doğru söze kılavuz istemez aynen öyle.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 20:09 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 20:06 ----------
komşu sana eni sonu makinayı değiştirteceğiz heralde.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 20:12 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 20:09 ----------
allah her şeyin hayırlısını versin sizede iyi eylenceler.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 20:13 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 20:12 ----------
başarılar dilerim.
teşekkür ederim
başarılar dilerim.
www.sahildenturkiye.com
Vay kadir abi ekibi toplamişin yıne maşallahınız var selamlar Antep den...
HAyat bisikLET GİBidİR PEDal ceVİRmeSSEn düşERSİn....
O BİR SUZUKİ ( YAKIŞIKLI )
http://www.youtube.com/watch?v=7TdIrQ93Fok
http://www.youtube.com/watch?v=X25kMed1FfA
adanalı crosscu kardeşlere armağan olsun
Bu adana lilari sevmemeye basladim artik ben.
Durup durup buraya harika resimlerini aktarip duruyorlar hep..
insan birkachafta ara verir yaaaaa...
Gez dag tas milleti özendir.
Olmaz böyle ama..
Bizde insan evladiyiz sonucta... Sisecek biryerlerimiz ayip yani..
Hepiniz harikasiniz..
Hayatin icin bir saniyeni harca.
Hayatini bir saniye icin harcama.
Hasan abi Kerem Romanya'da ne yapıyor.Hatay'a selamlar abi.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 10:27 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 10:24 ----------
Kadir abi yine yapmışsınız yapacağınızı. Size dur durak yok maaşallah. Resimlere imrenerek ve büyük bir heyecanla baktım.Fotoğraf karelerindeki güzel dostları görmek beni çok mutlu etti. Biz bu günlerde pek çıkamıyoruz, reşitin durumu bizi mahvetti.Aradan 4 ay geçmesine rağmen reşit halen ayağının üzerine basamıyor.Hepimizin psikolojisi sıfır.Umarım reşit sağlığına bir an önce kavuşur da bizde eski neşemiz ile araziye dalarız. Adana ya tüm arkadaşlara selamlar abi, irtibatı koparmayalım.
YuSuF - YuZuF - YZF:wiinkk:
helal olsun hepinize gezilerinizi ilgiyle takip ediyorum
gardaş maşallah söyle nazar deyecek nezaman istersen senide götürürüz.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 17:35 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 17:28 ----------
aleyküm selam gardaş reşitin durumunun o kadar kötü olduğunu bilmiyordum tekrar geçmiş olsun inşallah iyileşir. bende jip sevdasına bu yaz hiç çıkmadım en son sizinle bol kara çıkmıştık ramazan bayramında jip alınca rahatladım tekrar çıkmaya başladım.kereme gelince kerem romanyada okuyor .görüşürüz inşallah.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 17:37 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 17:35 ----------
sağol gardaş ısrarla dağlar tavsiye edilir.
sarı cross baya ön plana çıkmış
İç sesim dışardan duyulsa beni kurşuna dizersiniz..
kadirim yırtmışsınız yine taşı toprağı,allah tekerinize zeval vermesin paylaşım için teşekkürler
paylaşımlara teşekkürler, İstanbul'dan selamlar...
süper bir geziolmuş yüreğinize sağlık teşekkürler paylaşm için
۞۞۞۞Drift Religion۞۞۞۞ GT 250RR
arkadaş onu yeni aldı o nedenle öne çıkıyor.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:54 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:52 ----------
sağol gardaş bugün incirlikte seni gördüm motoru çıkarıp yanına gelecektim sen gittin görüşemedik.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:55 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:54 ----------
aleyküm selam gardaş
---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:56 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:55 ----------
sağol gardaş ölmezsek devamı var inşallah.
abi eline koluna bilgine sağlık resimler güzel olmuş bide bendekileri ekliyebilsem
Herseferinde özendiriyorsunuz valla adamı en sonunda bir special aldıracaksınız ama .
Bu krallığın tacı kask , tahtıda motordur.
"htmetin"
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)