri ?????
redpepper
duyduk biz içmişiniz işte 1 kadeh nolur be kalamarla gider o 1 kadeh
2 kadehte balıkla de bide 1 kadeh muhabbet hakkı koy üstüne en az 4 kadeh eder......
[B][COLOR="DarkOliveGreen"]"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz"[/COLOR][/B] [B]A. Şerif İZGÖREN[/B]
Bir Izmirli olarak kiskandim sizi dostlar, elinize ayaginiza saglik. Istanbul'dan hepinize selamlar.
Motorcusun dediler, vermediler iyi mi?
doğru 4 kadeh oldu ama masada toplam 4 kadehBBRR adlı üyeden alıntı
dur biz oraya gelelim sende bizi yatıracak bir yer ayarla alemin dibine vuralım. çok güzel olur valla içkiler bizden yatacak yer senden anlaştık mı
tristan kardeşim kıskanma bizi sizde artık gezi düzenleyin resimleri yayınlayın başkaları hem sizi hem bizi kıskansınlarTristan adlı üyeden alıntı
istanbul olmuyo böyle resim bekliyo site halkı
tarık baba bu resimleri nasıl ekledin böle yaaaaa hay allah alt alta mesaj atmak yasak barış buna ne dicez alt alta resim atmak yasakmı dicez
acık daha dikkat edin eyy tayfa üyeleri
tarık baba bu resimleri nasıl ekledin böle yaaaaa hay allah alt alta mesaj atmak yasak barış buna ne dicez alt alta resim atmak yasakmı dicez
acık daha dikkat edin eyy tayfa üyeleri
ey izmir tayfası millete verdiğimiz rahatsızlıktan ötürü özür dilerizde sayfayı rahat bırakın tayfanın hiç ikazı yok ikaz almayalım tarık sen ne yaptın ya flood rekoru kırdın redpepper i ikaz edecektim ama sen idamlık olmuşsun ya kanka istersen seneye kadar yazma artık anca yıllık hakkını tükettin sen 2006 nın ilk gezisine kadar yazma artık ( bir yıl cezalısın )hiç itiraz etme suçlusun hakkındaki KARAR yeni yılın ilk gezisini organize edeceksin ( cezanda bu ) rüşvet falan teklif etme belki beni öpersen BİŞİ yaparız ceza indirimi gibi
MT İZMİR HUZUR EVİ SAKİNİ
nereye gittiğin değil kiminle gittiğin ÖNEMLİDİR :wiinkk
CENGOMOTO
başım gözüm üstüne abi zaten şirince var aklımda yanaklarından öpecem seni ilk gördüğümde.
"Türk ' üz ;
Türk eriyiz,silsilemiz kahraman"
kuvva kendini bir tanıtta tanıyalım sen çok fazla fındık yedin galiba biliyosun bu işleri
ne sağcıyım ne solcu motorcuyum motorcu kalayım:cat:
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)