Bayramı gercekten bayram bigi yasamışsınız. Neseniz hic eksik olmasın....
Bayramı gercekten bayram bigi yasamışsınız. Neseniz hic eksik olmasın....
Dostu-Düşmanı ayırdettik ve bıraktık bir ovaya. Dedik ki, gerçekten bilmiş miyiz.
baktık ki, kime ne etiket yapıştırmışsak doğru çıkmış..
[QUOTE=peoples;1882363]gözümüz seni aradı hep nerelrdeydin[COLOR="Silver"]
---------- Mesaj ekleme zamanı: 13:16 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 13:14 ----------
selmacım bende aranızda olmak çok isterdim sizleri çok özledim ama bayram ziyaretlerimiz buna izin vermedi en kısa zamanda görüşmek dileğiyle
HAYATLA DALAŞMA :)
Sinan abi bir şeyler yazmışsın anlayamadım ama Adam gibi Adam olduğunu biliyorum ben Seni gelip bana sorsunlar nasıl biri olduğunu Söylerim ben
Fotolar içinde teşekkürler abi.
Bir damla özür nice yangınları söndürür.Gurur yapmayın yoksa o yangın tüm sevdiklerinizide götürür.
Süpper olmuş.
Teşekkür ederım abi ama konunun başında yazdığımdan bır arkadaş alakası olmadan başka bır gezı iptal olmuş sanırım onlara atfen yazdığımı sanmış halbuki yazının muhatabı sevgılı arkadaşım mehmet cevap vermiş zaten ne alaka ben burdan başka bır topic için gönderme yapacağım sanırım o arkadaş benı tanımamış ben kendi açtığım topicde kendı arkadaşlarıma atıfta bulunur nazım gecen arkadaşlarıma şaka yapar laf atarım böyle burdan başka topice laf atmak bana yakışmadığı kımseye yakışmaz bana kendını bılmez demiş üzüldüm o da yetmezmiş gıbı topic acmadan gezı duzenleyen kendını bılmezlere dıyorum demiş halbukı hepımız dost değilmiyiz burda motosıklet sevgımız bunu pekiştirmıyormu
emeğinize sağlık
Beni sevmeyeni ben hiç sevmem. hayat felsefem budur..
yaşasssıııınnnn,
birileri daha özgür!!!
BİZİM GİBİ
KALMAK KADAR ESKİ, GİTMEK KADAR YENİ OLMAYANDIR ÖZLEMEK!
BEDDUALARI DENEDİM, HİÇ BİR İŞE YARAMIYOR!!!
KEŞKE, KÜFÜRLERE DE DUADAKİ GİBİ, "AMİN" BENZERİ BİR ŞEY DİYEBİLSEK....
keyifli bir gezi olmuş,herkesin yüzü gülüyor,resimler hoş olmuş teşekkürler
afiyet olsun dicem ama bu dolma tencereleri genelde gürkan abinin elinde oluyor ya dolmaları çok seviyor ya da dagıtmayı.insan birazda bize bırakırdı nasıl bogazınızdan geçti bir tencere dolma ya
Hızlı bir Rider olmak için hızlı bir motor yetmez! o hızı yapabilecek (g..) yürek te lazım.. GHOST RİDER
resimler güzel gezi güzel bende de ne fotolar var bilseniz
abi harika kareler paylaşım için teşekkürler (bagajdaki turşular mükemmel gözüküyor abi)
Yüksek Kalite Üstün Performans
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)