Yollar size, sizler Allah'a emanet.....
@ GSXRR Sizin mazeretiniz vardı canım bişi demedi/düşünmedi kimse..Mazereti olmayanlar düşünsün
@ karaşahin Valla edelim bir görgüsüzlük deyip yediğimizin resmini koyduk ama maksat özendirmek, böreğe değil tabi gezmeye
@ siyahatmaca Doğru dedin usta..Bende o yağmurda onca insan gelince bir tuhaf oldum..Maşallah diyelim..
Yahu ıslandık diye dert etmeyin, biz de evde duşta sırılsıklam ıslandık..
Yollar size, sizler Allah'a emanet.....
bende de fotolar var ama atamadım bir türlü :D neyse herseye ragmen ğüzel bi gezi oldu şimdi dısarı bakıyomda ğünes gözlerimi alıyo hemen toplanıp gitsek mi acaba katılan Arkadaslara tşkr
Arkadaşlar yağmur çamur demeden geldiniz <çok teşekkürler. Bende toplu taşıma aracıyla geldim ve toplu taşıma yaptım ücretsiz servis misali.Önce sağlık ve güvenlik arkadaşlar .Ozi gözlerinden öperim yalnız kuruduktan sonra öpeyim de bari ben ıslanmayayıım.Börekler ve çaylar nefisti beylerrrrrrrrr..
Abi şaka bu yaaa havaya bakarmısınız açtı hay allah yahuuu...
kısmet yaaa...
İşte böyle bir enteresan hava durumu..
Resmen tam yola çıkacğımız saatte şakır şakır yağdı ve şu saatlerde orada yemek yiyior olacağımız saatte de Güneş açtı..
Neyse her işte bir hayır vardır diyelim..
ben çıkıcam birazdan, şu pantolon bi kurusunda iyice
ATAMASI YAPILAN ÖĞRETMEN
Muhtemelen işcilik ve kumaştır hoca..
Sonuçta tekstil bu kalitesi belli olmuyor ne alırsan al istersen en iyisini al..
kaptanlar henuz gelmedı galıba varmı yenı bıseyler
osbourne'nun ya börekçi ile anlaşması var ya da börekçinin hisselerine sahip.
neyse rumeli kavağında hava güzeldi. dönüş zamanı biraz trafik oldu.
can't be worried about that shit. life goes on man.
başlık güzel olmuş... 27. 28. günler hava mükemmeldi halbuki.
Sarıyer geziside güzel olmuş. tekerinize sağlık.
Sarıyer rumeli fenerinde mükemmel bi yer var. eminim bi çoğunuzun haberi bile yok... yaz bi gelsin Çınarcık'tan sonra ikinci adresim orası..
çadır, ister ahşap küçük bir ev yada otel. mükemmel bir koy...
(biraz reklama girdi ama sizinle paylaşmak istedim)
buda resim albümü http://www.goldenbeachclub.net/album.htm
toplu veya tekil taşıma ile gelen arkadaşlara teşekkür ediyorum güzel bir ıslanma macerasıydı. Börekte mükemmeldi en kısa zamanda buluşmak ümidiyle
By Hirkil
fazla birşey yok. dönüşte ayaküstü garipçeye uğradım orası daha çok hoşuma gitti. o tarafa bir sefer daha düzenlemeyi düşünüyorum.
can't be worried about that shit. life goes on man.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)