Dostlarımla bir pazar kılasiği ANADOLU KAVAĞI
Reklamlar
-
Reklamlar
-
askon adlı üyeden alıntı
olmuşmu derken engın
Video yüklenmiş mi manasında..
-
güzel gezi olmuş,motorun varsa hakkını vericeksin kardeşim gezmeden olmaz,tekerinize sağlık
-
-
Arjantinli69 adlı üyeden alıntı
vay güzel insanlar fotolarda baya güzel çıkmış ellerinize,tekerinize sağlık
jan janlı tarafından. ama sucukları fazla kaçırdık galiba akşam yemek yiyemedim.
istanbul gez gez,çek çek bitmez.hertarafı bir başka herika yurdumun güzel şehri.
mekan, zaman, yemek..bunların hepsi birer bahane..sizin gibi dostlarla birlikte olmak paha biçilemezz...
Abicim senin yolun kısaydı onun için acıkmamışsın..ben eve gelene kadar trafikte stres yapmaktanmıdır nedir anlamadım ama bütün yediklerimi erittim inanki
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır.
-
mehmetay18 adlı üyeden alıntı
mekan, zaman, yemek..bunların hepsi birer bahane..sizin gibi dostlarla birlikte olmak paha biçilemezz...
Abicim senin yolun kısaydı onun için acıkmamışsın..ben eve gelene kadar trafikte stres yapmaktanmıdır nedir anlamadım ama bütün yediklerimi erittim inanki
valla memetay sucuk göresim gelmiyor serkanda soruyor ne zamn yine gidiyoruz sucuk mangal yapmaya diye.
Hızlı bir Rider olmak için hızlı bir motor yetmez! o hızı yapabilecek (g..) yürek te lazım..
GHOST RİDER
-
biri mangal mı dedi
-
...Arkadaşlar ,Elinize ve tekerinize sağlık ,çok güzel bir gezi olmuş paylaşım için teşekkürler....
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler