Bodrum Seyahati ve Geleneksel 08.08.09 CBF-TR İ.H. Buluşması
Reklamlar
-
07 Aralık 2009, 13:12
EN YAKIN YOL,BİLDİĞİN YOLDUR.
Reklamlar
-
07 Aralık 2009, 13:42
İnşallah abi.Fuarda görüşmek üzere.Sevgiler,saygılar.
AKILLI OLALIM;DÜNYADA EŞİ BENZERİ OLMAYAN BU MÜKEMMEL COĞRAFYAYA,TÜRK İNSANINA VE TÜRK'LÜĞE SAHİP ÇIKALIM.100 YILI AŞKIN SÜRDÜRÜLEN TÜRK ULUSUNU BÖLMEYE YÖNELİK OYUNLARA ALET OLMAYALIM.HEPİMİZ KARDEŞİZ.NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE...
-
07 Aralık 2009, 13:50
Adana İl Temsilcisi
Bu yıl hatay'a,bizim gurupla bir gezi düzenlemiştik.yolda bülent beyle tanışmış,harbiyenin adresi konusunda yardım almıştık.akşam üstü de kendisinin sahip olduğu çay bahçesine çaya davet etmişti sağolsun ama çok kalabalıktık ve çıkış saati ilerlemişti,o yüzden gidememiştik.bir dahaki sefere inşallah.umarım bir gün sevgili mehmet çulcu ile denk getirip sizlerle tanışma fırsatım da olur.
DÜNYADA ÖLÜMDEN BAŞKASI YALAN.
BORA KARAKAŞ (BEN)
KİMSEYE KİN DUYMAM,DÜŞMANIM KİNDİR BENİM.....YUNUS EMRE
-
09 Aralık 2009, 00:14
adanalı adlı üyeden alıntı
Bu yıl hatay'a,bizim gurupla bir gezi düzenlemiştik.yolda bülent beyle tanışmış,harbiyenin adresi konusunda yardım almıştık.akşam üstü de kendisinin sahip olduğu çay bahçesine çaya davet etmişti sağolsun ama çok kalabalıktık ve çıkış saati ilerlemişti,o yüzden gidememiştik.bir dahaki sefere inşallah.umarım bir gün sevgili mehmet çulcu ile denk getirip sizlerle tanışma fırsatım da olur.
Bahsettiğiniz arkadaşlar bizim guruptan. Anlatmışlardı sizle karşılaştıklarını.
Bu arada, Mehmet Çulcu ile sürekli görüşüyoruz. Sık sık Antakya'ya gelip organizasyonlarımıza katılır. En son Art Riding Academy'den aldığımız eğitim etkinliğine katılmıştı.
Sizi de bekleriz mutlaka.
Selamlar Antakya'dan.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:14 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:13 ----------
ergün1968 adlı üyeden alıntı
İnşallah abi.Fuarda görüşmek üzere.Sevgiler,saygılar.
Umarım görüşürüz Ergün'cüm.
-
20 Aralık 2009, 01:39
Ağzımın suyu aka aka baktım valla onca resme rağmende doyamadım :( daha nice bulusmalar geziler.
Ötenazi hakkımı yaşayarak kullanıyorum. Z @ B ! T
Gideceği yeri bilmeyene hiç bir GPS yardımcı olmaz!...
-
20 Aralık 2009, 12:47
zenon adlı üyeden alıntı
Ağzımın suyu aka aka baktım valla onca resme rağmende doyamadım :( daha nice bulusmalar geziler.
İyi dileklerine ve mesajına teşekkür ederim Zenon.
Güzel geziydi gerçekten.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler