05428381357 mustafa minyas kahraman maraş merkez şimdiye kadar motor geçmişi +++ mobilet +mz 150cc++150cccelik coper +250cc regal rabtor+vf750c honda magna++er6 n++125cckymco++er5++şimidlik suziki bandit650s ve 150cckmt çelik sport
güzel bir kaynaşma örneği olmuş.allah muhabbetinizi artırsın diyelim
hayat şansa bırakılacak kadar uzun değil
Güzel....
Şiş kebapsız olmazdı zaten.
Su kenarındaki foto da on numara olmuş....
Yollar size, sizler Allah'a emanet.....
Allah hep birlikte nice bayramlara erdirsin...
[CENTER][B]Çarp tamponuma kır farımı, Bedenime zarar verebilirsin ama RUHUMA ASLA...[/B][/CENTER]
[CENTER]:bounce:[/CENTER]
güzel buluşma olmuş, ayrıca şiş kebablar harika görünüyor gerçi o kebablar çoktan mideden çıkıp, kanazilasyona ulaşmıştır
ahhhh babacım yaa ne süper eğlenmişsiniz öyle yaa allah nazarlardan esirgesin çok güsel fotolar yakalamışsınız.valla insanın içi gidiyo.kardeşim çorumda böyle gezi düzenleyelim dicez millet hep SS ci. çıkıyolar çevre yoluna 10/15 motor bas allah bas neoluyosa öyle,taba biz o hızlara çıkamıyoruz;imkan yokarkalarında yalan oluruz ancak.eee ozamanda sarmaz.nese darısı bize artık
"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz" A. Şerif İZGÖREN
Güzel bir bayramlaşma olmuş tebrik ederim
Muhabbete diyeceğim yok.
Ama sizin tabelalarda Gaziantep, gazi antep, yada Kahramanmaraş, kahraman maraş olarak mı yazıyor kardeşim merak ettim.
!!! Hepimize Kazasız Belasız Keyifli Sürüşler !!!
Güzel hava, piknik, kebaplar fln; güzel buluşma olmuş belli.
Dikkatimi çekti, demek oralarda MT-01 de var. Bir de kırmızı 600F kullanan arkadaş ön farlara sticker uygulaması yapmış sanırım; değişik olmuş. Başka detaylı fotoğrafı varsa, ekleyebilirsen sevinirim.
Bu arada, arkadaşın dediği gibi imlada biraz yanlışlık olmuş maalesef.
Çok güzel valla..o kadar motorcu bir araya gelmiş..Organizasyon harikulade olmuş..
Kebaplar içinde afiyet olsun ne diyelim
Edit: İmla hataları düzeltilmiş sanırım
imla hatası olabilir arkadaşlar yazarken imlaya değil resimleri atma ya uğraşıyorum malesef o bile yoruyor inanaın yani ama hepinize teşekkür ederim ityi dileklerinizden dolayıdarısı size inşallah
05428381357 mustafa minyas kahraman maraş merkez şimdiye kadar motor geçmişi +++ mobilet +mz 150cc++150cccelik coper +250cc regal rabtor+vf750c honda magna++er6 n++125cckymco++er5++şimidlik suziki bandit650s ve 150cckmt çelik sport
ne kadar güzel bir gezi tüm motorcular yan yana tebrikler kazasız belasız sürüşler dilerim
Güzel bir bayramlaşma olmuş tebrikler.tekerinize sağlık dostlar.
DÜNYADA ÖLÜMDEN BAŞKASI YALAN. BORA KARAKAŞ (BEN)
KİMSEYE KİN DUYMAM,DÜŞMANIM KİNDİR BENİM.....YUNUS EMRE
nice bayramlara birlikte girmek nasip olsun
sencer mersinli değilmi arada kaynamış
güzel bir organizasyon olmuş..
facebook(Fazer Tutkunları)
sen beni aradığında bu gezinin başlarındaydık mehmetçim.
resimlerden ben de birkaç tane çekmiştim. fırsat bulunca atacam ama önce fotoğraf makinasındaki kartı telefona, oradan blutooth ile pc ye, oradan da imageshack düzgün çalışırsa buraya atıcam. tabii bunları da kaynanamlardan eve geçince yapacam( fotoğraf makinamın ara kablosunu kaybettim)...
bu arada,
gazianteptan maraşta olduğumu öğrenip özellikle gelen Benhasan'a çok teşekkür ederim.
Gaziantep grubu, unutmayın, müzeleriniz tadilattan çıkıp açılınca beni mutlaka çağırın
emeği geçen herkese teşekkürler
KALMAK KADAR ESKİ, GİTMEK KADAR YENİ OLMAYANDIR ÖZLEMEK!
BEDDUALARI DENEDİM, HİÇ BİR İŞE YARAMIYOR!!!
KEŞKE, KÜFÜRLERE DE DUADAKİ GİBİ, "AMİN" BENZERİ BİR ŞEY DİYEBİLSEK....
hepinize selam arkadaşlar, resimlerinizin karesine giremesemde buradan bayramınızı kutlarım
sıkıysa yakala HAYALBUYSA
Mustafa eline saglık çok güzel resimler,güzel dostluklar,güzel birliktelikler paylaşmışsınız.
Kadirliden selamlar.
KAMOK
Kadirli Motosiklet Klübü
http://www.facebook.com/group.php?gid=106471560227
THICKHEADED MAN DOESN'T WEAR HELMET
Güzel buluşma olmuş. Tebrikler.
Sencer'cim, seni fotograflarda da olsa gördüğüme sevindim.
EN YAKIN YOL,BİLDİĞİN YOLDUR.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)