kahraman maraş tan gazi antebe sonbahar gezisi
Reklamlar
-
Reklamlar
-
Çappırıma binerim,Antepe giderim..
Güzel gezi,İyi yemişsiniz he..
[B]Bir tutkudur içimizdeki özlemi yollara vuran..[/B]:bestmt:
-
güzel gezi olmuş tebrikler...
kişisel neyimiz varki iletimiz olsun...
-
saqğolun iyi gezi idi valla gezdik ama vakit yetmedi daha gezmeye
05428381357 mustafa minyas kahraman maraş merkez şimdiye kadar motor geçmişi +++ mobilet +mz 150cc++150cccelik coper +250cc regal rabtor+vf750c honda magna++er6 n++125cckymco++er5++şimidlik suziki bandit650s ve 150cckmt çelik sport
-
elinize kolunuza sağlık arkadaşlar her şey çok güzel dostluğunuz baki olsun ,kazasız belasız günler dileğiyle ..
-
lokmacılar sizi.afiye olsun.anca yemişsiniz.karnımızı acıktırdınız.emeklerinize sağlık
kızı kolda fazerı yolda severim.
-
hayabusayı çok beğendim 2002 model sanırım, yediğiniz içtiğiniz sizin olsun hayabusa benim
-
Gaziantep İl Temsilcisi
Vay vay vay mustafa Antep be geliyorsun benın haberım olmuyor olmadı kardeş ama yıne arkadaşlar ıyı bakmiş sızlere..
HAyat bisikLET GİBidİR PEDal ceVİRmeSSEn düşERSİn....
O BİR SUZUKİ ( YAKIŞIKLI )
-
-
Maraş'lı abilerim;ayağınıza,tekerinize sağlık.Neşe kattınız.Her zaman bekleriz...
aSuBaYaH adlı üyeden alıntı
hayabusayı çok beğendim 2002 model sanırım, yediğiniz içtiğiniz sizin olsun hayabusa benim
Müdür benim busa'm o yav.01'.Tanımadın mı?:D
-
KEMALETTİN adlı üyeden alıntı
Maraş'lı abilerim;ayağınıza,tekerinize sağlık.Neşe kattınız.Her zaman bekleriz...
Müdür benim busa'm o yav.01'.
Tanımadın mı?:D
aynalara carbon ve sticker yapmıştın son resimlerinde
---------- Mesaj ekleme zamanı: 14:46 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 14:45 ----------
kemalettin maşşallah evde durduğu gibi durmuyor makinan yaşına göre temiz
-
Gezi için tebrikler.. Ayağınıza sağlık..
-
aSuBaYaH adlı üyeden alıntı
aynalara carbon ve sticker yapmıştın son resimlerinde
---------- Mesaj ekleme zamanı: 14:46 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 14:45 ----------
kemalettin maşşallah evde durduğu gibi durmuyor makinan yaşına göre temiz
Buluşmadan sonra akşam yaptım,karbon kaplama ve sticker'ları.Valla en yakın bir zamanda ya bi sadaka vereceğim ya da bi kurban keseceğim.Yoksa nazara gelecez busa'mla ben.Bu arada motorun üstündeki ben değilim.
-
Tebrik ederim, bu soğuktan ancak bu kadar güzel eğlenilir
Denildiği kadar okumayan bir toplum değiliz. ErkekIer bildiğini okuyor, kadınlar da canına okuyor
-
Gezi guzel ama sanki fotolar cok az. Anlaşılan yol yapmaktan foto cekmeye fırsat bulamamışsınız.. Oaylaşim için tesekkurler..
Dostu-Düşmanı ayırdettik ve bıraktık bir ovaya. Dedik ki, gerçekten bilmiş miyiz.
baktık ki, kime ne etiket yapıştırmışsak doğru çıkmış..
-
keyıflı bırlıktelık daım olsun
KIMSEYE MUHTAC OLMADAN YASA GERISI HIKAYE
YOLLARDA BIR YERLERDE KARSILASMAK UZRE :cat:
-
tüm arkadaşların iyi dileklerinden dolayı teşekkür ederim güzel bir gün gecirdik antebli arkadaşlar da gercekten normal üstü ilgilendiler bizimle sağolsunlar hasan organizasyon konuysunda ümit vadediyorsun başarılar sana
05428381357 mustafa minyas kahraman maraş merkez şimdiye kadar motor geçmişi +++ mobilet +mz 150cc++150cccelik coper +250cc regal rabtor+vf750c honda magna++er6 n++125cckymco++er5++şimidlik suziki bandit650s ve 150cckmt çelik sport
-
regal adlı üyeden alıntı
tüm arkadaşların iyi dileklerinden dolayı teşekkür ederim güzel bir gün gecirdik antebli arkadaşlar da gercekten normal üstü ilgilendiler bizimle sağolsunlar hasan organizasyon konuysunda ümit vadediyorsun başarılar sana
canım abim o günü biliyorsun bir iki aksilik olmasa
ve işe gidecek olmasam daha da güzel bir gün olurdu emin ol.
biz antepli arkadaşlarla sizleri çok sevdik inşallah dostluğumuz ebedi olur
her zaman beklerim
-
Güzel bir gezi olmuş. Birlik Beraberlik ve dostluk kardeşlik güzel demek ki... Devam
-
Bir gün buraları gezmeyi çok istiyorum..Güzel gezi olmuş..
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler